Svatební cesta v druhé polovině září. Kam se vydat?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak na svatební cestu se teprve chystáme a myslím, že to bude nějaký ten Last Minute, jen se pořád nějak nemůžeme rozhodnout kam vlastně na tu svatební cestu poletíme, jelikož pravděpodobný termín naší dovolené bude až tak v druhé polovině září a to mám strach, že už nebude tak hezky, teplo...jak bych si to představovala. Možná nám dovča vyjde už koncem srpna, ale spíš počítám tak od 14. září a chtěla bych, abyste mi poradily, kde je ještě koncem září krásně, moře teplé, ...... kde si to ještě užijeme? Buď to bude Řecko (chtěli bychom Zakynthos, možná Krétu) nebo Mallorcu (ale to mám strach, že tam už zima bude) nebo třeba i Djerbu,......co myslíte???? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popelko, s počasím je to ošemetný, ale pokud chceš mít opravdu jistotu, že tam bude teplo tak bych spíše volila ten jih - egypt, tunisko (djerba) ale prý i na kanárech je touto dobou docela teplo, ale teďky nevím jaký ostrov :-| Jinak mi asi taky tak nějak pojedeme a ikdyž já bych ráda do Řecka, tak to prozatím vypadá na chorvatsko :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ja na dovolenou letak kazdy rok na konci zari........ uz jsem takhle byla v egypte (desny vedroooo), tunis, djerba, letos jedem do turecka
Odpovědět
Profilova fotka
popelko, my jsme byli na svatebni ceste na rhodosu:)...odletali jsme tam 18.9. a celých 14dní tam bylo krasne, vetsinou hic... - more teple, ciste, nadhera....
Odpovědět
Profilova fotka
ještě taky Kypr tam je teplo krásně a i Kréty bych se nebála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně na Krétu, my tam tak byli minulý rok, zpět jsme odjížděli až začátkem října a bylo to tam super!!!!Teploty přes den dost vysoké, večer se sice dřív stmívalo, ale i tak to bylo moc fajn a i večer to bylo třeba jen na lehčí svetřík.Paráda. Není tam navíc už tolik lidí, víc soukromí atd.Počasí je také ideální na procházky a poznávání ostrova, což zažijete spíš na řeckých ostrovech než na Djerbě :-p . Takže Kréta, Kréta, Kréta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj popellko, my se taky chystáme na svatební cestu v druhé pol. září, až tak od 15. a máme v plánu Egypt. Ale ze zkušeností z loňska, byli jsme koncem září, můžu doporučit Tunisko, protože tam bylo fakt nádherně a moře bylo vyhřátější než v červenci. Ale co jsem slyšela, tak Kanáry nebo Kréta jsou v září taky super.
Odpovědět
Profilova fotka
my jedeme do Turecka ;-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme byli na Kanárech na Tenerife v druhé polovině října, a bylo to super.... :-) Ale do řecka bych jela taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jedeme do Turecka v druhé polovině září, prý je tam teplo i na přelomu září/říjen, tak už se těším :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky jedu do turecka, na konci zari........ uz se tesim a doufam ze nam nekrachne cestovka .-)
Odpovědět
ahoj popelko, my jsme se rozhodli koncem září, začátkem října také pro nějaký last minute, ale do Egypta.
Odpovědět
Profilova fotka
My bychom chtěli na last minute na konci září na Krétu, to by bylo naj naj, ale kdyby se nesehnalo, tak jiný řecký ostrov. Snad se zadaří.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky jedeme v druhé polovině září, máme All Exclusive na Krétě, oblast Bali - už se moc těším. ;-)
Odpovědět
My též vyrazíme na Krétu - v září :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme byli loni na svatebce na Kypru v období od 3. do 14.9. a bylo tam k nevydržení! Takže tam bych klidně jela i v říjnu! ;-) ;-) Ale je tam krásně! x-) x-) x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak už jsme na 99% rozhodnutní do Řecka na Zakynthos a termíny odletu jsou buď 14. nebo 11. září na 12 dní, takže doufám, že tam bude krásně. Jediný co mě taky štve je, že už bude znatelně kratší den a prostě brzo tma =-) ale hlavně, aby bylo teplý moře a pěkně aby bylo celkově ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak mi pojedem taky do Recka, puvodni plan byl taky zari, ale nakonec to pusunujeme na pristi jaro...ale urcite Recko, Recko, Recko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jakýkoliv z kanárských ostrovů!Tam je teplo i v zimě...My tam běžně jezdíme v zimních měsících...Navíc je to finančně docela fajn...
Odpovědět
Souhlasím s beruškou, Kanáry jsou super a teplo tam je pořád a je tam nádherně a cenově taky super! Může doporučit ostrov Lanzarote ale prý ještě hezčí je Fuentevenrura nebo jak se to píše a Gran Kanaria ;-) :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
my byli na konci září až 1/2 října v Turecku a bylo tam super, stále hic jak blázen i večer, moře krásně teploučké, turistu taky ještě dost. Vřele doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popelko - Zakynthos je dobrá volba, my jsme tam byli až na přelomu září/října a bylo to super!!
Odpovědět
Také souhlasím s Kanárama...., může se tam jet kdykoliv...Kdo třeba nemusí Afriku atd...tak přímo Lanzarotte - krása....Ale co jsem se bavila s lidma,tak zase říkají,že tuto lokalitu doporučují spíš lidem přes 45...ale záleží na každém co od toho chce...My máme vybranou Dom.rep. Jinak Egypt,Turecko a Djerba...v září zaručené teplo!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jak to tak čtu tak ani třeba Zakyntos nepřipadá v úvahu, protože jsou poslední odlety někdy 2-3 před naší svatbou. chtěla bych něco jako Španělsko, hlavně teplo a moře, ale třeba Maledivy nepřipadají z finančního hlediska v úvahu. Prosím poradte kam :-) Díky
Odpovědět
My jsme byli na svatební cestě také v září - na řeckém ostrově Kos - a bylo to úplně super! Krásně teplo - žádné úmorné vedra, ale přesto nádherně teplé počasí a ještě teplejší moře.
Odpovědět
Profilova fotka
Jani a co zkusit ten Egypt nebo Tunisko, popř. Turecko? Tam je teplo tak nějak pořád a cenově je to přijatelnější než např. ty Maledivy ;-)
Odpovědět
V Turecku byli na konci září naši známí a velice si to pochavalovali. Ostrov Kos, na kterém jsme byli my, je jen 2 km od Tureckého pobřeží, takže moře i podnebí jsou tam velmi podobné a jak už jsem psala, byli jsme max. spokojení. Měli jsme Řecko i Turecko v jednom ;-)
Odpovědět
Já osobně miluju teplo a hodně velké teplo a do Řecka bych se bála jet v září,to samé do Španělská....přeci jen tam bývá počasí které se mění jako u nás...s menším rozdílem......Pokud by měl vzduch méně jak 25°c,tak bych zmrzla :o) Jinak si chválí Keňu,Karibik - občas cenově dostupný,Emiráty - né centrum. Jinak mě nic nenapadá...
Odpovědět
Profilova fotka
on je trochu problém, protože mě Egypt neláká a navíc se tam bojim. Když jsem viděla fotky od kamarádů co tambyli třeba na pyramidách tak to blylo šílený. Na Tunisko jsem se dívala a zkusím to doma navrhnout. Turecko? To asi ne, já bych brala Zakyntos nebo některý z řeckých ostrovů, ale jelikož jsme byli před dvěma lety Na Thassosu s odletem 18. září a tři dny nám propršelo a další dny tak nějak 20-25C, nevím. Jud juknout ještě na to Řecko
Odpovědět
Profilova fotka
okka: jéé to je jak kdybys mluvila za mě :-) Co ta keňa? Je to jedna ze zemí kam bych se chtěla podívat, ale nevím co je cenově dostupný. My bysme potřebovali max do 20.000 se všema poplatkama, jelikož si platíme "celou" svatbu sami. Krom hostinu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?