Kdo máte svatbu ve Vinařském domě Dominant Rakvice?

Tak jsem se na svatebním veletrhu v Brně dozvěděla, že nás je víc kdo bude mít svatbu v Rakvicích ve vinařském domě. Kdopak to je? a kdy máte svatbu ? :-)
Odpovědět
1
2
tak asi další zájemci nejsou na bereme se :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to nejsem určitě, ale vím, že jedna holčina tady odsud mi právě včera psala, že by tam veselku mít chtěli, je to kaatulik :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
My zatim jen hledame misto na svatbu a v patek se jdeme podivat do rakvic. Jake odtud mate zkusenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
chtěla bych obnovit tuto diskuzi :) a tím pádem teda hledám nevěsty které mají svatbu ve vinařském domě DOminant v Rakvicích :D nás to tam čeká za 45 dní :)
Odpovědět
broccolka: my máme svatbu v Dominantu na konci července ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@broccolka ahoj, jak si byla v Rakvicích prosím spokojená? Jaké bylo jídlo a servis celkově? My jsme se tam byli dívat včera. Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@trezege ahoj byla a moc... :) vse co jsme si domluvili to jsme měli :) zadnej problém s nicim nebyl:) i domluva byla suprova...sal je teda obri.. a sklep kde jsme měli obrad byl nadhernej :) jako za me muzu doporucit
Odpovědět
@broccolka tak to si mě potěšila, byli jsme se tam dívat a teď čekáme na kalkulaci. Místo nás opravdu nadchlo, ale právě jsem nemohla najít nějaké recenze a když tam není ani otevřená restaurace, že bychom vyzkoušeli jídlo tak jsem měla trošku strach. Tak to si mě uklidnila :-) My chceme obřad venku v altánku a hostinu nejspíš dole v tom sklepě, ten je teda krásný. Až teď mě napadlo kouknout na fotky, opravdu krásné. Tak doufám, že i nám to klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trezege no jídlo vyborny opravdu.... svickova vyborna knedliky vyborny... teda msuim rict ze svickova byla vice nakorenena:) coz me nevadilo a posute dalsim a dalsim zase ano znas 100 lidi 100chuti :) a raut byl taky skvelej :) slysela jsem na nej jen samou chvalu :) ja z neho teda nic nemela krome tataraku ale i ten byl vybornej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@trezege tak ja se budu tesit na tvoje fotecky ze svatby :)
Odpovědět
@trezege Já mám recenzi z trochu jiného soudku - byli jsme tam cca před měsícem na firemním teambuildingu. Jídlo chutné, jak píše broccolka - kořením nešetřili (my ženské jsme si trochu povzdychly, že to bylo slané,ale chlapům chutnalo), na talíři měli jídlo hezky upravené. Zjistila bych si s kolika lidmi na obsluhu počítají - nás bylo fakt kupa (cca 150?) a fakt dlouho jsme čekali na jídlo, než to slečny stačily oběhat (při tom počtu pochopitelné, ale nepříjemné) Celková atmosféra místa je super, prostředí hezké. Září ti jenom chválím, my tam byli během těch veder a ani ve sklípku ses neochladila, a přes noc bylo v podkrovních pokojích hodně teplo. Jo a mají dobré bílé víno :)
Odpovědět
@broccolka @azzrael Dekuju holku obema za recenzi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj všem! Konečně jsem se dočkala žádosti o ruku 💍. Svatbu by jsme chtěly tak začátkem června a pravé hledám místo kde se da udelat jak obřad a taky hostina. Takže říkáte že dobrý? Máme na počítání tak 50.lidi a svatba bude italská/Češká :-) mužů se zeptat na kolik vám to plus minus vyšlo obřad + hostina? A potahy na židle atp jste si museli zřizovat sami? Na obřad taky? Díky za info! ;-)
Odpovědět
Také se připojuji s dotazem na cenu svatby.. Zejména by mě zajímalo, kolik si účtují za nájem? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny, koncem září jsme tam byli na teambuildingu. Jídlo bylo fajn, prostředí krásné a bílé víno opravdu dobré. :) Horší to bylo s obsluhou - nevím, co se jim zrovna ten den přihodilo, ale opravdu vázla komunikace, chvílemi to bylo spíš jak v Dětenicích (Co budete chalastat?) :D. Občerstvení, které jsme měli objednané po degustaci vůbec nebylo nachystané, kdybychom to neměli černé na bílém (vytisknuté emaily), tak se nedočkáme. Stejně tak nebylo nachystané víno. Personál jsme si tam museli sami najít. Druhý den byla snídaně, která byla výborná. Na recepci nikdo nebyl, což by při množství hostů, kteří tam byli ubytovaní, mohlo být taky jinak ( s námi tam bylo ještě Makro). Popravdě jsem byla docela zklamaná, protože jsem tady na ně četla dobré recenze, moc jsem se tam těšila a hlavně jsem je na naší svatbu taky poptávala...
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj, taky budeme mať svadbu v Dominant (v červenci) - snáď nám to teplo nepokazí. Chceli sme už v kvetnu/začiatkom června, ale mali už plno, tak upozorňujem všetky, ktoré by chceli, nech si zavolajú čo najskôr. Plní sa to tam rychle. Priestory sú naozaj nádherné, tak snáď budeme mať len dobré skúsenosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
ahoj, jdeme se podivat v patek, jsem napnutaaaaa :-D vypada to tam na fotkach famozne a pani managerka je velice prijemna a ochotna, dokonce se nabidla, ze nas vyzvedne na zastavce vlaku...holky drzte pesti, at to klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@horakovic pred 3mi tydny jsem tam koordinovala svatbu. Nemelo to chybu. Sami jsme si vse nazdobili,personal vstricny,ochotny. Soucasti svatby byla degustace. Opravdu skvele!!!
Odpovědět
@kacenkahud dekuju :-)
Odpovědět
@monica89 můžu se zeptat, zda jste nakonec měli svatbu v Dominantu? :) A jak byli Italové spokojení? :)
Odpovědět
Ne né nakonec jsme mely svatbu v Mariánském údolí v Kadlcuv mylně a bylo to super! Jídlo bylo výborní! Všem chutnálo a Česko italská svatba se taky povedla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trbola ahoj, za nájom hornej sály si pýtali 3000 a v cene bolo všetko od výzdoby (ak by sme chceli, ale my sme si zdobili sami), ozvučenie (ale náš DJ mal vlastné), presun nabytku podľa našich predstáv, obsluha, obrusy, servis, deravá lyžica na spoločnú polievku, rozbíjanie taniera a také tie uvítacie veci, prenajom neobmedzený časovo (niekde chcú priplatok ak ostanete napr po polnoci) ... Naplánovali sme si kedy ma čo prebehnúť, kedy jedlo, kedy krájanie dortu... Všetko klapalo ako hodinky. Inak jedlo asi drahšie, ale s tym sme počítali (napr predjedlo za 100, hlavný chod za 250), vína od 120 po 180 za lahev (ale so somelierom, ktorý víno otvoril a nalieval a rozumel sa tomu). Celkovo môžeš počítať cca 1000 kc / osoba, ale sme mali vlastnú pálenku a kolace a zákusky. Plus ubytovanie
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj tak u nas to taky vypada na Dominant. Byli sme snad vsudy, nekde nehorazne ceny. Hledali sme prostor pro 60+20 lidi mozna vic, bezbarierovy pristup a s ubytovanim na miste.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkahud Ahoj jaku ste delali prosim v Dominantu vyzdobu?
Odpovědět
@martinasimvan Ahoj, taky jsme měli v Dominantu svatbu. Výzdobu jsem si dělala sama, nějaké fotky mám v bazaru ve svých inzerátech. Pokud tě něco k tomu zajímá, klidně piš do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrina Dekuju mrknu a napisu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrina meli ste to krasne. Byli ste spokojeni?
Odpovědět
@martinasimvan Děkuji. Spokojení jsme byli. Místo to je úchvatné, obsluha fungovala perfektně, jídlo bylo moc dobré, víno pěkné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kettrina kolik lidi vas obsluhovalo? stihali? meli ste tam i obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
@martinasimvan ahoj,byli jsme tam o den driv. A vecer jsme to ve 4 lidech zdobili. Bylo skarede,takze obrad i posezeni bylo dole. Stul do T. Zdobili jsme si vse. Obsluhovali nas dva. Uzasnej servis. Paradni jidlo.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?