coverphoto
Neaktivní

camperses

Bááája  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsem neskutečně šťastná, protože mám nejlepšího muže pod sluncem! ...teda pořád ještě snoubence :-D
zaregistrovala se 18. zář 2014
bydlí v městě Vsetín
Info o svatbe
Svatba byla 1. 8. 2015
3188
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
95 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +85
Svatební album
Bááája a Páááťa
1. 8. 2015 CZECH_REPUBLIC | 89 fotek
fotograf
Ján Senčák Photography
Pan Senčák je úžasný fotograf a hlavně člověk. S veškerým jeho přístupem jsme byli maximálně spokojení! Nebyl pro něj problém nikam dojet, přijet na svatbu dříve, ustál moji nervozitu když nás tlačil čas při portrétním focení, nebylo ho nikde vidět a přitom byl všude a především... jeho fotografie udělaly náš svatební den věčně krásný, vyzařuje z nich přesně to co má - ten náboj toho okamžiku. Tímto mu vyjadřujeme hluboké díky!
květiny
Květinářství - Ing. Nyklová, Frenštát pod Radhoštěm
Květinky předčily moje očekávání, škoda jen, že nejsou dlouhotrvající, byly podle vzoru a přestože to nebylo úplně stejné, kytice byla úžasná, drobná přesně po jaké jsem toužila a vůbec ne dokulata, jakou jsem nechtěla, prostě mě to dojalo! :)
zásnubní prsten pro nevěstu
Smaragd Hermes, Brno
Nádherný prstýnek podle mých představ je stříbrný a zdobí jej pět zářivých kamínků. Moc děkuji svému muži za skvostný výběr! :)
svatební prsteny
Stackebrno.sluzby.cz
Z prstýnků máme neuvěřitelnou radost! Tak dlouho jsme vybírali, co by slušelo mě i mému muži, dost hodin jsme se natrápili brouzdáním po internetu. Nakonec jsme si nechali podle jednoho vzoru udělat prstýnky na míru a ...nemám slov! Jsou překrásné a nikdy se nám neomrzí! Manželský pár, který vlastní toto soukromé zlatnictví je velmi příjemný, pán je moc šikovný a hlavně vše měli do týdne hotové! Měli jsme vlastní materiál, za který jsme neplatili ani korunu navíc, přáli si zaplatit pouze jednorázovou sumu za práci a to 3500Kč. Jsme nadmíru spokojeni!
šperky
Tesco, Vietnamci
Vůbec jsem nemohla najít šperky podle mých představ, nakonec jsem svolila k variantě s kamínky, které pak báječně ladily s botkami, dvojitý náhrdelník v Tescu - pálka 400Kč, alespoň mi to vynahradily náušnice za 30Kč u Vietnamců! :)
účes
Darina Mocková
Sousedka :) Pracuje jako kadeřnice v Hranicích na Moravě, momentálně je tedy na mateřské, ale mě i mou sestřičku učesala na výbornou!
obuv
CCC
Ani jsem nedoufala, že nějaké podle mého gusta objevím, ale našla jsem krásné s kamínkama, a ten třpyt je dělal kouzelnými, původně jsem chtěla jen samotné bílé páskové sandálky, ale tyhle vypadaly prostě božsky! Cena cca 400Kč
ženichův oblek
Tesco, Móda NEO
Ženich neměl sako, skvěle padnoucí kalhoty pořídil v Tescu a košili v Móda NEO, do které se zamiloval a já snad do něj pak taky znovu :-D

Bááája a Páááťa

(89 fotek)
Svatební album
camperses přidala 7 nových fotografií
9. srp 2015

Domácí tvorba :)

(28 fotek)
camperses přidala 15 nových fotografií
9. srp 2015

Foto ze zkoušek nevěsty :)

(23 fotek)
camperses přidala 32 nových fotografií
9. srp 2015

Inspirace :)

(55 fotek)