Svatební ráno. Nechci, aby mě do obřadu někdo viděl.

Ahoj lidičky.Mám dotaz,nikde jsem tohle tema nenašla,tak jestli už někde je tak se omlouvam ;-) Zajímalo by mne jak by šlo udělat,aby mne všichni lidé na svatbě viděli teprve až při příchodu s tatkou,ale jak to skolubit s raním sjezdem hostů,předání kytice od ženicha a tak.Není hloupé aby přijeli k nám a já je nepřivítala (to by udělala třeba mamka) a komu by pak dal ženich mojí kytku? :-( :-( :-( Poradte prosím
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Také jsem toto chtěla uskutečnit tímto způsobem... ale pak mi to na jednu stranu přišlo takové trošku divné.... když hosté přijedou a já tam nebudu... a pak jak to udělat, abychom v koloně jeli společně....
Odpovědět
No právě,ale těžko budu hosty vítat nepřipravená aby mne neviděli a pak brát si kytku od ženicha v teplákách... :-D Nějak se mi to nedaří skolubit.A když mne zas všichni uvidí už doma,tak je to taky na prd. Achjoo
Odpovědět
Ahojky Poi, tady v anglii se rika, ze pokud te zenich vidi pred svatbou, znamena to nestesti. Ja jsem o nejakych svatebnich zvycich predtim nevedela, ale z ruznych fotek tady v bereme se jsem si vsimla, ze v cesku se tohle moc nedodrzuje a vsichni te vidi uz pred svatbou. Ja take nechci, aby me videli hoste, budou se mnou jen me druzicky a nikdo jiny. Jsem si jista, ze to bude ten nejlepsi pocit na svete, jako ve filmech, jak te vsichni hoste a zenich uvidi najednou jak vkracis do obradni sine. My to mame jednodussi s tim, ze vsichni budou v hotelu ve svych pokojich a pak nase druzba vsechny odvede do obradni sine, kde na me a tatinka budou vsichni cekat. Takze ja bych se vubec nebala poverit tvoji maminku. S tou kytici to je asi dalsi tradice, o ktere vubec nevim, s tim ti moc neporadim..
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka taky chtěla, aby ji ženich viděl až v obřadní síni a proto hosty domů vůbec nezvali, sjeli se všichni až před obřadní síní a ona čekala schovaná v salonku až obřad začne a ona s družičkami projde uličkou... Kytici jí ale ženich poslal po svědkyni, aby ji viděl poprvé opravdu až před oddávajícím. Svatební kolonu aut tvořili až při odjezdu z obřadu - jeli společně až k restauraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás to probíhalo tak, že já se připravovala v pokoji, byla tam se mnou svědkyně občas nakoukli naši, hosté se scházeli a vítali je naši, svědkové, ženich, až jsem byla hotová tak přišel ženich o mě požádat rodiče, předali se kytky a vyrazilo se na úřad, při této příležitosti mě všichni viděli. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poi, chceme to taky tak, ze me zenich uvidi az budu prichazet. Naplanovano je to tak, ze ja a druzicky se budeme chystat u nasich a pritel u svych rodicu, nastesti od sebe bydli asi 400m ;-) No a potom moje auto pojede se svedkem, ktery mi donese i kytkyu napred a na miste obradu potom pockam, az uz tam budou vsichni nastoupeny a pak s tatkou pripochodujeme :-D Svatebni kolonu si uziju cestou zpatky, ono to stejne je tak 10min. Toliko plany, uvidime realitu :-D
Odpovědět
No jo vlastne,to jsou super napady s tou kolonou až pak,to určitě prosadím,moc díky.A ještě jsem se chtěla optat,je to tu napsáno různě,kdo by měj jet se mnou,jen svědkyně,nebo moje mamka,nebo tatka,co mne povede,a nebo jen s řidičem?Máme to na hradě a že bych se sama kodrcala po těch schodech -mi je z toho už ted mdlo ;-)
Odpovědět
poi: správně prý bys měla jet jen se svědkem. Ale já si to udělám podle svého. Poveze mě svým krásným autem bráška, který je zároveň můj svědek (protože by ani auto nikomu jinému nepůjčil :-D ), vedle taťka a vzadu se mnou maminka, protože by mě bylo líto, kdyby seděla někde jinde.
Odpovědět
já bych taky chtěla,aby mě všichni viděli až u obřadu... tak jsem přemýšlela,že bychom se všichni sešli až tam a kytku mi ženich může dát,až k němu přijdu (k obřadu),nebo "pošle" po svědkovi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, se mnou v autě taky jel taťka i mamka, pár lidí se divilo, ale co, já je chtěla mít u sebe oba. Původně jsem taky chtěla, aby mě ženich viděl až při obřadu, ale nakonec jsem byla ráda, že mi předával kytici u nás před domem a udělali jsme i pár společných fotek před obřadem, aspoň jsme se navzájem trochu užili, pak to totiž nabralo tak rychlý spád, že toho člověk nestíhal moc vnímat ;-)
Odpovědět
My se sešli se všemi až před obřadem a tam byl jen ženich. Já se připravovala a až plně připravenou mě viděl taťka, všichni ostatní včetně ženicha už čekali u oddávajícího a my přišli. Bylo to super, ženich měl slzy na krajíčku.
Odpovědět
No já myslela,že bych jela se svou svědkyní(+ řidič) a ona by mi kdyžtak pomohla se dostat po těch schodech někam kde bych počkala a zároven by pak navigovala ostatní co přijedou a tata by pak pro mne zašel a dal mi tu kytku od ženicha on.Ale nevím jestli není blbý abych přijela já se svědkyní jako jediný auto a až prchnu tak teprve ostatní,nebo aby jeli ostatní a počkali tam a já jela jen s tatou a šli pak rovnou dovnitř za všema... :-S No prostě zmatek..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Poi: udělejte si to jak chcete, prostě to záleží jenom na vás. Nejlepší bys to asi měla, kdybys jela jako poslední a všichni už tam čekali :-) Já si teda nemůžu stěžovat, že mě viděli před obřadem. Když jsem vyšla u nás z domu, viděla ten špalír příbuzných a kamarádů až k autům jak na mě obdivně koukají a to dojetí a slzy v očích ženicha, tak jsem měla i já na krajíčku a připadala jsem si jako princezna celou cestu na hrad (vzhledem k tomu, že jsem jela otevřeným veteránem, tak jsem si fakt připadala jako princezna).
Odpovědět
Profilova fotka
Presne, dneska si to kazdy muze udelat presne podle svych predstav, tak proc toho nevyuzit a svazovat se ruznyma pravidlama, kdyz to pro nej zrovna neni to prave orechove. Ja nerikam, taky budu hazet kytkou a budeme rozbijet talir, o tu srandu se nepripravim, ale kazdy at to ma jak chce, je to prece vase svatba!!
Odpovědět
holky tady nad tím se dá krásně zamyslet.Vysnít se dá taky všechno, realita je ovšem jiná.Jiný kraj, jiný mrav.Tam kde vyrůstám já by se to uskutečnit dalo...sice s vypětím sil ale dalo.Bohužel přítelovfa rodina je zvyklá na poděkování rodičů,vykoupení nevěsty a takový menší proslov od otce nevěsty, kde předává dceru jinému muži.Tam už musí být nevěsta plně přichystaná pak se hned odjíždí.Jelikož na těchto tradicích rodina lpí budou se muset uskutečnit......takže žádné snění ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel mě chtěl vidět též až v kostele, ráno normálně přijel k nám, předal kytky maminkam, zařídil všechno co bylo potřeba, pak jsem přijela od kadeřnice a kosmetičky, to se zavřeli dveře a já jsem se v klidu převlíkla. On mezitím jel pro moji kytici. když já jsem přijížděla ke kostelu on už byl vevnitř a můj brácha mi předal kytici. vážně to stojí za to, aby tě viděl až na místě. moc dojemné :), stačí jen se domluvit se svatebčany, všechno zařídí, i bez tebe.
Odpovědět
A,další nespavec!! :-D No právě,to by bylo super,ale bojím se,že to asi neskloubím,protože je divný aby jela kolona aut napřed a já chuděra sama někde vzadu(nebo opačně) :-( Jinak,jso ještě nějaké tradiční zvyky na dopoledne před obřadem?
Odpovědět
Profilova fotka
poi právě jediný jel sám ženich, a ten stejně musel vyzvednout kytici. Pokud te chce videt az tam, tak musi prekousnout ze nepojede v kolone. já o dalších zvycích nevím, předání kytic maminkam, jestli někdo dělá nějaký úkoly , tak to muze i bez nevesty. Já nespim protoze jsem v praci :(
Odpovědět
Profilova fotka
andrea4 něco podobnýho bylo i zvykem u nás v rodině, ale prostě byla to moje svatba a tak to bylo jak to chceme my ne jak to chteji rodice, i kdyz byl ze zacatku odpor k tomu, nakonec si dali rict, ze je to prece nas den. A myslim ze v konecne fazy byli dojati vsichni, kdyz videli zenicha na meko, kdyz malem omdlel :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
... take chci byt utajená nevěsta... vymyslely jsme to s kamaradkou a mou pomocnici .. ze snidaně se obejede bezemne a budouci manzel když přijede k nam domu a předat kytici ji předa " falesne" nevěstě a ta jí pote předa mě a ženich a svatebčané mne uvidi až před oltařem .. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Také by se mi líbilo kdyby mě viděl ženich až u oltáře, ale zase nevdávám se v kostele ale v obřadní síni, tak nevím jak to vymyslet aby to klaplo. Zase by mě bylo líto ženicha, že by musel jet napřed...tak uvidím jak to ještě vymyslíme. Napadlo mě třeba si nechat na přejezd udělat bílý pláštík, něco jako měla Popelka Šafránková když jela na bál, ale zase v tom vedru bych se rozpustila :-D.
Odpovědět
Ahoj holky,take mam nabidku na to,aby me zenich videl az pred oltarem-jedna se o svatbu na zamku.Ma to vsak ale:musi se prede vsemi zodpovedet tri ot.o zdrav.stavu,fin.zalezitostech atd.Tyto ot.se pry jinak pokladaji a zodpovidaji pred snatkem jen za ucasti svedku.Ztrati to kouzlo toho jedineho ano na zaver...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si myslela, že mi ženich přiveze kytku a pak pojedeme na místo obřadu (kde budou čekat všichni hosté - u nás žádný "sraz" nebude). Každopádně svědek s přítelkyní nám to okamžitě zakázali. Prý že mě v žádném případě vidět nesmí - až těsně před obřadem. Když jsem se ptala, jak se předají kytky, řekl svědek, že to zařídí on :D Tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Také chci být utajená nevěsta, i pan fotograf říkal, že ty fotky pak opravdu stojí za to ;-) Všichni v napětí :-) Podle mě je pak důležitá role koordinátora, který na tebe a taťku bude mávat, či volat ;-) Kytky nám vyzvedávají svědci ;-) Nicméně, tchýně s tím nesouhlasí,což mě mrzí,že mě a mé přání nedokáže respektovat :-|
Odpovědět
:-D nelze se nesmát, takové věci řešíme taky. Příteli jsme řekli, že mě uvidí až u obřadu, ale hledá stále výmluvy proč to nejde :-) Líbilo se mi když jsem byla kamarádce za svědka, když ji teď už manžel viděl až jak přichází k němu s tatínkem, bylo to nádherně dojemný a krásný
Odpovědět
:-D nelze se nesmát, takové věci řešíme taky. Příteli jsme řekli, že mě uvidí až u obřadu, ale hledá stále výmluvy proč to nejde :-) Líbilo se mi když jsem byla kamarádce za svědka, když ji teď už manžel viděl až jak přichází k němu s tatínkem, bylo to nádherně dojemný a krásný
Odpovědět
Profilova fotka
Já se budu řídit příkladem kamarádky. Rodinu sezvala už dopoledne k nim domů. Nechala se doma nalíčit, učesat a občas vyběhla mezi hosty. Na sobě měla kalhoty a hezké tričko. Stejně dokud nemá nevěsta na sobě šaty, tak ten vzhled prostě není kompletní.
Odpovědět
@markyzas Jo? Takže doporučuješ ? Z pohledu hosta? :)
Odpovědět
Určitě, hosté ji taky neviděli, až jak přichází... byli samé obdivné pohledy a šlo jen slyšet "ta je nádherná", nikdo neřekl ani půl slova na to, že by nevěstu neviděl a užívali si to všichni
Odpovědět
Profilova fotka
Já to vyřešila tak, že jsem spala na místě obřadu. Měla jsem domluvenou kosmetičku a kadeřnici na místo. Spali se mnou moje družičky (nej holčiny na světě). Přítel obstaral vše před obřadem. Taťka mě vyzvedl u penzionu a jeli jsme kousíček autem. Tak mě všichni viděli až při příchodu na koberci :) Bylo to krásné... taky jsem občas uslyšela jééé, wau, krásná...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?