Svatební cesta i s dětmi? Ano - ne

Profilova fotka
Ahojky máte nekterá zkušenosti se svatební cestou i s dětmi???Odjet na pár dní bez nich nebo sebou???Co vy na to?? :-)
Odpovědět
Svatební cesta je svatební cesta :-) Když to rozpočet a čas dovolí, jeďte určitě jen spolu. Rodinných dovolených si ještě užijete víc, ale svatební cesta by (v ideálním případě) měla být jen jedna.
Odpovědět
Pokud je to trochu možné, tak bez dětí. I kdyby to měl být jen víkendový pobyt. Měla by to být romantika, a tu si nějak s dětmi za zády neumím představit. Určitě jim to vynahradíte jinak ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teda jiného názoru.....mybyli na svatebce s 3 letým synem a nedovedu si představit, že bychom ho nechali doma.Asi by mi to urthlo srdce.....prostě je naší součástí a nehodlam ho někam odstrkovat pro svoje pohodlý.... A vůbec mi na svatební cestě ta "romantika nechyběla....malý nám to 100x vynahradil svým šťastným výrazem a svítícíma očičkama, když viděl moře..... :-)
Odpovědět
My jsme si užili prodloužený víkend v relax centru sami a pak jsme jeli všichni k moři, ale už to prostě nebyla svatební cesta ale rodinná dovolená. A určitě to není o odstrčení dítěte kvůli vlastnímu pohodlí, ale spíš o výběru jak který pár chce svatební cestu strávit. Navíc náš syn je skoro dospělý, takže to bude asi tím. Jestli on nebyl dokonce rád, že jsme vypadli :-D . Nevím, každý to má v sobě jinak a je to každého věc, ale určitě bych neodsuzovala, když novomanželé odjedou na svatebku sami, byť mají malé dítě, protože prostě svatební cesta je jedna jediná.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební cesta s dětmi podle mě není svatební cesta, ale rodinná dovolená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V tom případě pokud si chcete užít opravdovou romantickou svatební cestu...nepořizujte si děti před svatbou.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
len.z: Souhlasím ;-) :-D Já jsem na tohle "konzerva", díte má být hezky až po svatbě a vdávat se netěhotná ;-) (oboje se mi splnilo x-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my sme svatební cestu kvůli tomu, že jsem 3 dny před svatbou nastoupila do novýho zaměstnání neměli vůbec. V červnu jsme byli na dovolený všichni 3 ve Španělsku - takže taková předsvatební :-) Sami sme si udělali předsvatební cestu v únoru na víkend v Praze - jen sami dva. A doufám, že se nám ještě něco povede at´už s malym nebo nez něj - s tim že zůstane u babi ;-)
Odpovědět
Svatební cestu jsme absolvovali s 2 letými 2čaty a byl to teda očistec :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
... dobré téma... mě by ani nenapadlo, na svatební cestu si vzít děti... jestli to nebude tím, že jsem se vdávala bez dětí :-) Ale i tak... Pokud už jsou děti - naplánovat svatbu tak, aby byly dost velký na to, aby je mohl někdo pohlídat... - svatba je HLAVNĚ záležitostí rodičů... a svatební cesta taky. A jak už holky psaly, rodinných dovolených můžete mít hafo... - ale svatební cestu jenom jednu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Svatební cesta je svatební cesta a ne rodiná dovča :-) taky jsme to tak brali a malou nechali u babiček, pro ni to byla taky dovča, si od nás na chvilku odpočinu :-) a my jsme si to opravdu totálně užili :-) a taky doufám, že to byla první a posllední a opravdu máme na co vzpomínat :-) s malou by jsme si to neužili takhle, ale zase úplně jinak ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
já myslím, že to je individuální a co se od svatební cesty očekává. my nemáme děti, ale jeli jsme se psem, bylo mi líto nevzít ji na výlet. když je jinak volného času málo a ona ráda cestuje :-) ale je to i tím, že hlavně manžela na romantiku moc neužije, takže i bez fenečky by to žádný doják nebyl:-) ale pokud někdo touží po pravé romantice, tak a´t děti nechá doma, na tom přeci není nic zlého :-) ovšem pokud se sám nebude utápět ve stesku a výčitkách :-) to je asi fakt různý a taky záleží kam se jede, kdy, jak staré a závislé jsou děti....
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že jet bez dětí mohou napsat jen paní, které ještě žádné děti nemají...záleží samozřejmě na tom kolik dětem je...pokud to má být víkend, tak jistě ano, ale třeba týden nee, stýskalo by se mi a stejně bych pořád myslela a volala domů...
Odpovědět
pellullinka: tak já nevím, např. kozinka očividně děti má a jela bez nich ;-) Ale to miminko tvoje vypadá teda moc roztomile, to je chlapeček nebo holčička? to je hezká fotka :-)
Odpovědět
Každopádně s dětmi... My to tedy alespoň tak máme naplánované, bylo by nám líto nechat naší cácorku doma a jet si užívat. Přeci jen je výplodem naší lááásky, tak ať si užívá líbánky s námi... :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ja doufam, ze az pojedeme ze svatebni cesty, tak uz deticky budou "s nami" :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
já si neumím představit jet bez dětí....sice máme malé cácorky, ale nechat je doma...to bych si neužila....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my se chystáme k moři s dcerkou (3 roky), ale ráda bych, abychom jeli aspoň na pár dní někam do lázní nebo tak jen ve dvou. Ale když to nebude, budu ráda i za to moře ve 3 :-) Mělo by to být asi s tou romantikou jen ve dvou, ikdyby jen na dva dny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?