ahojky nevěsty,
tak jsem to nevydržela a založila toto téma...... :-D x-)
Původně jsem chtěla počkat, až budeme mít datum potvrzený matrikou,.....jenže jsme se tak do toho datumu zamilovali a tak už s ním počítáme,že se ho nevzáme a klidně změníme matriku (pokud nám nebudou chít vyjít vstříct).
Je tu na tom někdo stejně tak?
Všem nám přeju,ať se nám přípravy vedou a ať se nám pak v tento den splní jeden náš sen
;-)
ahojky
luci-ja myslela,ze jsem to tu psala.sorry-tento ctvrtek jedu na saticky-tak proto jsem z toho mimo :-N
cassper-zatim netusi,jake budou terminy na 2007-asi az v prosinci, a je mozne,ze by tento patek vypsali jako legalni termin (protoze odmitaji vypsat sedmicky...)a nebo budu muset zadat - obojeho se bojim,aby nam to pripadne povolili jako vyjimku i toho,aby pak sedmicky nevlitli na nas datum- chteli jsme prave pohodu - mimo terminy a ne zavody v oddavani :-|
tak uvidime
Jé, tak to budu na tebe myslet, ať se to vydaří!!!! Někdy je mi líto, že už to mám za sebou :-( Jela bych zkoušet ještě ;-) Ty, Pavly, stejně mi to přijde divný. Pracovní den je pracovní den, já myslela, že oddávají vždy a ne že se vypisují termíny. kdyby to bylo úterý, nebo neděle... ale pátek... :-S nechápu.
Ahojky holky,
tak taky se pridavam k datumu 27.7.2007. Chela jsem sice 7.7., ale na urade mi rekli, ze tenhle termin svatby nedelaji. Ale kdyz to tak vezmu, tak 27.7. je jeste lepsi :-) :-)
Doufam, ze mi to vyjde, mam zavolat v polovine listopadu.
ahojky holky
LUcikk-no ja taky nechapu,ale nic neudelam,stejne tak mi prijde trapne,ze nechteji vypsat 7.7.-kdyz je to "jejich" sobota!!! vzdyt to prece musi byt zadane datum i bez letopoctu 2007 a to nemluvim o tom stesti,ze ty holky to maji prave letos primo v tu sobotu - a stejne to nejde....
paja - a odkud jsi ty,ze u tebe taky nejde 7.7.???? kazdopadne te tu vitame!!!!!! ;-) :-D
Ahoj Luci,
Chtela bych to mit na zamku v Pruhonicich, oni tam snad oddavaji na nadvori nebo v zahrade. Bylo by to super, kdyby to vyslo. ;-) Je tam krasne
Pavly,
nestras, nevim, co budeme delal, kdyz zaprsi. Tatka vzdycky rika, nejsi z cukru, no jo, ale na svatebni den, nemusim vypadat jako vodnik, ze jo :-S . To jeste musim zjistit, co delaji v pripade deste.
no nestrasim,ale bereme to jako symboliku- chceme spolu byt za kazde situace,tak se bereme za kazdeho pocasi...kdyz prsi asi hodne,tak to u nas schovaji do nejake mistnustky-asi nic pekneho ani velkeho...ale to v pripade asi pekneho slejvaku....kdy by se rozpustily papiry...jinak si bereme destniky a upozornujeme na to i svatebcany....
pochopitelne se budeme modlit za slunicko,ze ;-) :-D
Pajo, my to máme v hotelu SEN (album) venku u jezírka a když bud epršet, jako že NÁM nebude ;-) tak tam mají krásnou obřadní síň. Ale asi tě zklamu, v Průhonicích je to jen venku... vždy... ale je to tam krásný. Odkud jste že tam? My jsme z Říčan :-D
jeeee,no ja jsem fakt mimo-prohlizim si nove fotecky moji male druzicky, u toho objizdim salony a taky lezu na konika - nestiham :-D
mas pravdu,zitra jdu na to!!!!!!
pripadam si jako cvok,za chvili si jdu umyt a natocit!!!! vlasy (aby mi to se zavojem sluselo) -idkyz jak se znam,tak bude zitra prset a stejne budu jako blbec...nevadi
pak si taky chci pripravit veci a rano vyrazim!!! tesim se jak mala holka a tak nejak tusim,ze to bude ted uz naposledy,ze stejne vim,co chci a ani nema cenu neco jineho zkouset-no uvidime! x-)
jsi hodna,ze na me myslis,moc me to potesilo!
ahojky luci-to vis,ze dam vedet.....a snad budou i fotecky-ty bych vam zase na chvilku soupla ukazat- i se zavojem ;-) ,snad se neco povede vyfotit pekne
luci,
ja jsem z Neratovic, ale uznavas, ze tam se mi to moc delat nechce. Ale jinak jsem ted v Anglii a beeru si anglicana, takze je to o trochu slozitejsi. Nechava mi volnou ruku. Takze je to jeeeenom na me ;-)
Teprve pred par dny jsem rozjela akci 'hledani mista obradu'. Nejdriv jsem to chtela mit na straromaku, ale asi to tam bude trochu hekticky, tak jsem zvolila klidnejsi (aspon doufam) variantu v Pruhonicich. Ale to pocasi, nevim, nevim. V Anglii bych to venku neriskla ;-)
jéje, ty jsi z takové dálky? Pane jo :-. Ale ty Průhonice jsou fakt krásný, no a kdyžtak to vyřeš jako Pavly - deštníky s sebou :-D Nám by se to tam taky líbilo, ale pak jsme našli SEN a byli jsme tím úplně unešeni. i když teda někdo to kritizuje... ale nám se to moc líbí ;-)
Holky,
koukala jsem na vase alba, mista jsou vazne super a i vsechno kolem. To uz jste museli zacit planovat dlouho dlouho dopredu, ze jo. ;-) Ne jako ja :-)
Pajo, termín a místo máme rok :-D :-D :-D šatičky od září a jinak jsme se do toho ponořila teď v létě, takový to brozdání po netu - studuju ještě, takže jsme měla fůru času, 4 měsíce prázdnin... to se to okukovalo ;-) A hel, buď v klidu, spousta lidí by ti řeklo, že jsi cvok, že už teď plánuješ, takže pozdě to rozhodně neni a my jsme trošku ujetý, že už tak dlouho ;-) ale ono když přijde ta žádost o ruku... tak to pak jde samo :-D mě požádal loni v září no a v říjnu už byl ten termín i místo, resp. termín na rok 2007 máme už skoro 7 let :-D :-D :-D takže tak nějak.... ;-)
paji-ja jsem tu rok,tak nejak jsme loni nevedeli,jestli se vzti 2006 enbo 7,ankonec po zasnubach - listopad 2006 padlo konecne - 27.7.2007 a bylo to :-D -je to den naseho vyroci...od te doby pokukuju, v lete jsme objeli mista...restaurace...a ted uz jen ten zbytek,na ktery je jeste cas 8-)
Ahoj, já se taky hlasím do "klubu." Zrovna dneska jsem si (hmm...nám:-)) objednala svatbu v Panenském Týnci. Na 27.7. 2007 samozřejmě! Jinak jak pavly mluvila o výročí - nám by se to opravdu výborně hodilo 20.8.2008 na naše desáté výročí, ale je to za tak dlouho, že bych se radši vdávala v pátek třináctýho v únoru :-D A taky strašně moc serfuju místo, abych plnila své studijní povinnosti (dokonce se obávám, že to mělo vliv na můj zmařený pokus o zkoušku týden po tom, co mě přítel požádal o ruku :-S ) Tak jestli máte některá tip na to, jak se téhle "závislosti" zbavit, sem s tím...připadám si už trochu jako magor!