Svatba v hotelu Hraniční zámeček v Hlohovci

Profilova fotka
Ahojky všem, jelikož si lámu hlavu s místem naší svatby, tak bych potřebovala poradit... Byla jsem se podívat i s moji drahou polovičkou na místečko naší svatby. Přítel se tvz. zamiloval do Hraničního zámečku, tak jsem si řekla, proč ne a zaslala jsem tam mailík... Po týdnu ticha, jsem byla nucena tam zavolat, jestli můj e-mail došel... Bylo mi řečeno, že ano a že mi odpoví... Druhý den mi volala recepční, že neví, jak velkou kapacitu má jejich hotel!!!! Tak mi dala kontakt na ředitele... Tomu jsem tedy zavolala a ten mi řekl, abych mu poslala mailík s žádostí... Tak, tak jsem taky udělala... Můj hlavní požadavek je ten, aby byl celý zámeček pro veřejnost ten den uzavřen... Další je to, že můžu mít nejvíce 110 lidí... No, dnes mi došlo nacenění... No.... To ponechám zatím bez komentáře... Spíše by mě zajímalo, jestli některá z Vás na tomto místě svatbu měla?? Jak byla spokojená? Co personál? Kvalita... Děkuji moc za pomoc....
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo???? Teda holky... :o//
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam taky chtěli svatbu, ale když jsme tam přijeli tak jsme si to rychle rozmysleli, měli jsme domluvenou schůzkus panem ředitelem, že nám nachystá i nějaké fotoalbum, když jsme přijeli tak pan ředitel nás přivítal v tričku a bermudách, album nachystané neměl, že sekretářka odjela a on se na to nedíval, což jsme ještě nějak překousli, pak nám šel ukázat místo obřadu, je to venku a může být jenom na jednom místě, jelikož pokud se posuneš už jenom o centimetr, tak už to patří pod jinou vesnici a tutíž ně neoddají, což ještě je na hranici, ale ještě nás z toho nekleplo, ale když jsme tam volali tak jsme se ptali jestli se tam vleze 70 lidí, a že to není problém, ale je to problém a dost velký, ukázel nám kde restauraci, takže pokud je víc lidí tak se tam nevejdou, dělají to tak že společnost rozdělí, nahoře je krásný salonek, úžasnej prostor, ale vleze se ti tam asi tak odhadem 35 lidí a pár lií můžeš dát na balkon pokud neprší, taneční parket je asi 1,5 x 1,5 m a bylo nám řečeno, že zbytek lidí by se posadil dole v restauraci, jelikož salonek je nad restaurací a z restaurace vedou točivé schody do salónku a pokud by se nám dole nevzlezli lidí tak prý pokud by bylo pěkně tak by mohli sedět na terase,. klidně si tam zajeď a uvidíš sama, že 110 lidí se ti tam nevejde. my jsme byli našvaní, protože nám to mohli rovnou říct, že pro 70 lidí je to malé a že budou muset být rozdělení, ale místo je to krásné.
Odpovědět
... interni pošta
Odpovědět
Ahojte, mne se Hranicni zamecek taky strasne libil. Bohuzel pan vedouci nebo pan majitel je :-x ]-( no comment!! Nas bude ca 70 - 80, takze bysme se nahoru do salonku nevesli. Taky jsem se ptala, jestli by byla moznost tu restauracku pro nas zarezervovat a ten den pro verejnost uzavrit. Chtel za pronajem takovou nehoraznou castku, ze me tim skoro rozesmal. Nejdriv jsem si fakt myslela, ze je to vtip, protoze jsme mu chteli na dve noci kompletne zaplnit kapacitu hotelu a navic castka za hostinu by urcite taky nebyla spatna denni trzba, nehlede na dalsi konzumaci v "ne" svatebni den ... Cekala jsem tedy nejakou symbolickou castku za pronajem. Vybafl na me sesticifernou castku. Tak jsem se ho ptala, jestli to je jako jeho usly zisk ... to co po nas chtel urcite nevydela na trzbe ani za 14 dni a navic trzba se nerovna zisk!!!! Nas hovor byl pote ca po 2 min u konce! Jinak jednani po telefonu pred tim bylo taky des bes. Malem jsem ho musela prosit, abych mohla prijet a projednat s nim podrobnosti!!! Pak jsem si nadavala, ze jsem tam vubec jezdila, ale bohuzel jsem se do toho prostredi taky "zamilovala", je to tam fakt pekne, ale docela rychle jsem se zase odmilovala :-). Ted uz mam vytipovanych nekolik dalsich mist, kam se pojedu podivat ;-). A pan majitel at si tam sedi sam! Takovy pan podnikatel si opravdu nezaslouzi mit restauracku a hotel na tak krasnem miste!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky..... Děkuji za Vaše zprávy.... No, musím říct, že jste mě jen usvědčily o tom, že tam svatbu dělat nebudu... Pan ředitel je opravdu "zvláštní druh" :o))) Jednání po telefonu.... No, říkala jsem si, jestli jsem blázen já, nebo on.... Absolutně neuvěřitelné.... Cena za pronáje slunicko17 tak to jsem měla opravdu šok!!!! Vůbec žádná sleva, nic a to bychom jim zaplnili kapacitu hotelu na 2 dny a zámek také... Tak nevím, je to škoda, že takový pán vlastní tak krásné místo.. Bohužel, musím hledat dále :o)
Odpovědět
no jsem z dané oblasti a mohu potvrdit že Hraniční zámeček opravdu nemá dobrou pověst (přesně z těch důvodů, které jste už uvedli). A je to teda fakt škoda protože je překrásný. My máme naplánovanou svatbu v Mikulově na zámku a vřele doporučuji. Nádherné prostory uvnitř i venku. Už jsem tam byla na svatbách pát kamarádek a kamarádů, takže věřím že i u nás nebude problém. Mám pocit že se nějaké prostory uvnitř zámku dají pronajmout i na pozdější hostinu, kdyby byl zájem, pohledám kontakt, ale určitě poradí i na radnici. Byly fakt ochotní. Jo a poplatek za obřad na tom zámku je vyloženě pakatel.
Odpovědět
Profilova fotka
Joanna01: Sestřenka měla svatbu teď v sobotu v růžové zahradě v Mikulově a bylo to moc krááásnééé :o)) Tudíž, si myslím, že to je dobrá volba... Já už jsem zoufalá... Mám 110 lidí a musím je někam narvat :o))) Hraniční zámeček je tak krááásný, ale má tu smůlu, jako majitel :o)
Odpovědět
třeba to jednou změní majitele.. ale podruhé se kvůli tomu vdávat nebudu :o)) Jinak jestli se ti v Mikulově líbilo, můžeš se zkusit poptat po těch prostorech v zámku na tu hostinu.. podle mě by neměl být problém tam naskládat 110 lidí.. Mám pocit že se tam dělávají i kongresy, takže větší počet osob mají určitě zmáknutý..
Odpovědět
Profilova fotka
A nevíš, je tam i prostor venku??? :o))) Doufám, že to změní majitele, aby více nevěst nebylo naštvaných jako já :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
pavell nic mi od tebe nedošlo :o//
Odpovědět
No tak Hraniční záámeček e nehorázně předražený, protože nemají klientelu tak si to chcou nahrabat někde jinde. Pana maitele i ředitele znám, personál neschopný!!!! doporučuju všem pokudtu nechcou nechat pořádný ranec peněz , ať o zámečku ani nepřemýšlejí. Ale tady v okolo dokola je taky moc krásných míst....
Odpovědět
Ahojky tak já jsem asi jedna z mála, která má s Hraničním zámečkem dobrou zkušenost. Pan ředitel s námi vždy jednal spolehlivě, ikdyž jsme se o hodinu opozdili, tak se nic nestalo. Ve všem mi vychází vstříc a vždy když jsem se s ním na něčem domluvila, tak dodržel, byla jsem tam několikrát osobně, a několikrát jsme i pojedli, mě se personál líbil, hezké vystupování, jídlo taky dobre. Známá tam jezdí na semináře tak 1x do měsíce a taky si nemůže stěžovat. Já jsem si psala se dvěma nevěstami, které tam svatbu měli a doporučili mi to. Já osobně jsem spokojena. ALe jak už jsem tady četla různé rezence i na jiná místa obřadu a hostiny a půl nevěst se vyjádřila pozitivně a půl negativně. Myslím si, že každá máme jiné požadavky a jiné představy a proto se každé zamlouvá něco jiného. ALe opravdu Hraniční zámeček doporučuji tak pro 30-50 lidí, pro více lidí to není. A chci podotknout, že majitel a ředitel jsou dvě osoby. Já jednala pokaždé s ředitelem.
Odpovědět
Článek se načítá
Jen jsem chtěla ještě upozornit, co hledáte svatební místo v Lednicko-Valtickém areálu tak pozor na Lednickém zámku se dělá rekonstrukce, ale na matrice Vám o tom neřeknou a pak máte svatební fotografie s lešením!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, dnes jsem byla na Hraničním zámečku a bylo o moc hezké, tedy pro svatbu 30-60 osob, 30 dole a dalších 30 nahoře. Pokud se však nechcete dělit, není to vhodné (nás je 80, takže bohužel :-(). Jinak venku je krásná kašna a slavobrána a k ní cestička. Vzadu za zámkem rybník, super. Vnitřek není nic moc zařízený, taková 90. léta, ale co je super je vinný sklep!!! Ten je cca po 60 osob, tabule možno uělat ve tvaru písmene T. Ptali jsme se na pronájem všech prostor, bylo nám řečeno vše individiálně (asi upraví cenu dle vybraného menu). My chtěli knedlíčkovou polévku a svíčkovou a pán říkal něco kolem 25 tis. za pronájem.Pokud nám nevadí otevřená restaurace, tak nic..Možnost donesení vlastního cukroví a dortu, jinak nic. Nemají točené pivo, ale prý se dá objednat sud, ale když se nevypije, ak Vám jej dají domů.. Hotel moc hezký 8 let nový, hezčí než interér zámečku. A další věc, co by mně vadila je, že zámek není uzavřen, je tam cyklostezka a cyklistů je tam pořád plno..Takže takhle. kdybych to tak shrnula, tak super venek, škaredý vnitřek, jen ten sklep je bezva. Jinak pán byl ochotný, vše bez problému. U nás nakonec kvůli počtu lidí vyrali zámek Židlochovice. Cena 20 tis. za pronájem hlavnío sálu, ořad na zahradě zdarma nebo kaple a obrazárna (3.500 Kč/obřad), mžnost vlastího ukroví, vína i slivovice :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
ahoj, tak my už mame taky za sebou svatbu na hraničním zámečku a můžu říct, že jsme spokojeni. Svatba byla presne taká, jak jsme si představovali. Je to moc krásné místo, které myslím, že nemá moc konkurenci v okolí, a proto i my jsme byli rádi, když jsme se dozvědeli, že je místo zatím volné. Musím říct, že s cenou jsme byli taky spokojeni, čekali jsme o dost víc, ale dopadlo to výborne. Ano, taky nebylo vše dokonalé, ale vzhledem k té cene, kterou si naúčtovali, tak jsme ani nic neřešili, protože byla fakt rozumná. No a pan ředitel? Asi je za vodou a nic moc neřeší, aspoň tak mi to přijde. Domluva v pohodě, jen mi vadilo, že byl občas trochu drzí, zákazníků by si měl vážit za všech okolností. Obsluha výborná, nemůžu si stěžovat. Jednoduše, já bych tam svatbu dělala klidně znovu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Hezký den, měla bych prośbu - hraniční zámeček, svatba pro 100lidí...jakou můžu cekat cenu? Jak píše skeptička byla OK...díky moc za pomoc. Máme svatbu v červnu a já nemám místo a už mi z toho začíná hrabat. Asi jsem příliš náročná:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@skepticka Mam tedy dotaz přímo na holky, které tu už svatbu měli..nás má být cca 40 - 50 a jsme rozhodnuti vzít spodní část z restaurací a uhradit i pronájem, mít tak k dispozici i celou terasu přímo v přízemi, tím nám vznikne další taneční prostor a také možnost grilování večer....za takové pěkné místo ty peníze stojí vynaložit. Nikdy jsem nechtěla mít hostinu jen někde v tzv. hospodě, proto mě ta romantika uchvátila. Prosím tedy o odpovědi v jakém patře jste svatbu měli a jak to probíhalo? a byla bych vděčná i za info o konečné ceně, kterou jste platili při jakém počtu osob plus pronájem..DĚKUJIIIIII
Odpovědět
Ahoj, my měli svadbu na poschodí, k dispozici byly obě terasy. Pokud budete mít svadbu v přízemí, je možné, že se bude něco konat i nahoře? To by mi dost vadilo. Co se týče jídla, vařili dobře, pro jistotu jsme si tam zašli na oběd a ochutnali předem naše menu. Spokojenost. Co se týče pití, svadbu jsme měli v létě a bylo strašné horko, takže jsme počítali s tím, že se toho vypije strašně moc - myslím konkrétně nealko, které tam není nejlevnější. Ale jak říkam, vše bylo v pohodě a za 45 lidí jsme zaplatili asi 45 tis. což je velmi slušná cena. Měli jsme oběd, večeři i menší noční raut - studený bufet. Je tedy pravda, že jsme svadbu skončili dřív, protože jsme to tak plánovali, cca v 1 hodinu v noci. Musím říct, že obsuha byla fakt výborná a slušná a s ničím nebyly žádné problémy. Prostě si nemůžu stěžovat.
Odpovědět
ahoj skeptičko..děkuji mooc..ne pan ředitel říkal, že určitě pokud budeme mít pronajatý spodní část tak nahoře se nic konat nebude..jak by to probíhalo taky..že dvě hudby, navíc pokud by lidé chodili z vrch ní části dolů na toaletu a my mezitím jedli..takže ne..já bych brala i vršek, ale od mého přítele to maminka těžško vyjde ty schody, stejně tak naše babička, takže je to vlastně kvůli nim ve spodní části..ještě se tě zeptám jak se Vám tam tancovalo..no ten prostor nahoře je nastejno, že nahoře jsou terasy, dole také jedna velká..hlavně aby nám nepršelo..JEŠTĚ mám na Tebe dotázek ohledně obřadu..měla jsi ho i tam a jak to probíhalo..my máme představa welcome drink pro hosty..Děkuji
Odpovědět
my měli obřad na zámku v Lednici, v Rytířském sálu a bylo to supr. Jen to lešení :( ale jinak moc hezký. No a jak se tancovalo? Bylo to trochu stísněné, ale šlo to... :) S těma schodama to chápu, babička to sice zvládala, ale taky neni nejmladší, takže nic moc. To je opravdu jedno z mála mínusů....Počasí sme neměli ideální, přes den bylo šílené horko - byl nejteplejší den v roce, hrůza.....a večer byla bouřka......takže nic moc. Jo a začalo tam téct od dveří :) Ale všechno se zvládalo....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, plánujeme na Hraničním zámečku svatbu v dubnu 2014 pro 50 lidí. Prosím vás, jakou vám řekli cenu za jídlo na osobu? Je totiž dost rozdíl, jestli je to 1000,- nebo 1500,-. Rádi bychom tam měli jen hostinu (oběd + večerní raut), ne obřad. A potom ubytování pro novomanžele a možná svědky. Zajímaly by mě ceny, píšete, že je tam špatný majitel, ale my budeme jednat s ředitelem..někdo to tu doporučoval. Myslíte, že máme šanci tam udělat hostinu do 50.000 s vlastním cukrovím?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Rádi bychom vás informovali, že hotel Hraniční zámeček změnil provozovatele k 1.7.2017 a dělá vše proto, aby se z Hraničního zámečku stala opět perla Lednicko-Valtického areálu, jako tomu bývalo v historii. Věříme, že z Hraničního zámečku bude ideální místo pro vaši svatbu, oslavu, teambuilding či vaše firemní jednání. Na všem usilovně pracujeme, i když to bude běh na dlouhou trať. Velice se těšíme na vaši návštěvu. team Hraničního zámečku / Chateau de Frontiere
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?