Jak zorganizovat průběh obřadu? Musí mě někdo vést, hrát hudba atd.?

Ahoj, asi se ptám hloupě, ale byla jsem zatím jen na velkých svatbach o 80ti lidech, kde byla při obřadu výzdoba, židle, hrála hudba, otec vedl nevěstu atd. My ale chceme jednoduchý malý obřad. Přijde jen nejužší rodina a pár kamarádů. Bude to venku na nádvoří místního hradu, takže žádné židle, výzdoba, jen přijdeme na domluvený čas. A právě kvůli tomu si nedokážu představit, jak to bude probíhat 😀 Jestli nás všechny nazenou na nádvoří, řeknou, ať si hosté stoupnou za nás a začne proslov? :-D Nebo pověřit svědka, aby lidi zorganizoval? :-D Myslíte, že bychom měli připravit i hudbu a organizovat, aby mě k oddavajicimu někdo přivedl? Ja bych se bez těch věcí kolem obešla, ale zas nevím, jestli je to vhodné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli bude aspoň kolem 10 lidí, klidně můžou při příchodu udělat uličku a někdo vás může přivést, to mi přijde v pohodě. Pokud by to bylo úplný minimum jako třeba 4-6 lidí, tak bych si tam asi jen tak stoupnul :) Obecně si hosty většinou nějak zorganizuje oddávající, aspoň v tom že jim řekne kam si mají stoupnout, že už je čas začít atd. Tak i s ní se asi domluvte. Hudba rozhodně není nutná, někdy nehraje i na větších svatbách... no nějakou atmosféru to udělat umí. Stačí na to bluetooth reprák a mobil, nic složitýho, to klidně někdo z kamarádů může ovládat.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad venku na zahradě.. Tedy budou tam i lavice na sezení. Máme 36 lidi na obřad.. A nám bylo řečeno že si máme vymyslet 6 písní k obřadu.. A samozřejmostí je ze mě vede otec, organizovat asi nic nemusíš.. Myslím si že jestli je vás málo tak budou stát, rodina kolem vás a ty půjdeš s tatínkem. Akorát teda nevím kdo to má nastarost tu organizací.. 😉 Asi jsem ti moc nepomohla..
Odpovědět
Profilova fotka
@malinaphoto přesně tohle nám řekli že si máme nahrát na telefon a přes repráky a Bluetooth se to přehraje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?