Svatební kameraman a fotograf, zvou se na oběd?

Přemýšlím nad tím, jestli se zve na oběd i kametraman s fotografem. Logicky chceme aby nám zdokumentovali slavnostní oběd, ale není slušností jim dát taky najíst?
Já myslím, že jo. Kameramana mít nebudeme, ale fotografce oběd dám.
@nozdormu Děkuji za odpověď a kolik budete mít lidí?
Ke 30. :-)
@nozdormu Jejda
Profilova fotka
My s tím počítáme také. Budou s námi celý den, tak by asi měli hlad :) 2x fotograf a 1x kameraman.
Tak fotografovi, který s námi bude od rána celý den, určitě oběd dáme. Kameramana máme jen na 4 hodiny, a u oběda už možná ani nebude, takže tomu jídlo dávat nebudem ;-) taky mi to přijde takové divné, když máme objednaného fotografa na celý den, kdybysme mu nedali najíst.
Profilova fotka
taky to je slušnost... my měli 28 hostí a najíst dostal fotograf, kameraman, asistentka i DJ
My měli jen fotografa, ten samozřejmě dostal oběd taky. Fotil nám až od obřadu, ale chtěli jsme, aby byl odpoledne ještě chvíli s náma, tak přece na nás nebude koukat, jak si dáváme ;-)
Taky jsme dali všem najest-fotografce i kameramance, je to slušnost. Mame zachyceno jak se jidlo prinasi, pripitek, jak jime polivku a takove ty standardni veci, a pak se obe najedly. Ono stejne neni moc dobre fotit u jidla, lide nemaji radi kdyz je nekdo foti jak otviraji pusu a tak...
Profilova fotka
Tak sestra měla jídlo pro oba - u stolu bokem, protože když se jí, oba pracují a ta volná místa u svatební tabule by pak vypadala divně. Po obědě svatebčanů následuje objednání kávy a to se najedli. Pak kávu přinesli a krájel se dort, tak to už zas natáčeli, fotili. Taky je dobrý jim zajistit místo blízko zásuvky, aby si mohli dobíjet baterie ;-)
@cobaltino Děkuji za radu. A jak budete mít zasedací pořádek do U nebo T??
Profilova fotka
Budeme mít do T. Není nás moc. A hlavně z přítelovo strany máme mnohem míň lidí, takže je asi promícháme, aby moji sourozenci seděli poblíž a ne až někde na chvostu :-D A kdyby to bylo do U, tak by si ti naproti sobě nemohli povídat.
Článek se načítá
Jo, taky přemýšlím nad T. Není nás taky moc ale nevím jestli na jednu stranu toho stolu dát jednu a na druhou stranu druhou rodinu?
@cobaltino Jo, taky přemýšlím nad T. Není nás taky moc ale nevím jestli na jednu stranu toho stolu dát jednu a na druhou stranu druhou rodinu?
Profilova fotka
no to my právě tak mít asi nebudem. ale běžně se to dělá. anebo se totálně promíchají, aby se poznali ;-)
Profilova fotka
Běžně se to střídá, vaši naši, vaši naši, aby se rodina pořádně seznámila :)
Profilova fotka
Jinak je to popsané zde http://www.ceskatelevize.cz/porady/11...
Profilova fotka
@bianca87 my neměli kameramana,ale fotografy jsme měli a najíst dostali.....hl.chod jsme měli na výběr,tak dostali i vybrat :-)
Profilova fotka
Oběd pro fotografa i kameru je podle mě samozřejmost, s námi jedl i DJ. Můj tatínek fotí svatby a ještě se snad nestalo že oběd nedostal :-) Na naší svatbě kameraman i fotograf zdokumentovali svatební tabuli, pak přípitek, společnou polévku a pak se usadili na své místa na konci stolu. Myslím že není potřeba natáčet celý oběd, na tom jak si dáváte svíčkovou není zas až tak nic zajímavého a taky se to ani nedělá. Pokud je nechcete u svatební tabule může být oběd nachystán někde bokem u stolu - v restauraci.
Já si taky myslím, že oběd pro fotografa, kameramana atd. je snad samozřejmostí. A oni by si zase měli uvědomit, že jsou hosté u stolu a podle toho být ustrojení.
Profilova fotka
@bianca87 Tohle téma už se probírá v jiných diskuzích, tak se tam můžeš přesunout ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?