Svatba na zámku Liblice v roce 2013

Profilova fotka
Ahoj holky, máme předběžně zamluvený termín 22.6. na zámku Liblice, kdo z vás tam má také svatbu v roce 2013...pojďte se podělit o zkušenosti a nápady emoticon Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme předběžně zamluvený termín. Po novém roce asi potvrdíme. Chcete obřad venku nebo uvnitř?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tam máme předběžně zamluvené. Moc se nám to tam líbí, zatím to vede ze všeho nejvíc, ač mi v hlavě vrtají další možnosti a stále se snažím něco "nového" vymýšlet kvůli přejezdu. Měli bychom to kolem 45 km tam z mého domova a 50 km na hostinu. Ale jak říkám, Liblice bych fakt nejraději :) Obřad budeme mít venku, pokud počasí dovolí.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, my mame zamluvený předběžný termín 22.6......ale taky porad koukam i na jine mista, ale hezci jsem jeste nenasla.... Uz jste komunikovaly s paní Gartnerovou popř. nekym ze zamku??Puvodne jsem take chtela obrad venku,ale ted se priklanim spise k variante v Mramorovem sale. Jak jste daleko s pripravama?? Ja zatim nemam nic, krome toho terminu...zitra asi zavolam jeste na matriku,abych vedela, co a jak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v kontaktu s vedoucí recepce paní Burgelovou. My právě hledáme jen možnosti s obřadem venku, ale aby to nějak vypadalo, byla pak možnost v případě špatnýho počasí jít do pěkného sálu, tak takových možností je v blízkosti mého bydliště docela málo. Když něco jiného najdeme, tak se nám tam vždy něco nelíbí, asi tím, jak to srovnáváme s Liblicemi... tam je právě pěkný i ten Mramorový sál :-) a i se mi líbí, že i když to tam je také jak na běžícím páse, tak tam je furt docela dost času vyhrazeného na focení, než přijede další svatba. což třeba v Libochovicích prý moc není...a na jaká místa ještě koukáš? přípravy jsem už začala, dělám v červnu státnice, tak jsem to musela trochu všechno uspíšit :-N
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja uz mam nastesti statnice 4roky za sebou :) A byli jste se v Liblicich i podivat osobne, nebo jen po telefonu? a jaky mate presne termin?? Me doporucila obrad ve 13,30 protoze pak uz pry neni zadna dalsi svatba a muzes se tam pry fotit jak dlouho chces a treba i po obede. My tam teda mame obrad plus rodinny obed,pak na party se presouvame na Lobec, asi pul hodiny cesty. Koukam na vsechno mozny, zacalo to Pruhonicema, potom jsem koukala i na jizni cechy, hluboka, cervena lhota, lipno, no a pak jeste v okoli Prahy Berchtold, potom jsem koukala i na Vrtbovskou zahradu atd. uvazovali jsme chvili i o arealu Botanika u Kladna a take o svatbe v kostele. Proste uz jsem toho prolezla fakt dost :) Liblice zatim vyhravaji...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to tam rezervovali přes email, a pak jsme se tam jeli i podívat. termín máme 19.7.2013 v 10:30. v ten den to byl už jediný volný čas, myslím. snad to nebude moc brzo, ale přejíždíme pak tak necelou hodinu na hostinu a vyjde to na oběd tak akorát. před námi právě není žádná svatba, po nás jo. no tak to jste toho taky hodně už vymysleli, u mě právě Liblice taky vyhrávají. ještě čekám na odpověď z Libochovic a Budyně ohledně venkovního obřadu, ale pak už to asi konečně potvrdíme v Liblicích :-) fakt je to tam nádherný! a co hudbu, budete mít svou? a nevíš, jak je to tam pak s vyřizováním na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna dneska jsem volala na matriku a rekli mi, ze po novem roce mam zavolat a ze s nami domluvi termin, kdy tam prijedem a vse nam rekne...mame s sebou vzit rodne listy, obcanky a 1,000,-Kč a pry pokud to mame zamluveny na zamku, tak to staci, ze u ni uz si to zvlast rezervovat nemusime. Jinak co se tyce hudby, my planujeme v liblicich jen obrad, obed a foceni, pak jedeme jinam a tam planujeme hudbu pozvat budouciho manzele kamarada, kterej dela Dje profesionalne. Jinak me se libi daleko vic Liblice nez Libochovice...v Libochovicich jsem byla uz je to dyl, ne kvuli svatbe, ale na prohlide, ale Liblice mi prijdou takkovy novejsi a reprezentativnejsi...ale dost zalezi i na pristupu tech lidi, co tam maji svatby na starost....
Odpovědět
Profilova fotka
my v Liblicích bychom měli obřad a focení. mně se taky Liblice líbí víc než Libochovice, pro svatbu jsou Liblice jak stvořené :) myslím, že u nás už je to spíš z 90% jisté, kde to bude. hlavně mě už nebaví vymýšlet další a další možnosti :) a hudbu v Liblicích při obřadu budete mít svou nebo jejich?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě jednání ze strany zámku teda moc nenadchlo, ale nenechám se tím odradit. Je to tam krásné a bydlela tam moje prababička, takže jsem tam byla mockrát i jako malá........ Je dobré, že to mají s matrikou propojené. Po novém roce tedy potvrdíme a zaplatíme. Jinak máme jen fotografku a předběžně zamluvenou restauraci. V lednu chci jít na šaty. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajda: hudbu asi necham na nich, ty jejich sety budou asi ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kdyby : mas pravdu, jednani ze strany zamku neni rozhodne 100% ní !!! S kym jsi jednala?? Taky s paní G. ?kdyztak ti pak pisnu do zprav :-)az budu mit trochu cas :) nebo mi pisni ty do zprav :) nechci to tu popisovat takhle verejne :)
Odpovědět
Ahoj holky, jám mám rezervovaný termín 3.8. Komunikace byla nejdříve po emailu,pak jsem tam byla osobně a musím říct, že já jsem naopak s jednáním maximálně spokojená. Jsem ve spojení s paní švejdovou, a to je neuvěřitelně milá ženská. My budeme mít obřad v Mramorovém sále, a oběd tam v zámecké restauraci.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nika7384 Ahoj, ja myslela, ze tam prave svatby dela jen pani Gartnerova....dekuju za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kdyby : tak se spojime s paní Švejdovou, ne :D ?? to by asi paní G. koukala :D
Odpovědět
Já jsem s ní začala jednat v srpnu,ale nevim, zda si brala potom i další rezervace, protože je těhotná a má už chvíli před porodem. Kdy jste se na ně poprvé obrátily?
Odpovědět
Profilova fotka
@nika7384 : aha, ja poprve asi pred mesicem, proto mi dali asi kontakt uz jen na tu Gartnerovou no :( No tak snad to nakonec dopadne v pohode :) ted shanim fotografa, kontaktovala jsem uz asi 3 a vsichni maji plno a to mame svatbu az 22.6. Koho mate vy??
Odpovědět
Ja si vybrala manželé Vlkovi. Tak to bude určitě tím, ona už nebere rezervace no.
Odpovědět
Ahoj :) my ještě termíny zvažujeme... chtěli jsme si původně vzít zámeček na celý den s přespáním.. ale když jsem pak propočítávala tu cenu , tak jsem jen koukala... jelikož tam chci své jídlo, pití, a hlavně dort... tak nakonec uvažujeme jen o obřadu a focení... a pak hurá ke známým do restaurace, kde mi dovolej vše jak chci já a za nic skoro. Je lepší se domlouvat zatím e-mailem, nebo tam rovnou zajet se vším všudy ? ;-)
Odpovědět
A jinak ... VŠEM GRATULUJI ;-) !!
Odpovědět
Profilova fotka
@felineli : asi je lepsi tam jet osobne, je lepsi vse videt na vlastni oci, ale treba v nasem pripade jsem od osobni navstevy cekala daleko vic....moc informaci se nedozvis, spis to tam uvidis, nebo alespon tak jsem to mela ja...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@felineli je lepší tam jet osobně a vše vidět. Ale od osobní návštěvy jsme taky čekali víc, ale zase na druhou stranu to stačilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také rezervovaný termín v Liblicích na 16. srpna ve 13:30 hodin a máme to i s hostinou. Ač jsme ze Slaného a do Liblic je to pěkný kus cesty, nic lepšího jsme v široko daleko nenašli a v Praze jsme mít svatbu nechtěli, takže Liblice vyhráli. Co se týče komunikace se zámkem, ať s paní Gartnerovou nebo s kýmkoliv jiným, žádný problém jsme nikdy neměli, naopak jsme moc spokojení. Letos v létě jsme se byli na zámku podívat a zrovna jsme přijeli v sobotu, když akorát probíhala svatba. Paní ředitelka se nás tam osobně ujala, aniž bychom byli ohlášení, po obřadu nás zavedla do Mramorového sálu a před hostinou nás nechala nakouknout do restaurace, abychom se podívali, jak může hostina vypadat. Byli jsme nadšení, takže si myslím, že s Liblicemi určitě neprohloupíte. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se teda teprve o Vánocích zasnoubili, ale svatba bude taky na zámku, protože bydlím v Liblicích a prostě je to opravdu nádhernej zámek.. No termín 29.6. máme tak na půl zamluvenej, ale nejdřív jsme tam chtěli mít i hostinu, ale ty ceny jsou fakt vysoký.. Tak jsem sehnala restauraci a ted sháním ještě kapelu, což je asi nejhorší..
Odpovědět
Profilova fotka
@lucifinka : my to taky mame i s hostinou a taky tento cas, v 13:30, uz mate rezervovanyho fotografa??a koho???
Odpovědět
Profilova fotka
@xhlam111 : vitej, cerstve zasnoubena, ja jsem zasnoubena uz od vanoc 2011,ale loni jsme svatbu nejak nestihli...Jinak me prave ta hostina tam neprisla nejaka extra draha, vychazi to na neco pres 500,-/os, a za tuhle cenu maji menicko skoro vsude, alespon co jsem koukala. Uz jste tam tech volnych terminu v tenhle cas moc nemeli, co??
Odpovědět
Profilova fotka
Nene, ještě nemáme fotografa, nejdřív musím sehnat tu kapelu.. No já myslela ty ceny za pronájem, teda co jsem koukala na net, tak mi to přišlo docela drahý.. A tu 500,-/os. to myslíš na oběd ne? Protože kamarádi tam chtěli letos v dubnu svatbu a oni jim dali cenu, že oběd vyšel 500,- /os. A právě měli hodně lidí, tak to zamítli. Nebo jak to tam je? Právě přítel by tam chtěl celou svatbu, ale já nevím.. A kolik máte lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestra a další kamarádky měly fotografa z Neratovic a ten fakt hezky fotí, ale já ty fotky už znám, tak přemýšlím, že bych se poohlédla po jiném..
Odpovědět
Profilova fotka
@xhlam111 : my budeme hudbu asi resit Djem, i kdyz o kapele taky porad uvazujem, jak jsem slysela, tak nejvic jsou na dracku prave fotografove, tak jsem se rozhodla toho shanet nejdriv, a jake je jeho jmeno?toho fotografa z Neratovic?? NO nam na zamku rkeli, ze pokud mas na hostine na zamku 25osob a vys,tak se pronajem za zameckou restauraci neplati, jinak, kdyz je to min osob,tak je to celkem palka,to souhlasim!! My tam budeme mit obrad a rodinny obed, pote se presouvame jinam. Tech 500,-myslim za obed :) Takze na rodinny obed nas bude okolo 25 (abysme nemuseli platit za pronajem) a ten pronajem 8.500 za obrad je naprosto standartni cena.
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, to je taky možnost, ale já právě žádného DJ u nás neznám.. Ten fotograf je agentura Vosáhlo, ale co jsem koukala, tak jim ted nějak nefungujou stránky, tak nevím.. Ale fotí fakt hezky.. Jo, tak to je dobrý, že se neplatí pronájem!! :) No my tam chceme jít teď v týdnu a dohodnout se, ale my chceme všechny svatebčany zvát na oběd, což je cca 65 lidí, tak to je stejně dost.. Jo těch 8500 je klasika.. A kde budete mít oslavu po obědě?
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji vše nejlepší v roce 2013.. :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?