Svatba, léto 2012, Hradec Králové

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty :) ... najde se tu někdo, kdo se bude vdávat v období červenec - září 2012 v Hradci nebo okolí a chtěl by se mnou "sdílet" přípravy a podělit se o zkušenosti ?? :) Byla bych ráda ... Zatím kromě šatů nemám vůbec nic zamluvené a skoro ani v ničem jasno :D
Odpovědět
1
2
10
Profilova fotka
@lusyene Ahojda, my se budeme brát v Chlumci na Karlově koruně, ale nakonec jsme se rozhodli pro rok 2013:) ale i tak se už koukám a pomalu začnu něco kupovat, aby toho pak nebylo najednou hodně:) takhle se to aspoň rozmělní:) ale většinu věcí bych si chtěla sama vyrobit:)
Odpovědět
Profilova fotka
no pane jo, tak to plánuješ hodně brzy :) ale lepší dřív než pozdě :) ..my se před chvílí domluvili na datu 8.9.2012, tak už aspoň nějaká vidina :) Obřad i hostinu bych chtěla určitě v Hradci..zvažujeme hvězdárnu a na hostinu Zděnou boudu .. ale to je jen první nástřel :O
Odpovědět
Profilova fotka
my plánujeme na léto 2012! a hostinu taky na Zděné boudě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my se budeme brát v srpnu 2012 v jiráskových sadech, ale ještě nemáme datum
Odpovědět
přidávám se, i když svatbu bych chtěla v Chrudimi, pracuju a bydlím ted v HK a budu i pak :) Jaké máte zkušenosti s hradeckými salony??
Odpovědět
Aho milé nevěsty, mám velkou prosbu... nevíte někdo o nějakém vhodném místě, kde by se dala udělat hostina v naší režii? mám na mysli nějaký sál, nebo kulturák... někde blízko HK... předem děkuji za každý tip! I my jsme původně chtěli hostinu na zděné boudě, to je zajímé kolik párů má stejný nápad... Každopádně my máme termín 28.4.2012 ale zvažujeme že ho přesuneme na červen... záleží i na tom kde by hostina byla... předem díky za radu!
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Můžu se tě zeptat na datum? :D my se taky budem brát na Karlově Koruně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dance01 rozhodli jsme se pro termín 7. 9. 2013, sedmička je moje šťastné číslo a 7 sice jiného měsíce jsem byla požádána o ruku:) ještě máme v záloze 24. 8. 2013, to kdyby nebyl vypsaný 7 termín nebo nemohla fotografka:) jinak jsme se rozhodli pro Oranžerii:) a pro co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho My máme termín 17. 8. 2013, protože na datum našeho výročí to nejde, vychází to uprostřed týdnu a já bych chtěla radši pátek nebo sobotu..... a jinak by jsme chtěli venku před zámkem, ale tak trochu se toho bojím kvůli počasí:) když tak druhá varianta je v zámku v mramorovém sále :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dance01 Nám to pěkně vychází na sobotu:) takže úplně paráda:) my jsme nakonec usoudili, že září bude nejlepší, nemuselo by být vedro a ani zima, ale počasí si stejně dělá co chce, takže na to nejde moc spoléhat:) no my raději zvolili právě Oranžerii, plánujeme hostinu venku, takže když bude hnusně, tak ať aspoň na obřad jsou všichni v suchu:D v mramorovém sále jsme se byli také podívat, ale je dost veliký a přijde nám takový studený, za to ta Oranžerie se nám líbila hned:)
Odpovědět
Profilova fotka
milé snoubenky, jak pokračujete s příprava ? :) my jsme na chvíli opustili od všech příprav a domluv a ono to tak uteklo, že už je prosinec a my stále nemáme nic zamluvené :/ takže se zase do toho musíme vrhnout :) Jediný, co víme určitě je termín 8.9.12, což bohužel není oficiálním oddávajícím dnem, ale snad to nebude problém a místem obřadu bude knihovna na starém náměstí. Hostinu jsme chtěli na Zděné boudě, ale ta nás bohužel zklamala po stránce kuchařské, takže jsme ve výběru úplně na začátku a nezbyde než obcházet a zkoušet :O ... aspoň že v šatech mám jasno a nechám si je někdy na jaře ušít :) takže asi tak ... budu ráda za vaše příspěvky a tipy :D.. hezký den :)
Odpovědět
Sice máme termín v květnu (tudíž sem nepatřim:D), ale chtěla jsem se s váma podělit o to, co máme zařízeno....zatim ještě NIC :D byla jsem zkoušet jednou šaty a objednala jsem si modrý lodičky, ve kterejch bych se chtěla vdávat a to je všechno...víc nic....
Odpovědět
Článek se načítá
jo a holky, nemáte nějakej typ na kadeřnici a kosmetičku??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Termín máme zamluvený na 16.6. Domluvenou mám fotografku, kameramana a kapelu, o který teda nejsem úplně 100% přesvědčená. Jinak nic. Dnes jdu na schůzku do restaurace, tak doufám, že budu spokojená. Co vy, holky, kde budete mít obřad a kde hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka_nevesta , Sárko a kde jsi objednala modré lodičky?? taky totiž budu potřebovat modré botky .. k modrým šatům :)
Odpovědět
http://www.svatebni-saty-boty.cz/svat... přímo tady :) jsou celkem s přijatelnou cenou, oproti originálům z USA ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka_nevesta Už ti boty přišly domů? Taky bych si je chtěla koupit, ale strašně se bojím výšky toho podpatku - 10 cm na boty bez platformy se mi zdá strašně moc. Dej pak vědět, jestli se v nich dá chodit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
týýý jo, jsou nádherný !!! ale asi bych se taky zabila :)
Odpovědět
Zatim nepřišly, jsou ve výrobě...dělaj je až na zakázku, tak to chvíli trvá....
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, chcete mít na svatbě kapelu nebo DJ? Máte některá nějakej tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, přidávám se k Vám. Máme zamluvený termín 28.7.2012 v Mramorovém sále na zámku v Chlumci nad Cidlinou.
Odpovědět
@veruhave tak botky mi včera přišly a teda jsou monstrózní!!!!:)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka_nevesta Jako že hodně vysoký? Tak jsi spokojená? A co velikost, odpovídá to?
Odpovědět
Vysoký jsou, ale poměrně pohodlný, takže to není takovej problém. Velikost jsem objednávala 40-41 a na botách píšou 40. Každopádně je dobrý je mít na těsno, jako všechny lodičky, aby ti v nich nejezdila pata a neměla jsi zbytečně puchýře. Jinak teda jsou úplně nádherný!!!!!!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěstinky :), já se budu vdávat 7.7.2012 a máme zatim místo na obřad a hostinu :(, ale už se moc těšim :). Obřad bude na hradě Pecka a hostina Dolní Brusnici ( taková prdel světa ... ale hezká :)). Jen teď aktuálně hledám nějakou pěknou kapelu na svatbu .... nemáte někdo nějaký tip?
Odpovědět
@belladen Ahoj, máme svatbu ve stejný den a na stejném místě( Chlumec, 28.7.2012), ale v oranžerii:-). V kolik hodin ji máš?
Odpovědět
Profilova fotka
Jůůůůů, no tak to je parádní :o) My ji máme přesně ve 12 hodin v Mramorovém sále :o) Co už máíš zařízeného a odkud jsi?
Odpovědět
Ahoj holky, přemýšlím také o Chlumci někdy červenec, srpen, ale možná nebude už ani volný termín. Spíš mám starosti s oslavou? Neměli byste typ kolem Hradce okruh tak 30km? Asi tak pro 50 lidí. Děkuju a přeju samé štěstíčko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka_nevesta Tak to jsem rada , ze se libi...... a hlavne devcata a damy to jsou originaly !!! krasna den
Odpovědět
Profilova fotka
www.svatebni-saty-boty.cz zde je toho mraky a super ceny..
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?