Po svatbě 10.9.2005

Ahoj, holky moc jsem na Vás myslela, sluníčko Vám přálo tak povídejte jaké to bylo .... :-) mladé panííííí
Ahojky laado - bylo to naprosto super - všechno předčilo mé očekávání (hlavně počasí ;-) ), škoda, že teď nemám moc času na delší povídání, ale večer nebo zítra jsem tu jak na koni a povím jak jsme si to užili. Holky, svatba je NÁÁÁÁDHERNÁÁÁÁ- já si vždycky říkala - no jo, to jsou takové ty stejné řeči - nejkrásnější den v životě a tak....jenomže ono je to pravda - užili jsme si to myslím všichni a ten půlrok příprav za to stál!
cítila jsem to stejně jako ty.....nejkrásnější den v životě.....škoda, že je ten den tak krátky :o( už se moc těším prohlížení vašich fotek.. :o)
Profilova fotka
ahojki holky, bylo to kráááááásné a krátké, ikdyž se vyskytly malinké nedostatky, ale bez těch by to nebylo ono, s manželem jsme si to opravku užili až dokonce, opravdu, odcházeli jsme totiž mezi posledními, příjemně unavení, šťastní a veselí. stahuji fotky, tak vydržte něco sem pošlu :-) :-) :-)
Profilova fotka
Ahoj Niky!!! To je neuvěřitelné, že to máš už za sebou!! Strašně moc ti blahopřeju a přeju hrozně moc štěstíčka a lásky do vašeho společného života. Už se nemůžu dočkat fotek!!
ahoooj :o) čekala jsem tě už dnes....vsadím se, že teď tu budeš ještě víc než doma jako já :o)))) taky by jsi to nejradši vrátila????
Profilova fotka
Marinko, dííííky, je to tak, už to máme zasebou, škoda jen že tu mám jen fotky z jednoho digitálu, snad budou brzo i další a i profi. jo jo, byl to super den, nebyla jsem vůbec nervozní, opravdu užívala jsem si to plnými doušky, vše i překvapení kamarádů, kila rýže, větrné počasí i trapas s manželovým prstýnkem, který prostě ne a ne nasadit. :-)
Ahoj Niky moc blahopřeju :-)
Profilova fotka
nika: Já ti tak závidím, že už to máš za sebou, já se nemůžu dočkat!! A byla svatební noc? ;-)
Profilova fotka
ahoj kalerat, jojo i ráno, hotel byl skvělý, parádička, asi před hoďku jsme dojeli s manžílkem od našich, a on už spí, to víš spát jsme šli v 04:00 a vstávali v 07:00, nojo, tak to je ;-)
Profilova fotka
Niki, přidávám se ke gratulacím ;-) a těším se na fotky
Niky tak to je fajn, že vám to tak všechno vyšlo. Počasí bylo ideální. Tak jak je vdaná paní?
Profilova fotka
ahojki Ilči kalerat, víš co jsem odpovídala včera celý den???? na tuto otázku??? jako za svobodna a přitom tiskla ruku manžela a byla nesmírně š´tastná a jsem i teď a věřím že budu ještě..... let. Ne jsem opravdu šťastná a spokojená, ikdyž jak jsem psala nevyšlo všo přesně tak jak to mělo být ale i tak to bylo perfektní a všem hostům se líbilo.
Článek se načítá
Profilova fotka
Niki, já byla ještě několik dní po svatbě v takové té euforii a teprve postupně se vracím do normálu ;-) každá svatba musí mít nějaké drobné komplikace, bez toho by to nebylo ono :-D
nika ty jsi to měla do detailu naplánované :o)))) taky se přidávám ke gratulaci mladá paní ;-)
Profilova fotka
Nika___ taktéž se přidávám ke gratulacím a přeji hodně štěstíčka.... :-)
Profilova fotka
holky díky, už načítám fotky :-)
Niky a co se nepovedlo?
Profilova fotka
nika___ krásné fotky :-))
Profilova fotka
hlavně byly problémy před obřadem, na hrad je problematický příjezd a proto je tam omezen vjezd aut na max 10 aut na 1 svatbu, a svatby jsou tam, normálně po hodině, ale před námi bylo 5 svateb po 30 minutách a ta před námi měla 35 autík, tak nastala zácpa a problémy, no prostě mne to namíchlo a asi ještě namíchne v po, jak půjdu pro oddací list, on totiž starosta v tomto nadomyslí následky. zapomělo se svatbení noviny, které jsem rozdala hostům až po večeři, ale líbily se, moc, atd, při zametání střepů jsem dostala zásah do obličeje kytlíkem, kde jsem střežila poctivě zametené střepy, ten se vysypávat nesmí, a moje milovaná švagrová mi do něj kopnula zrovna když jsem byla předehlá, tak jsem dostala zásah. no prostě jsme ani nestihli rozkrojit svatební dortík, on nikdo totiž v tom horku nechtěl kávu, tak na to nedošlo, ale jinak to bylo v pohodě, a suprové hlavně ty dva únosy. :-)
Profilova fotka
už načítám další, ale jsou velké tak to nechce vzít, tak je upravuji a přidávám další, vydržte...
"vysmátá nevěsta" je super fotka :o))) vše dokonale sladěné
Profilova fotka
laada, díky, vše bylo dobré protože já jsem se cítila dobře, a i ženich, teď uvažuji že asi nebudu mít vše vyfocené, jako krásné korsáže svědků, voničky, věnec na dveřích u našich, jo jo co si člověk neudělá sám to nemá :-D
no jo mě povídej, zrovna sháním fotku panenky na autě :-D
Profilova fotka
no jo, teď jsem si všimla že ty korsáže svědků jsou viddět na jedné fotce, no uvidíme až se mi dostane do rukou vše, všechny karty z digitálů, a pak i cd s profi fotkami a nejvíce se těším na video, kamarádi totiž nezapoměli a připravili nám úkoly a krásné překvápka po obřadu.
Profilova fotka
niki, fotky jsou bezva, mooooc ti to slušelo!!! Jinak my nemáme vyfocené auto ženicha ;-( a co nám to srdce z břečťanu dalo práce!!! A nikdo si ho nevšiml (všichni čučeli po nevěstě) jojo, co si neuděláš, to nemáš :-D
Profilova fotka
Ilči díky, jsem zvědavá na profi fotky, pan fotograf, jak si nechápal mé požadavky :-S tak uvidíme co z toho vyleze??? chtěla jsem více kreativity ale jak si mu to nešlo přes nos, a ještě k tomu mi zapoměli vydělat z autíka deku, tak nemáme ani jednu fotku v sedě, jen ve stoje, ty šaty totiž strašně trpěly, stále jsem někde zachytávala a vytahovala nitky z té šifonové vrstvy, ale jinak v poho.
Profilova fotka
tak to já sebou plácla do trávy a pak si šaty "dodělala" když fotograf chtěl, ať se opřu o auto, že mě vyfotí i s výzdobou.... byly totálně černé. Nemluvě o tom, že mi furt někdo stál na vlečce a blbě se sní tancovalo :-D A vydrželas v šatech až do konce?
Profilova fotka
jo do úplného, taky jsöu špinavé, dětičky mne stihly polít kolou a taky lem dole, já totiž o půlnoci sundala boty a chodila naboso, a tak jsem to docela zamazala, ale teta říkala že v poho. uvidíme zítra až je vrátím.
Profilova fotka
jaksi vím jak vypadají šaty od některých nevěst tak jsem se snažila neumazat a dobře mi tak, ale fakt to nešlo, no uvidíme co z toho vyleze.
Profilova fotka
my si jdeme pro profi fotky zítra, jsem strááááášně zvědavá ;-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?