Ahojky holky, tak já nevím, kdy se za vama zase normálně dostanu - asi už nikdy. Vždycky ráno na hvilinku a pak se celej den nezastavím :-(. Včera jsem se za Vama nedostala vůbec :-( Ráno jsme vybírala fotky a pak už jsme zase nic nestíhala :-(. Fakt masakr:-( A 18.12. nám začíná inventura, takže mě už 17.12. páč to musím nachstat, až se přestane vyrábět, takže začnu až tak v 18:30 a skončím tak ve 22:00 :-( A inventura končí 23.12. Nevím, kdo kdy nakoupí, navaří atd... :-( Asi musím něco nakoupit na mražák :-(
Majky, Ty se jdeš sříhat? A jak? pošli mi na mail nějakou fotku, jak to chceš a pak teda určitě pošli foto PO akci! Díky!
Dobré ránko holky..... dnes jsem si přivstala abych udělala těsto na van.rohlíčky, ale zjistila jsem, že mam namleto málo oříšků, tak musím počkat až se kluci vzbudí, abych je nerušila mixérem. Tom má dnes dovču, protože jede od14 pískat do Kladna, ale večer bude s námi :-) Tak já se jdu mrknout co dávají v telce......takhle brzy ráno už jsem jí dlouho neviděla :-N
Krásný páťulínek... !!!
marketas-Markétko, jé, to je mi líto, že to máš v práci tak nabité !! :-( To nevadí, my na tebe stejně myslíme. Posílám pár fotek s účesem a zítra pošlu po... :-N No sama jsem zvědavá !
len-ahojky, tak dnes si Tomíka užiješ... :-) Jj, taky bych se chtěla dívat na kreslené seriály !!! :-.
Dobré ránko všem :-)
Tedy včera jsem nešla odpoledne spát a stejně jsem nemohla v noci usnout. Válela jsem se v posteli asi 1,5 hod a ráno tedy teď jsem se nemohla vůbec donutit ke vstávání :-N
marketas Markétko tedy vy to v té práci nemáte veselé. :-( Ale jak píše Markétka myslíme na tebe :-)
len: Leni tak ty jsi ale ranní ptáče :-)
majky: Markétko takže už zítra že? Moc se těším :-) Pošli mi taky fotečku jak to chceš :-)
Ahoj ženy,
zdravím vás z postele :-) venku hnus.. za chvíli na chvíli vylezu a budu dětem chystat balíčky,manžel jde s kamarády večer do ulic v převlečení za čerta ;-)
kat-už jsem ti psala do "osmadvacítek" tak ti přeji brzké uzdravení.. je to tedy hrůza co to je za doktora, ještě, že máš tak skvělou doktorku.
Jj, manžílek jde za čerta?! Tak aby se zpátky nevracel za anděla?! :-N
kat: Jé tak to mě mrzí. ty máš pořád takový trápení s tím svým zdravím že? :-( Tak snad se to brzy zlepší.
Mě už je fakt líp takže věřím, že v pondělí mě už doktorka uschopní. ;-)
Si mě pobavila tou plínou :-D :-D
Tak holky, tady zas svítí sluníčko a mě zbývá poslední okno, dnes mi pomáhá děda (můj táta), dokonce si vzal dovolenou :-N Tak nám to jde rychle od ruky. Andluka už umí lézt po schůdkách :-N Tak tu máme i výcvikové středisko horolezců :-D
Macet: mno potřebuju se dát dokupy,doktorka se mnou tak prožívá to plánované těhu... jsem otevřela dveře a ona na mě vyhrkla: tak coooo - uuuž? :-D jsem ji zadržela,že jdu zase s něčím jiným ;-) ale bude to snad dobrý,uvidíme po operaci...
momou: Moni ty jsi ale čiperka :-)
kat: Musím říct, že je super, že máš takovou doktorku. To je moc dobře. Bude o tebe dobře postaráno. Věřím, že budeš brzo fit a mimísek se zadaří :-) Je perfektní,že to s tebou tak prožívá, to nic nezanedbá ;-) držím ti palečky.
kat- :-D plína... jj, opice jak vyšitá ! :-N
Bobiško, tak se moc drž, bude to dobrý, uvidíš, že se uzdravíš a všechno půjde !!! :-)
momou- :-D tak kdybys potřebovala instruktory, tak dej vědět... :-D
kat: Jé Ty máš úžasnou doktorku, když to s Tebou takhle prožívá ;-) Určitě bude všechno brzy dobré a třeba už za dok Vás bude o jednoho víc ;-)
majky: No instruktor by se hodil :-D a hlavně nějaký ty mačky, lana a co já vím co ještě. Ta malá potvůrka to ještě před měsícem moc neuměla (když jsme to zkoušeli, zda vyleze sama na skluzavku) a teď jí to nikdo neukázal a šup nahoru a hned je zas dole :-D
momou-děti se nezdají a jsou nevyspitatelné. Čím víc je do toho "nutíš" tím se zaseknou a nehneš s něma a pak jakoby ti chtěli ukázat, že jsou samostatné.. pak se nestačíš divit. Tak hlavně, ať to přežije ve zdraví a bez úrazů.. kdyžtak ji kup takovou tu přilbu na kola... :-N
ahoj holky já vubec nestíhám pc ;-) terzka nám pěkně roste až bude čas přidám fotečky ted jsem meli trošku problémi s prdíkama :-)
momou kubíček je krásnej závidím porod :-)
barco: Není co závidět, sice to bylo rychlý, ale taky to bolelo, kdybys mě viděla ........... jsem si dělala legraci, že jsem zkroucená jak paragraf, ale myslím, že mě Jára stejně prokouknul. jinak na prdíky je dobré takové to klubíčkování a hlavně se vyhýbej jídlům, která Tě nadýmají.
Ahoj holky, tak jsme měli doma Mikuláše, čerta a anděla. A obešlo se to bez slziček, protože Filda prohlásil, že ten čert má super Najky tenisky.....tak měli čert, Mikuláš a anděl co dělat aby se nepočůrali a zachovali si vážnou tvář....samozřejmě dostal od babiček asi tunu čokolád a podobných kravinek, i když jsme jasně řekli, kupte toho méně, máme to pak do dalších Vánoc....ale nééé :-D :-D :-D :-D :-D
Tak to jsme na tom stejně, jen já mám tu zvěř za sebou............
Holky moje, já mám dovolenou příští týden, já jsem tak šťastná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krásný víkend všem....
len: Filda je pěkně všímavej :-D :-D :-D a to čert měl taky obě boty? On neměl kopyto? :-D Folda je šikula. S Andulkou byl na Mikulášský děda (můj táta) minulý týden v sobotu a prý se čerta taky nebála, ale děda nás poslechl a tak dostala hlavně ovoce. Dnes tu byla babi (moje mamina) s dalším dědou a taky dovezli hlavně ovoce a adventní kalendář. Co dostane od tchánců nevím, ale určo spoustu čokolád ]-(