Svatební menu i pro fotografa?

Ahoj holky, kupuje se svatební menu i fotografovi?:-) Budeme mít svatbu v úzkém kruhu rodinném, cca 22 lidí. A bude trvat i s obřadem asi tak 4 hodiny. Nemám tušení jestli fotograf obědvá s námi, nebo jen dělá svou práci? Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
Samozřejmě. Máme taky malou svatbu a toto beru naprosto automaticky.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristiin Ano, fotograf je jen člověk a ne velbloud... My jsme dokonce zajišťovali vegetariánské menu.
Odpovědět
@anula1 @gabrielkaada Děkuji za odpověď. :-)
Odpovědět
To máš jednoduché - pokud chceš, aby byl fotograf vždy připraven vyfotit nějaký zajímavý okamžik tak je dobré, aby seděl a jedl s Vámi. Pokud totiž nebude mít jídlo od Vás, bdue potřebovat pauzu a pak logicky nebude moci fotit, když bude jíst jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby s vámi byl celý den, tak asi jo, ale pokud bude fotit jen 4 hodiny...?!!
Odpovědět
Profilova fotka
Náš fotograf byl dokonce vegetarian, strčila jsem mu do ruky jídelák, ať si samozdřejmně vybere co chce :) i když byl s námi jen 5h odvezla jsem mu druhý den do vedlejšího města výslužku :) za mě ano ;)
Odpovědět
Profilova fotka
přidám názor z pohledu fotografa, záleží vždycky na Vás, samozřejmě mě potěší, když jsem pozvaná i ke stolu (vždy žádám, abych byla na kraji a mohla ihned vyskočit a fotit), pokud chcete, aby vám fotil i jídlo, tak je nejlepší ho pozvat, neboť kdyby ne, tak má fotograf právo na to si odejít na jídlo (tím pádem nebude s vámi).' Dle mého názoru je opravdu nejlepší se předem domluvit s fotografem, aby například si fotograf zajistil "svačinu"kdyby na oběd nebyl pozvaný :) Ono asi fotit uplně každé sousto taky nebudete chtít, takže tam teor. prostor, aby se fot.najedl,,, přijde mi i celkem neslušné fotit celý oběd lidi, jak se ládují, proto já po konzultacích s nevěstama fotím jejich krmení polévky, občas nějakou momentku lidí u stolu jak se jim smějí atd... pak přínos druhého jídla, decentně pár fotek, ale i vy určitě nebudete chtít kouakt na otevřená ústa z jídlem. proto je pak dobré i lidi nechat v klidu najíst, aby se stále nestrachovali, že je zrovna vyfotíte :) zde je pár diskuzi: http://www.beremese.cz/forum/fotograf... http://www.beremese.cz/forum/na-svate... http://www.beremese.cz/forum/fotograf... http://www.beremese.cz/forum/fotograf...
Odpovědět
určitě! Budeme zvát ke stolu jak fotografa, tak kameramana, pokud pracují přes oběd, tak si myslím, že je to prostě automaticky slušnost!!
Odpovědět
@kristiin :jidlo je samozrejme,jen nevim jestli budou chtit sedet primo u svat.tabule,ja jsem to mela nachystane pro kameramana,koordinatorku i fotografa,ale oni se radeji najedli v predsali v klidu :-) vse potrebne nafotili/natocili.
Odpovědět
Profilova fotka
Také zveme jak fotografa, tak kameramana, budou s námi celý den, takže to považuji za slušnost...Jestli s vámi bude jen 4 hodiny, taky bych rozmýšlela...ale zase nechat ho tam někde jen se koukat, jak jíte...to je divný :-)
Odpovědět
I u tak malé svatby a 4 hodinového focení bych to brala jako samozřejmost. Cítila bych se divně, kdybych se ladovala trichodovym obědem a fotograf byl jenom o vodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?