Co na auto ženicha místo cylindru?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, prosím poraďte, co na kapotu auta ženicha, když se mi nelíbí cylindr. Na autě nevěsty bude asi nějaké srdce, ještě nevím, z čeho. Díky za nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo má třeba jen stuhu. A pokud to srdce budeš mít z nějakých kytek, tak tu stuhu můžeš taky ozdobit stenýma kytkama
Odpovědět
Profilova fotka
@capybarka Těch možností je spousta, můžete buď nechat vytvořit něco z květin, případně stuh nebo koupit již hotovou ozdobu na auto. Níže Vám posílám pro inspirace pár fotografií:
Odpovědět
Profilova fotka
@eleganceindetail Ta dekorace na první fotce je úžasná. Děkuju za inspiraci. Myslím, že nakonec koupím na obě auta srdce z látkových růží. Na ženichovo červené auto bílé srdce a na moje stříbrné auto červené srdce, plus nějaké decentní dozdobení organzou na obě auta.
Odpovědět
Profilova fotka
@eleganceindetail Výzdoba na posledním obrázku je nááádherná :-) Nemáte podobnou, ale do červena ? Naše svatba je červeno-bílá a za květiny budu mít kaly a frézie. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@eleganceindetail A mimochodem...oznámení, Gábino, ještě nemám :-( Takový já jsem lempl ]-( A měla by jste nějaký pěkně nazdobený cylindr na autě ( v kytce budou kaly a frézie)? Když už sem ho koupila, tak ať se využije ;-) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Prosím, napište mi na sebe e-mail. Mám nějaké cylindry, ale jde o fotky, které nemůžu zveřejňovat, můžu Vám poslat jako inspiraci do mailíku. A s oznámením: ještě máte čas, nejste lempl. Můžu do e-mailu přiložit odkaz na naší interní dokumentaci, kde se můžete probírat krásnými oznámeními "do aleluja" a třeba Vás něco "trkne". 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@capybarka Není zač, mně se taky moc líbí. Je to výrazné a zároveň jednoduché. Ty širší stuhy v barvách svatby umístěné pod srdíčky také nejsou špatným nápadem, možná bych je i volila spíš než organzu, kterou byste musela přichytávat po celé délce... Ale to uvidíte, co seženete. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eleganceindetail Po mailu už jsme si psaly a i jste mi posílala návrhy na oznámka ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest No jasně, mě ty zdejší přezdívky matou. :) Tak pošlu ještě fotografie s cylindrem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
někdo dává i plyšáky, stuhy, kytky, kamarádka si brala nadšeného fotbalistu, tak jsem jí poradila, ať mu tam naaranžuje plyšový kopačák a stuhu, mělo to úspěch :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?