Svatební obřad v Plzni pro cca 120 hostů

Zdravím nevěstinky, nemáte prosím někdo tip na upořádání obřadu v Plzni nebo blízkém okolí cca pro 120 hostů? Původně jsme to chtěli mít v kapli sv. Barbory u Františkánského kostela, ale tam se vejde jen 70 lidí a my si říkáme, že na obřad jako takový se může přijít podívat úplně kdokoli( budeme dělat hostinu jen pro rodinu, svědky a družičky a večer nejspíš nějakou party pro přátele) takže bysme rádi našli něco s větší kapacitou. Radnice nám přišla "moc obyčejná" ale zatím to vypadá, že nic jiného nevymyslíme :-( Díky za nápady..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, a co Mariánská Týnice? Tam je prostoru spousty a je to tam i krásné, alespoň mně se tam líbí :-)
Odpovědět
@fotografkavhm děkuji za tip, ale to už je docela daleko
Odpovědět
Profilova fotka
@hanitum Ahoj, my to budeme mít v klášteře v Chotěšově, ale nevím, jestli je to tam na 120 lidí... Paní na matrice sice říkala, že sál tam je dost velký, ale pro kolik lidí přesně si nepamatuju :-D. Anebo Rochlov, to taky není až tak daleko a dělají i venkovní svatby. Anebo jedna z plzeňských meditačních zahrad :-).
Odpovědět
@fochina ahoj, díky za tipy, ten Rochlov vypadá moc hezky, i o tom Chotěšově jsme trochu přemýšleli, ale rádi bysme něco blíž Plzni, máme v rodinách nemocné a né moc pohyblivé, tak aby to pro ně bylo co nejsnažší. Venkovní svatba by byla nádherná, ale plánujeme to cca na začátek října a proto radši hledáme něco uvnitř
Odpovědět
Profilova fotka
@hanitum Ještě mi napadlo - hotel Purkmistr v Černicích, dělají tam i obřady. Nebo Parkhotel na Borech. Ale vy už máte hostinu asi domluvenou, viď? Anebo Prazdroj. Držím palce, ať najdete něco vhodného :).
Odpovědět
@fochina díky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?