Svatební cesta - Zakynthos

Ahojte, rádi bychom jeli v červnu na svatební cestu na Zakynthos a zaujal mne hotel 400 metrů od centra letoviska Laganas - Hotel Poseidon Beach, ale co jsem se dočetla o tom letovisku, bude to asi dost divočina. Byli jste tam někdo? Jak jste byli spokojení případně doporučíte nějaký jiný hotel? Ideálně s jídlem, blízko pláže v docházkové vzdálenosti do centra letoviska. Budu ráda za jakékoli tipy. :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj Laganas na Zakynthosu muzu jen a jen doporucit . Uzasne letovisko,uzasne plaze,lidi ,more ...naprosta pecka. My bydleli v hotelu Zante park byl cca 200m od plaze,15 min chuze primo do deni Laganas myslim tim taverny,hudba,obchudky atd. Zalezi na cene kterou chcete investovat . My jsme si dovolrnou platili na dvakrat pres Ck a objednavali uz 9.mes predem . Byla i nejaka sleva. Doufam ze si dovolenou poradne uzijete :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Laganas jako svatební cestu moc nedoporučuji. Byli jsme tam vloni a je tam oooopravdu rušno. Vybrala bych klidnější letovisko. Ale upřímně, nás Zakynthos hodně zklamal. Já už bych tam znovu nejela.
Odpovědět
@tanulinkaaa co tě tam zklamalo? Co jsem koukala na fotky a recenze hotelů, vypadalo to na krásné pláže a přírodu. Jenom si nejsem úplně jistá tím nočním životem, nejsme žádní pařmeni, ale do města na suvenýry a něco dobrého si zajdeme rádi.
Odpovědět
Já zas můžu za sebe Zakynthos doporučit, moc se mi tam líbilo. Nádherná příroda, super pláže (i když je na nich trochu omezení kvůli želvičkám) a strašně milí a ochotní lidé. Nebydleli jsme sice v Laganas, ale byli jsme v něm několikrát a za mě bych tam tedy bydlet nechtěla, je tam dost rušno..Ale je to na každém, co má kdo rád...My ocenili klidnější Kalamaki, kde jsme měli super menší apartmánek a na pláž jsme to měli cca 300m.
Odpovědět
ahoj my byli v Laganasu minulej rok v zari druha pulka, bylo to uz klidnejsi bydleli jsme v majesticu a nemuzem jinak nez doporucit, je fakt ze jsme meli okna do zahrady a vedlejsi diskoteku tak neslyseli, ale zase jsme vsude v pruvodcich cetli jake to tam je a i pani v cestovce-fischer nas na to upozornovala..nemam pak rada lidi co ctou jak je tam rusno a pak si frfnaji na hluk...:-) ubytovani pekne jidlo dobre, plaz s lehatkama ale i bez kousek..pujcili jsme si motorovej clun nedaleko v pristavu a projeli okoli..muzem jen doporucit, tato dovolena nam byla doporucovana tetou strejdou a sestrenici s manzelem-take si nemohou vynachvalit-bydleli v mediteranu...a nejsme nejaci vymetaci vsech moznejch baru, ale spis klidnejsi.a ostrov mohu doporucit i celkove
Odpovědět
@berrrynka Kalamaki hodně lidí doporučuje, dá se tam něco dělat po večerech ? Nějaké centrum s cukrárnama, obchůdkama, výlety, atd.?
Odpovědět
Také jsme byli v Laganas a mi osobně se tam moc nelíbilo.. Rušno mi teda vůbec nevadilo, nebylo to zase tak šílené, jak nám v CK říkali, ale dost mě zklamalo moře a pláž a celkově to letovisko samo o sobě. Nebylo to to typické Řecko... V Řecku jsem byla už několikrát, všude možně, ale tam bych se asi nevrátila. Jediné, co bylo supr, byly výlety. Příroda je tam krásná, projeli jsme ostrov jak po pevnině, tak lodí okolo. Mě nejvíce oslovilo Korfu a Leptokárie..
Odpovědět
@agtari je tam spoustu menších taverniček, několik půjčoven skůtrů a aut, pár obchůdků jak se suvenýry, tak s potravinami. My si půjčili auto a objížděli ostrov, nádherné jsou Blue Caves, Navagio. Mě se tam líbilo moc, ale to záleží na tom, co kdo očekává. Vloni jsme byli na Chalkidiki a to mě zklamalo tedy, přišlo mi to jak Chorvatsko třeba...
Odpovědět
Já byla v září na Zakyntosu. V menším letovisku Alykes.Je to bar vedle baru,plno restaurací,plážové bary ,obchůdky se suvenýry. Mužů jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme s přítelem přemýšleli o Zakynthosu, ale nevíme kam, chtěli by jsme aby v moři bylo něco k vidění, protože jsme byli na Rhodosu a ani ryba, žádné korály, prostě mrtvo...
Odpovědět
@stepulkinka @berrrynka to zní dobře, nevzpomenete si na jméno hotelu? :-)
Odpovědět
@agtari Byl to rodinny hotel Piccadilly. Pokoje byly nad restaurací kde se celý den ozývala hudba a vecer to tam žilo. Akorát my jsme nenároční,takže jsme měli malý pokojíček s kuchynkou a úplně nám to stačilo. Pokud chcete ubytování s jídlem a trochu luxusu určitě bych volila jiný hotel v témto letovisku.Ale i v tomto hotelu se dá zařídit polopenze.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My byli na Zaky předloni, letovisko Kalamaki, v hotelu Kalamaki beach, má krásnou zahradu, bazén a je přímo u pláže. Vzdálenost od Laganasu asi 3 km, dá se jít i po pláži. Kalamaki je dost romantické středisko, spousta restaurací, obchůdků, ale rozhodně ne divočina jako Laganas :D :), ten byl naprosto přelidněnej i v září a prostě šílenost, úzké pláže spousta lidí :D. Klidně pošlu fotky z Kalamaki, rozhodně bych ho volila znovu :)
Odpovědět
@klary93 Vypadá to krásně, ale co koukám na cestovky, mají v tom hotelu jenom jeden termín na konci září a jinak nic :-(
Odpovědět
@agtari My byli v Kalamaki v apartmánech, myslím že Caretta Studios nebo tak podobně. Není to žádný luxus, menší pokojík s koupelnou a kuchyňským koutem+balkonek. Ale nám to stačilo, stejně se tam člověk šel jen vyspat :D JInak u Lagana se jezdí s čluny s proskleným dnem pozorovat želvy a je tam i dost rybek kolem ostrůvků. Zahlédla jsem tam i lidi se šnorchlem podél pláže :)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari No, ono se to dost prodává je to tam opravdu úžasné byli jsme tam první rok, co to cestovka nabízela a opravdu dokonalost, ale zkuste kdyžtak ještě hotel Makedonia ten byl 100 metrů za tím, také bazén a krásný, je to ve stejné ulici :) rozhodně bych volila středisko Kalamaki :) projeli jsme celý ostrov a stejně se mi nejvíce líbilo toto :) měli jsme to přes Fischer
Odpovědět
Profilova fotka
Laganas se mi nelíbil, je tam velké množství hodně mladých britů....večer docela hluk a bordel, ráno jsou ulice docela špinavé. Pláž je hodně malá a plná. Byli jsme na svatební cestě v letovisku Kalamaki , asi 15 minut autem od Laganasu a to je něco úplně jiného :-) Laganas je levný a ta cena odpovídá kvalitě....
Odpovědět
Díky holky, zkusím ještě pohledat něco v Kalamaki, když to tak chválíte :-) @sanndra nepamatuješ si, v jakém hotelu jste bydleli?
Odpovědět
Holky, ještě mě tak napadá - dá se na Zakynthosu přes poledne sehnat oběd nebo dodržují siestu? Byla jsem v jižní Itálii (Salento) a bylo tam nádherně, ale od 12 do 4 bylo zavřeno úplně všude, tak ať vím, na co se připravit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari Nepamatuju, ale dohledala jsem to :-) Je tam velmi příjemný personál a hezké pokoje. Četli jsme na hotel recenze a vůbec nechápu, kde diskutující vzali informace (snad tam ani nebyli) . Od pláže je to asi minutu pomalou chůzí :-) a na pláži se líhnou želvičky, krásný zážitek. Hotel se jmenuje Golden sun
Odpovědět
@barca1990 Nevím jak jinde, ale v Laganas moře taky bez ničeho... manžel jen jednou viděl želvu, ale jinak nic... Byl tam navíc hodně pozvolný vstup do moře, takže člověk jen šel a šel a furt dosáhl na dno :-) Na to šnorchlování byla supr ta Leptokárie :-)
Odpovědět
Ahoj,my jsme byli s přítelem v letovisku Tsilivi, menší letovisko s obchůdky a hospodami, v Laganasu jsme se byli podívat, ale na můj vkus příliš divoké a pláž taky nic moc.. Rozhodně doporučuji půjčit si auto a projet si celý ostrov, dostanete se tak na opravdu nádhérné pláže. Za nás nejkrásnější pláž Gerakas a dále doporučuji výket lodí do zátoky Navaggio
Odpovědět
@sanndra na tenhle hotel jsme se dneska dívali a líbil se nám, tak jsem ráda, že jste tam byli spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari Ano, doporučuji ho :-) A určitě si tam půjčte čtyřkolku....skvěle s ní procestujete celý ostrov
Odpovědět
@sanndra na kolik ty čtyřkolky vyjdou? Měli jsme je půjčené loni na Krétě a chtěli myslím 20 EUR za půl dne jestli si dobře vzpomínám, ale hrozně se nám to líbilo :-) Měla bys nějaký tip kam se zajet podívat? Zatím jsem uvažovala o hl. městě Zakynthosu a tom malém ostrůvku s dřeveným mostem kousek od Laganas - Agios Sostis nebo jak se to jmenuje :-)
Odpovědět
@sanndra byli jste tam v červnu? Vybíráme termín a uvažuju, jestli kolem poloviny června nebude ještě studené moře a nemáme to raději nechat na konec měsíce... Nevíš?
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari My jsme byli až 24. července, takže s termínem v červnu vůbec neporadím. Ale známá byla koncem června a říkala, že byli na hraně, takže asi bude lepší nechat to ke konci. Co se týká čtyřkolky, můžu zaslat webové stránky pána, přes kterého si můžete ještě v Čechách zarezervovat jakýkoliv dopravní prostředek a vše s ním probrat. Dva dny před odjezdem nám napsal jaký den a v kolik nám před hotel (před jakýkoliv po celém ostrově) dorazí obsluha a přiveze čtyřkolku. Těm už jsme jen zaplatili. www.zakynthos-pujcovna.cz Ale po Zakynthosu je na každém rohu nějaká půjčovna. Určitě jeďte k vraku lodi (vypadl mi název), jeli jsme podle mapy zadní cestou, jedeš horami, úplně sami bez aut....stojí to za to :-) Pozor na ten ostrůvek s dřevěným mostem, vede ke klubu a věkový průměr je tam 15 let :-) Hlavní město je malé, ale hezké. Kdyby jsi se chtěla podívat na instagramu (pod jménem Vladislav Surmaj) máme fotky :-) PS: čtyřkolku si půjčte jenom 50, ušetříte a bohatě stačí, jezdí na ní půlka ostrova :-) Vybrali jste si moc hezkou svatební cestu ;-)
Odpovědět
@sanndra děkuju, jsi zlatá :-) už se hrozně těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari Půjčte si tu čtyřkolku na více dnů (my ji měli myslím na 5) a nejezděte na hromadné výlety, všude si na ní dojedete sami a budete nadšení :-) Kdybych letos měla v létě čas, jsem tam hned znovu :-) A hlavně šnorchl, ať vidíte želvy ;-)
Odpovědět
@sanndra podle mapy je to k tomu vraku cca 40 kilometrů od hotelu, tak jsem si říkala, že by se tam na ní mohlo dát dojet a nepotřebovali bychom auto. Jenom jsme loni nepřišli na to, jak ji zamknout, aby s ní někdo náhodou neodjel :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?