Nevěsty z Brna a okolí, 2012. Přidejte se.

Profilova fotka
Už je tu poměrně dost nevěst, které plánují svatbu na rok 2012. Rezervujeme služby a dodavatele a v tomto tématu můžeme sdílet zkušenosti z našeho regionu ;-)
Odpovědět
1
2
10
@cibetka_veronika To strašně letí - úplně si pamatuju, když jsem tu četla Brno a okolí 2010, což se týkalo nás s manželem, a už je tu rok 2012...:-) To je něco...no jo no, čas nezastavíš...;-) Tak vám všem přeju pohodové přípravy a ať vše klapne na jedničku! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,jsem ráda,že to nkoho napadlo to tady založit,tak se přidávám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_83 no, běží to pěkně :-) děkuju za přání a Tobě a drahému přeju spokojené manželství ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta dřív by to nemělo smysl, ale už je nás tu snad víc.. květen 2012 už taky běží :-D
Odpovědět
Profilova fotka
máte někdo zkušenosti se svatební agenturou Originel? :-)
Odpovědět
Ahoj, tak se taky přidávám, jelikož jsme se z Prahy přesunuli směr Brno :-) Po dodavatelích už pokukuju a tak nějak už jsem snad našla, až na vizážistku.
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Květen se vám rozjel dobře,nám zatím červenec moc ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta taky to máte ještě o pár měsíců později 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin a pročpak jsi to přesunula?
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin a máte představu o místě?my sháníme kapelu,námi vybraná má obsazeno :-(
Odpovědět
@cibetka_veronika no, dělám si zálusk na fotografa Janka Čechovského....mrkni kdyžtak na jeho web, je úžasnej :-) Pak jsme našli moc pěkný místo v Brně, hotel Comsa, a bylo rozhodnuto! Jen zaboha nemůžu najít žádnou vizážistku, všechny se přesunuly do Prahy, mají tam asi víc práce pro TV a přehlídky :-(( Ale jinak dobrý, už mám zase dodavatele sehnaný :-D
Odpovědět
@stastnanevesta ahojky, chceme hotel Comsa a kapelu Breeze Band. Ale ti hrajou hlavně jazz a swing...a teda ještě jsem si je nebyla poslechnout :-) Ty jo, je to fakt zvláštní, být v brněnské skupině...já totiž v Brně nikdy nebyla :-D Jo, jednou jsem tam dělala přijímačky, ale to jsem viděla jen fildu a zase rychle zpátky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@aimirin No vidíš a já jsem tu zas radši,mám Prahy plný zuby :-) my právě nevíme,jakou kapelu vzít,něco zkusíme a uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin takže kvůli fotografovi? :-) to bych se nebála, že na svoji svatbu tu neseženeš dost dobrou vizážistku :-D
Odpovědět
@cibetka_veronika ne to snad seženu, jen nevím, jakou...nevím pdole čeho vybrat :-) Už se i jedna docela líbí a nebo by mohl poradit Špilar... Nebylo to jen kvůli fotografovi, to zase nebyl jedinej faktor, proč to přesunout - ale potěšilo nás to i pěkným místem na svatbu, finančně je to taky úplně jinde (za stejnou cenu si můžeme dovolit víc)....
Odpovědět
Jaké místo v Brně se vá zdá zajímavé na focení? Našla jsem nějakou graffiti stěnu..
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin no právě, nemusíš to tak hrozně osekávat, víc jídla, lidí. já bych šla z Comsy asi do okolí Špilberku na focení..
Odpovědět
@cibetka_veronika to ne, lidi zvedat nebudeme, já mám trochu fobii z větších skupin lidí. Tak to furt držíme na 30 lidech. Ale třeba si pronajmeme historický autíčko, budeme mít video na celej den, každýmu zaplatíme ubytko...paráda x-) A hlavně se mi fakt šíleně líbí ta Comsa, to atrium je překrásný...!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin hlavně pokud máte lidi i odjinud než z Prahy, včas bych rezervovala pokoje i na den předem, tenhle problém budeme taky řešit.. Já jsem se domluvila s Hankou Čihánkovou na make-up a účes, ještě se mi líbila Pavla Přichystalová.
Odpovědět
@cibetka_veronika Přesně na tu Čihánkovou mám zálusk :-D Na líčení, účes od Špilara. No my máme lidi od Valmezu nebo z Prahy, takže pokoje asi pro všechny. Ještě uvidím, co levného najdeme, chtěla bych opravdu maximálně levnou cenu, pokud to teda budeme platit všem, protože tam stejně přijdou nněkdy ve tři ráno a protože zase nejsem milionář :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin tak to bude mít kadeřník kousek :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika já vůbec nevím, kde sídlí...koukala jsem na jeho web, ale zarazilo mě, že ta má jakési křesťanské odkazy atd. Co vím, tak vystudoval teologii. No ale je uznávanej kadeřník, tak vlasy snad udělá hezky...a rozhřešení mi snad dávat nebude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin kamarád tam chodí a posílal mě tam, tak asi dobrý :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika on chodí k vizážistce?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aimirin to byla reakce na toho kadeřníka :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika jo aha :-D
Odpovědět
@aimirin Myslím, že líp jsi si vybrat nemohla, to je jedno z nejlepších kadeřnictví v Brně, já tam chodím a jsem fakt nadšená... Je fakt šikovnej a nebála bych se vybrat i někoho z jeho kluku(teda tech co delaji pod nim), mozna radsi pro klidne nervy ne ty nejmladsi... Ale jsou tam fakt sikovni.
Odpovědět
@aimirin Jinak teda sakra, rok dopredu a uz to mas paradne promyslene! To by me asi zabilo :) Jinak v Brne je klasika na foceni Petrov, Spilberk, pripadne nekde v ulicich mesta, dost se jezdi i na prehradu ci hrad Veveri... Ale asi si to budes muset projit pekne sama a neco vybrat :D
Odpovědět
@miuskas no zase tak parádně ne :-D páč furt nemám tu vizážistku, sakryš :-D A ty chodíš přímo k němu? Nemá někde ceník? Zajímalo by mě, kolik si bere. Zase aby nedělal účes za 6 tis :-)) Koukala jsem na ten Petrov...to je okolí té katedrály?
Odpovědět
Profilova fotka
@miuskas taky si myslím, že nejlepší bude projít si Brno a pak vybrat..
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?