Cena za svatebni hostinu

Profilova fotka
Ahoj můžete mi tu napsat pribliznou cenu za osobu na svatební hostine?v Jablonci nad Nisou a okolí...polivka,predkrm a hlavni chod...moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
V Jablonci nevím ,ale myslím těch 350kc osoba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
počítejte většinou okolo 1000,-/os, ale jak kde. My měli 500,-/os, ale neměli jsme předkrm.
Odpovědět
@winnitka Cena by nemusela být vyšší než jsou ceny v jídelním lístku, tak úplně jednoduše si vezmi například předkrm 60,- plus polévka 30,- plus hlavní chod 200,-. Záleží na podniku, do 350 Kč/osobu není problém se vejít. Chceš-li to spočítat i s večerním rautem a pitím, tak předpokládám, že pod 1000 Kč/osobu se nedostaneš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji pocitam těch 350kc na osobu...večerní raut je dost v masi rezii takže to bude min ale chtěla jsem vědět ten oběd. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
My máme polévku 40,- svíčkovou 120,- předkrm nechceme a přípitek cinzano za 40,- takže 200,- za osobu
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v letos v Liberci ceny za oběd stejné jako @kockakacka, ale to jsme měli podle mě jednu z levnějších svíčkových v Lbc (ale byla moc dobrá), je to opravdu rozdílné od restaurace k restauraci, záleží na "typu" restaurace, můžete mít svatební menu za 500, ale i za těch 200, to je podle mě minimum, když není předkrm.
Odpovědět
Jizni cechy.Nas to celkove,hostina pro 22lidi (polevka,hlavni chod,pripitek),dezert byl svatebni dort,nasledujici raut pro 38lid,piti veskere nealko,kava,caj a panaky na ktere jsme zvali (ostatni panaky si kazdy platil sam),ubytovani pro 23lidi,snidane kava,caj a 20cesnecek vyslo 1000kc na osobu (bylo nas 31 dospelych a 7deti)
Odpovědět
Profilova fotka
nás přišla hostina na 41tis. Na oběd bylo 30lidí a večer došlo dalších 25 lidí. Byl v tom raut a grilování, plno jídla zbylo. Ale musím říct, že se moc dlouho nevydrželo "pařit" hosté se postupně vytráceli a konec byl nějak po jedné hodině ráno. Měli jsme sebou 6 lirů slivovice a vypil se sotva litr :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšel oběd pro 20 lidí na 6480 (předkrm paštika, vývar s knedlíčkama, svíčková, přípitek). Ale nezapomeň ještě připočítat nějaký pití, kávičky atd. Jinak celková útrata včetně rautu pro 40 osob byla asi 43000 z toho 6500 oběd, 20000 raut a drobný občerstvení od rána + 16000 pití.
Odpovědět
Profilova fotka
To je různé podnik od podniku. My máme cca 700 kč na osobu. V ceně přípitek, polévka, svíčková, nějaké drobnosti na stůl a večerní raut. Pití platíme zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
Reálná cena tak aby nikdo nehladověl a bylo to v rozumné kvalitě je běžně cca v rozsahu 500 - 1000 korun / osoba
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda já jsem z Vrchlabí a rozpočet máme na hostinu 450 a na raut 490 na osobu takže tech 1000 kč na osobu je asi reálné:) Jo a to máme ještě věci bezlepkové takže musíme mít kvalitní:) protože alergie na jídlo jsou
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme sehnali na Rožnovsku: polévka 30Kč/os, hlavní chod 150Kč/os, raut dopolední 90Kč/os, raut podvečerní 170Kč/os.....měli to opravdu předimenzované, fůra vynikajícího jídla se vyhazovala!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?