Svatba 24.8.2012. Jak jste na tom s přípravama?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak jak jste na tom s přípravama? Už máte všechno, nebo začínáte trochu stresovat, že to nestihnete všechno včas?
Odpovědět
1
2
@macinax To sice nevezmou, ale v ten den tam budou mráčky
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolav Tak se na ně usmívejte a dělejte, jako kdyby tam nebyli. Hlavně jim neukazujte, že jste naštvaní, protože byste jim akorát udělali radost, že vám zkazili na vaší svatbě náladu. Prostě nahoďte úsměv a den si užijte, jak kdyby tam nebyli. Já zase budu mít na obřadu mamku ex mého nastávajícího, na hostině bratra jedné, s kterou chodil a dělala nám scény, když jsme spolu začali chodit a sestru bejvalky, s kterou byl 6 let, chtěl si jí brát a stavět s ní dům. Také to nebudu mít úplně růžové, ale nějak na to nemyslím a říkám si, že mi ten den nikdo prostě nezkazí, ani kdyby chtěl a pomáhá to, takže jsem úplně nad věcí a nesere mě to :-)
Odpovědět
@macinax Svatbu nám to nezkazí a chceme je posadit někam na konec stolu. Ale zatím nemáme ještě plán stolu. Ale jak to vidím tak i přesto, že jsem nechtěla dělat jmenovky je udělat budu muset. Protože jinak by to bylo v organizaci opět tchýně. Protože my se půjdeme fotit. A jak mě je to jasný tak moji stranu odsune někam na konec a sami by si posedali k sobě. Jenže to chci sestavit tak aby hlavně ty čtyři byly od nás co nejdál a taky pradědu posadit tak aby měl blízko k wc atd. Babičku aby se jí dobře vstávalo atd. Takže asi budu muset začít. A až se tam bude volat tak to musím nějak dořešit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky přidávám se k 24.8. ani nevím jestli toho mám málo nebo hodně...Nějak o tom radši nechci přemýšlet protože pak nervuju :-D Tak prozatím nenáme potvrzený raut - z toho jsem asi nejvíc na prášky, nebyla schůzka s fotografem a floristkou. Pro regatu frčíme se ženichem dnes ;-) A ještě jsem si říkala, že nakoupím nějaké krabičky na výslužky. A každopádně nevím hudbu na nástup :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky klid, my se rozhodli ve středu večer, termín máme 25.8. 2012. Máme zatím jen termín a rozjednaná tři možná místa, taky máme prstýnky. Dnes jsem se bylo oměřit na svatební šaty, vymýšlím barvu svatby a na netu hledáme penzion pro 40 idí. Kapela v jednání. Dá se to všechno stihnou za měsíc. Jde to i za týden, záleží jen na tom, jak moc to člověk chce podle sebe a jak moc se to hrotí. My jsme oba pohodáři, nehrotíme nic a přesto jde všechno jak na drátkách:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den všem, pokud Vám na termín 24.8.2012 vypadl fotograf, nebo uvažujete o někom na poslední chvíli, neváhejte se ozvat - uvolnily se mi srpnové termíny. Kontakt a volné termíny prosím viz profil. Zdraví Jakub
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?