Hnědé vs černé sako ?

Profilova fotka
Jaké by jste volily sako , když nejsou svatební šaty bílé ? :-)
Odpovědět
@veru007 Sako pro koho, pro ženicha? :-) Černé rozhodně ne, to se na den nehodí. Krásná je třeba tmavě modrá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano pro ženicha, děkuji za tip !=)
Odpovědět
Tmavě modrá je opravdu krásná, ale pokud volit mezi hnědou a černou tak za mě teda raději tu černou. Nevím zda je to mým postojem k hnědé celkově, ale prostě ta barva se mi na oblecích vůbec nelíbí a celkově mi připomíná něco nehezkého :D. To už pak raději šedou nebo béžovou ;)
Odpovědět
Zkuste opravdu tu tmave modrou, na prvni pohled je skoro nerozeznatelna od cerne, ale obvykle lidem slusi mnohem vic a je hodne slavnosti. Pokud je vyber pouze cerne vs. hneda, tak bych asi sla spis do cerne, ja ji treba za pohrebni barvu nepovazuju, naopak je dle dost slavnostni (narozdil od hnede, tu snad jen pokud by svatba byla v takovem tom venkovskem stylu).
Odpovědět
Profilova fotka
zavisi podla mna na style svadby, a takisto aj na tom konkretnom obleku :) jak tu uz zaznelo, hneda mozno k tomu venkovskemu stylu, inak skor nieco slavnostnejsie.. ale k satam ako takym, teda pokial su to tie co mas na profile, si myslim ze sa hodi viac menej vsetko :)
Odpovědět
Můj snoubenec si koupil hnědý oblek, takže za mě určitě ano :-D Černou barvu jsme nechtěli, protože černé sako nosí běžně do práce. Vybírali jsme mezi tmavě modrou a hnědou a musím říct, že dobře vypadá oboje! Hnědou jsme nakonec vybrali proto, že svatba bude v přírodě a všechny interiéry jsou vykládané dřevem (od kostela po místo hostiny). Modrou barvu obleku bych asi zvolila jen v případě, že to nějak zapadá do konceptu celé svatby, tedy pokud jsou tam modré i jiné věci. Hnědá je univerzálnější.
Odpovědět
Taky si myslím, že záleží na tom, jaká bude vaše svatba (styl, místo, apod.)... Nikdy jsem na nikom neviděla hnědý oblek, tak jsem si to vygooglila a překvapilo mě, že to vůbec nevypadá špatně. :-) Asi hodně záleží na střihu, odstínu obleku a celkové kombinaci, ale jestli vám to bude zapadat do svatby a snoubenec se toho nebude bát, tak bych šla klidně do hnědého. Jinak ten tmavě modrý je taky krásný.:-)
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že mému muži černé obleky vůbec nesluší a svatbu máme v přírodních barvách - tedy hnědá a zelená, tak taky hodně zvažuji tu hnědou. Je spousta krásných hnědých obleků, tak uvidíme. Tmavě modrá je náááádherná a muži by bodla, ale na naši svatbu se asi nehodí :-( Doporučuji jet vyzkoušet a uvidíte sami, zkuste různé střihy a barvy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?