Hledáme místo pro svatební obřad v Brně, díky za tipy

Moc zdravím :-) Jsem tu nováček, tak bych vás chtěla všechny nejdříve pozdravit :-) S partnerem jsem se rozhodli, že bychom se chtěli na podzim vzít, ale nějak se nám nedaří najít nějaké hezké místo, kde uskutečnit obřad. Chtěli jsem ho v gotickém sále na Špilberku, ale i když úřad nám tam termín dal a povolil, správce Špilberku nám řekl, že to není možné, že od 1. 10. do konce října tam svatby neprobíhají. Tak jsem z toho docela smutná. Chtěla bych se proto zeptat, zda byste mi mohly poradit nějaké jiné hezké místo v Brně či blízkém okolí (nechci obřad na Nové radnici) pro civilní obřad. Bylo by ideál, kdybychom to mohli mít venku, ale jsme realisté a bez mokré varianty v záloze bychom to neriskli. Takže nejspíš nám zbývají jen vnitřní prostory. Předem díky moc za vaše typy a přeji hezký den :-) Janča
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@malicka07 Ahoj, vítám tě! Hodně záleží kolik chcete investovat do prostorů. My budeme mít svatbu na Golf Kaskádě u Kuřimi, ale za pronájem sálu si účtují 10 000, které se ale dají napsat např. na firmu jako školení-tak to uděláme my. Ale je tam opravdu náááádherně! Jen už nemají moc termínů...Na jídlo udělají co si řeknete a cenově to vychází na necelou 1000/os. Hodně štěstí při hledání a plánování!
Odpovědět
Ahoj Nufie :-) Děkuji moc za přivítání i informace. Jde mi ale spíše jen o samotný obřad jako takový, ne o hostinu. Tu budeme řešit až potom :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malicka07 Sice ti neporadim konkretni misto, ackoliv v Brne bydlim, mela jsem svatbu jinde a vetsinu svateb jsem tu zazila v kostele.. Je tu ale kolem Brna dost hotelu, kde jsou schopni udelat obrad podle pocasi uvnitr nebo venku, pokud chcete spis neco zameckeho stylu tak to bohuzel netusim, ale napadlo mne zkusit se pozeptat treba v galeriich, divadlech apod. jestli nedelaji i obrady.. zkus si vyfiltrovat svatby brnenskych nevest http://www.beremese.cz/seznam_uzivatelu/ a projit jejich alba, treba te neco upouta ;-)
Odpovědět
Ahoj Jani koukni ke mně do alba - budeme mít obřad, hostinu i raut na jednom místě - hotel Myslivna Brno Kohoutovice- obřad je venku na terase, mají i místnost uvnitř na obřad kdyby lilo, teď jsem tam byla na svatbě kamarádce a všechno bylo perfektní, kombinace salonku+terasy, výborné jídlo, skvělý personál i paní provozní, opravdu paráda. A za pronájem salonku se neplatí, udělají ti za dobré penízky výrobu do jaké barvy chceš, opravdu paráda!
Odpovědět
Ahoj martveg :-) Díky moc, kouknu na to a třeba se nám něco zalíbí ;-)
Odpovědět
Ahoj @carolyncassady, taky moc děkuji, určitě na to juknu :-)
Odpovědět
@malicka07 Myslím, že Červený kostel na Joštové je odsvěcený, take tam mohou být civilní obřady, jinak hezká je ?botanická? zahrada za Boby http://svoji.zde.cz
Odpovědět
@kytaras Ahojky :-) Děkuji moc za tip. K červenému kostelu mám bohužel vzhledem k sousedícímu FSS averzi, ale na tu botanku se rádi koukneme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@malicka07 Já doporučuju hotel Harmonie v Zastávce u Brna, měli jsme tam svatbu minulý měsíc. Obřad byl na zahradě, mokré varianty byly 2, buď mají na zahradě altán, nebo kdyby byla velké zima, tak v obřadní síni v Rosicích. Byli jsme moc spokojení, všechno nachystali podle našeho přání, jídlo bylo výborné a ani to tam není tak drahé jako hotely v Brně. Mrkni ke mě do sv. alba, mám tam fotky z obřadu i z hostiny. Jako bonus je v Rosicích úplně úžasná matrikářka, nejlepší úřednice, jakou jsem kdy potkala :-) A se slečnou Trýskovou, která to má na starosti v Harmonii, je jednání taky super :-)
Odpovědět
@capybarka Ahojky, super, děkuji moc za tip. Hned jdu prohlížet ;-)
Odpovědět
@malicka07 Zdravím, v Brně je spoustu krásných míst, kde by se svatba dala uspořádat (vím to nejen ze své vlastní zkušenosti ze svatby, ale i mých přátel, díky kterým jsem navštívila spoustu míst), nicméně já osobně měla s manželem svatbu v hotelu Kaskáda. Díky tomu, že je u tohoto hotelu golfové hřiště a bylo pěkné počasí, měli jsme obřad venku, na nádherném trávníku v krásném prostředí. O svatební hostinu se nám postaral hotel a navíc jsme dostali možnost ubytovat některé své hosty, kteří byli z opačného konce republiky. Byla to opravdu krásná svatba, navíc nám v Kaskádě vše potřebné zařídili, tak se můžeš zkusit kouknout na internet, co nabízejí :)
Odpovědět
Děkuji moc miruse345 :-) Určitě se na to podíváme ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Co Maximus resort? Maji svatebni palouk a misto i na hostinu, pani se kterou to zarizuju ja je moc mila a bez problemu se vlezla do rozpoctu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, švagrová měla svatbu tady a bylo to opravdu moc pěkné :-) Obřad úžasný a focení venku v parku taky moc příjemné... Vřele doporučuji :-) http://www.svatba-brno.cz/matrika-a-s...
Odpovědět
Mrkni sem: http://www.letohradekbrno.cz/?idm=5 My jsme zde svatbu měli a bylo to krásné. Jen nevím, jestli tam budou od 1.10. oddávat, ale stačí se zeptat, nebo to tam možná bude na stránkách :-) Tak jsem zjistila, že s příplatkem za topení oddávají i přes zimu :-)
Odpovědět
@malicka07 Viz odkaz nahoře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to meli na Letohradku Mitrovskych a bylo to super:) Personal hodne prijemny :)
Odpovědět
Díky holky, určitě kouknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Letohradku Mitrovskych je hezky, ale mezi paneláky, coz je dost divny
Odpovědět
@nufie Ahoj, a u tebe už svatba proběhla nebo ne?Ta kaskáda vypadá opravdu moc hezky, kamarádka vybírá místo pro svatbu a tenhle resort má v užším výběru. Ta cena za osobu to je jídlo na celý den včetně pití a nebo to je zvlášť??A je tam nějaké možnost si dovézt alespoň vlastní alhokol a nealko nápoje nebo to musí být přes ně?? Jo a dá se tam přímo udělat i obřad? Díky moc za jakékoliv info :)
Odpovědět
Profilova fotka
@teja86 Ahoj, cena za osobu je i s pitím, ale záleží na výběru menu. Je možnost si dovézt vlastní víno. Jinak co je super, tak tam čepují kofolu :-) Obřad se tam dá udělat taky, ale musí se to domlouvat přes matriku v Kuřimi-je tam moc ochotná milá paní. Obřad se dá udělat venku před terasou, kde sami všechno připraví v ceně. Byli jsme tam na ochutnávce menu, které jsme si vymysleli a byli jsme moc spokojení (kvalita jídla je pro nás hodně důležitá). Svatbu budeme mít 3.8. Co je super, tak v pronájmu sálu je i bowling a trenažér golfu. Snad jsem nic nezapomněla :-)
Odpovědět
Ahoj, zkus tzv. vládní vilu ve stránicích. Kamarádi tam chtěli mít loni svatbu, ale zrovna tam byla rekonstrukce. Je to super místo, kde můžeš mít všechno pohromadě, a je to přímo v centru města, takže odpadají starosti s logistikou http://www.stred.brno.cz/album/vladni...
Odpovědět
@nufie Jéé ty si zlato, díky. Já ji jdu za svědkyni, takže mě poprosila o pomoc a občas mám pocit, že si zařizuju vlastní svatbu ;-) , ale co bych neudělala pro nejlepší kamarádku. Tak to je super s tím vínem, mají totiž v její rodině plno vinařů, takže pokud by tam nemohli mít vlastní, tak by to asi nepřežily. Tak jestli je tam i ten bowling a trenažér, tak je to super. Zdálo se mi to zbytečně moc, deset tisíc jenom za pronájem. A to menu jste si celé vymysleli sami nebo Vám s tím i nějak radili?
Odpovědět
@teja86 Wow, taky jsme plánovali mít svatbu na Kaskádě, jelikož jí všichni hrozně chválí, ale deset tisíc za pronájem? To mi přijde dost :-| Nevíš, jestli se dá třeba pronajmout jenom nějaký menší sál bez trenažéru a toho bowlingu? Nebo aspoň bez toho trenažéru, nemyslím si, že bychom potřebovali hrát golf ještě i na svatbě, už tak jsme tam pečení vaření :D
Odpovědět
Profilova fotka
@teja86 Za málo, ráda pomůžu. Menu jsme si vymýšleli podle našich chutí. Budeme mít klasickou knedličkovou polívku, husu se zelím karlov.knedlíkama a lokšema, pak různé saláty, a navečer prasátko a zase saláty a nějaké obložené sýrové mísy. Jinak máme objednané makronky a dortík. Ten pronájem je dost, ale dá se to vzít na firmu(třeba jestli má někdo známý) do nákladů (jako školení) a nestojí tě to v podstatě nic. Snad jsem ti pomohla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miruse345 ahoj. promiň že odpovídám za teju86. Ten pronájem je už za půlku sálu, jinak ten bowling a trenažér je spíš jako bonus. Zkoušeli jsme smlouvat, ale nechtěli jít s cenou dolů. Mají v ceně i výzdobu-všechno ti tam nachystají, jen řekneš barvu a jak to má vypadat a oni to zařídí. Dokonce mají i vlastní slavobránu a venkovní stany kdyby pršelo. My si ale vzali půlku toho sálu, který přechází na zastřešenou terasu, takže stany nepotřebujem, kdyžtak bude obřad na terase :-)
Odpovědět
@nufie hmm, to vaše menu vypadá dobře, i když třeba já husu moc ráda nemám, pro mě je ideální svíčková :) No to už si kdyžtak vymyslí něco sami, její přítel je trošku vybíravý, takže to už si s ním užije ona sama. Tak jestli je v pronájmu i výzdoba, tak to nakonec vychází dobře. Ono se to nezdá,ale když si to člověk koupí sám,tak stejně za to dá třeba 2-3 tisíce, možná víc. Kytky, nějaké věcičky a podobně, nezdá se to. A kolik máte hostů, že Vám stačí polovina sálu?Já tam nikdy nebyla,tak nevím, jak to mají velké. No její tatínek podniká a já mám taky pár známých, kteří by to na sebe možná vzali, to je dobrý tip @miruse345 já se právě na kaskádu taky jenom vyptávám pro kamarádku, zatím jsme se tam nebyli kouknout, takže o tom nic nevím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@teja86 budeme mít max 30 hostů, ale jak jsem psala, máme k tomu i tu velkou terasu! 1. fotka - Gril 2. fotka - (Focené v zimě, je to tmavé, ale je to celkem vidět) terasa 3. fotka - Sál, budem mít jen půlku, zatáhne se tam taková rozdělující odhlučněná stěna jak je vidět vlevo..
Odpovědět
Hmm,ona má mít předběžně 50-60 hostů, takže to by se tam asi nevlezlo??Nevím, podle té fotky to nedokážu posoudit. Takže vlastně za celý sál by to mělo být za pronájem dvacet tisíc? Ta terase je dost velké, to se mi líbí. Když máte svatbu v srpnu, tak to Vám snad vyjde i krásné počasí, takže tu terásku určitě využijete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@teja86 to nevím, ale zkus si tam zavolat a poptat se, myslím, že za celý sál by to mohlo být tak 15tis...ale pokud by to mohla protáhnout přes nějakou firmu, tak by na tom myslím nezáleželo, ba naopak si to můžou dát do nákladů..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?