Stačí ozdobit auto nevěsty a ženicha?

Profilova fotka
Ahoj holky, jak to máte s výzdobou aut? Stačí více ozdobit auto nevěsty a ženicha a na ostatní auta dát jen výzdobu do okýnek? Není to málo? Děkuju za názory, případně i kontakty, kde sehnat levnou výzdobu. Míša
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj záleží jaký má každý vkus. My třeba měli ozdobené auta: ženich, nevěsta - na kapotě srdce a mašle na zrcátkách. Ostatní auta měly mašle zavázané na zrcátkách - důvody byly dva nesnáším ty křížky na okýnkách a pak většina viz. můj manžel nesnese když mu někdo špendlíky píchá do gum okolo oken.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@misulka_aa Tak jakpak jsi to vyřešila? Já plánuju pouze výzdobu mého a ženoichova auta (jen na kapotu) a ostatní pouze stuhu na kapotě (jak to bývá od okénka k čumáku). Žádné zdobení okének. Někteří z rodiny si ale myslí, že to je málo, já však nejsem na žádné přemrštěné zdobení.
Odpovědět
Já měla ozdobené jenom svoje auto a zbytek nic. Byla to menší svatba, takže ani žádná kolona se nekonala...a nikomu to nevadilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu máme zítra, více ozdobené bude auto moje a ženicha, jinak ostatní budou mít stuhu v okýnkách a pak na zrcátkách. To stačí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v plánu vyzdobit jen mé auto a auto ženicha,oboje se šerpami a na kapotách srdce,na okýnka věnečky,na kliky mašle totožné se šerpou,ostatní auta asi jen věnečky na zadní okénka,na všechny 4 okénka se ted již moc nedávají.Myslím že více vymýšlet nebudeme.
Odpovědět
My na obřad pojedeme společně v 1 autě a jedině to bude mít na kapotě výzdobu (tu už jsem udělala), ostatní buď nějakej šmodrchánek na zrcátkách, nebo nic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky pojedeme společně ..a výzdoba nebude, nemusíme mít všechno ;-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já pojedu autobusem a abych řekla pravdu vůbec mě nenapadá jak bych ho měla nazdobit... :-D
Odpovědět
@dadagas no ono záleží jakým autobusem, takové ty starší se zdobí hezky.. ale u nového bych taky nevěděla =-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě že to bude asi novej... Záleží na tom, co taťka sežene. Abyste to nechápaly špatně, můj tatka mel autobusovou dopravu a jet na svatbu autobusem je muj sen uz od malicka a tata se na to moc tesi, bylo by hloupe mu to tedka zkazit.
Odpovědět
@dadagas tak kazit rozhodně ne, já bych to brala jako plus, že můžeš jet busem ;-) viděla bych to tak, že bych dala velké mašle na zpětná zrcátka, aby hezky vlály. Přes čumák asi žádná stuha dát nepůjde.. to by asi vypadalo divně. Ale úplně dozádu na okno bych třeba omyvatelnou fixou napsala nějaký slogan nebo tak něco: "svatba jména a datum"... nebo ne fixou ale třeba jen takový ten provázek s papírovými písmenky a z toho vytvořit nějaký nápis :-) a pokud by ten bus nebyl nijak popsaný po stranách, jen čistá barva, tak tam byste se mohli taky s těma fixama vcelku vyřádit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Super, fakt skvělý nápad, děkuju, ty máš fantazii, to by mě nenapadlo...
Odpovědět
Článek se načítá
@dadagas to víš, je mi líto, že vlastní svatbu mám za sebou, tak se snažím vyřádit aspoň jinde :-D snad to někomu k něčemu aspoň bude.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs No mě určitě, jsem z toho všeho taková vyjukaná takže rady se stopro hodí :) I když mi spousta lidí nadává že mám dost času, nerada bych aby mě pak něco zaskočilo
Odpovědět
@dadagas nenech se vykolejit.. já plánovala od března minulého roku, a svatbu jsem měla teď v srpnu :-N a jak se mi to vyplatilo, ceny jsem měla loňské apod, takže jsme díky tomu i dost ušetřili ;-) a máš šanci si pořádně vše rozmyslet - i s tou výzdobou.. kdybych neměla tolik času, tak si vyberu takové dekorace, které se mi zdály ok, ale časem jsem přišla na daleko lepší.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Opravdu děkuju, aspoň někdo je na mé straně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nás to čeká v pátek:-) auta budeme mít ozdobené jen dvě mé a ženicha,ostatní pouze myrtové věnečky na zadní okýnka tot vše,záeží na každém jako má představu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky budeme zdobit jen auto zenicha a nevesty, koupila jsem tu v bazaru pekna srdce a ty tam dame, ostatni auta zdobit nebudeme, protoze to mame jen 1,5 km do kostela :-) a pak na hostinu je to prakticky pres silnici :-)
Odpovědět
my budeme zdobit taky jen auto nevesty a zenicha... a ostatni klasika :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, tak je to především o tom, jak to budeš chtít ty a jak se ti to líbí. Jinak doporučuji auto nevěsty a ženicha jinak jen decentní maličkost třeba kliky... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Málo to není, zažila jsem svatbu, kde bylo nazdobeno je nevěstino a je pravda, že to bylo takové divné, když ostatní jakoby k nim nepatřili, ostatní pak nás ani nepouštěli, páč nevěděli že jsme svatba...My měli nevěstino auto "speciálně" nazdobeno (šerpy s kytkou). A celá kolona měla takový to klasický věčko přes kapotu a bylo to bájo;-) Jeli sme 35km a všecy troubili a mávali, jak my na ostatní tak ostatní na nás..Byla to super cesta;-)...Jen nevím,aby ty nazdobený okýnka, pokud to bude zevnitř bylo dobře vidět..kdyžtak použij kliky nebo zrcátka:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v plánu jet taky pouze jedním autem a pouze mít vyzdobené jen jedno auto zbytek klasika bílé stuhy,tak jak je zvykem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se taky přidám a měla bych otázku. Chtěla bych nazdobit klasika auto nevěsty a ženicha a u ostatních taky jen bílou stuhu přes kapotu do V, ale zajímalo by mě jakou tam dávate - materiál a šířka? :-D děkuju za info
Odpovědět
@dadagas Svatebcani take u nas pojedou busem - prijde mi to prakticke, nikdo se neztrati, nezapomene, nezabloudi a v autobuse se muzou hned hezky "druzit" :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?