Jak ozdobit auto ženicha?

Ahoj všem. Prosím o radu. Budu si dělat výzdobu na auto nevěsty asi v tomto stylu: http://www.beremese.cz/shops/svatba-d... . Hodí se to i na auto ženicha, nebo mám zvolit něco jiného? Cylindr se mi nelíbí... Děkuji za vaše názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě, srdce můžeš dát i na auto ženicha ;-) jsou to hezká srdíčka.. my nakonec zdobit auta nebudeme, máme vše na jednom místě, obřad i hostinu, takže se nikam popojíždět nebude.. jen pro mě mužík přijede a půjdeme se fotit, t ;-) kže jsem se rozhodla ozdobit přítelovo auto.. a já se rozhodla pro bílý cylindr, je takový luxusnější než ten černý, černý se mi vůbec nelíbí a k tomu si udělám svou šerpu v barvě zlato-ivory..
Odpovědět
@milysek si myslím, že je celkem jedno jestli použijete ty srdce a nebo můžete použít třeba tento klobouk http://www.beremese.cz/shops/svatba-d... a přichytit přísavkami a dozdobit stuhou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@milysek my jsme měli bílý klobouk, který byl kopií klobouku machaela jacksona, protože ho manžílek zbožňuje, koupila jsem ho v ptákovinách za 200, přišila k tomu přísavky a vydržel i 90 KM rychlost a na autě vypadal opravdu moc hezky
Odpovědět
Ahojky, když to máš v tomto stylu, tak bych nechala to stejné, jak máš u sebe (ratanová srdce) ale místo kytiček bych udělala buď z víček od Petek nebo z malých kelímků cylindříky :-). S těma malýma cylindrama třeba problém mít nebudeš :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?