Svatba v hotelu Zámeček ve Starých Čivicích

Jelikož jsem nenašla žádné pořádné a aktuální informace/zkušenosti se Zámečkem v Čivicích, chci se podělit o svoji zatím maximálně pozitivní zkušenost. Svatbu plánujeme na září a hledali jsme místo, kde bychom mohli realizovat vše na jednom místě - obřad, oběd a odpolední grilování + ubytování. Do užšího výběru se dosali: Pilnův statek - poptáno jen e-mailem, rychlá a vstřícná odpověď, hezké ceny Šejdorfský mlýn - poptáno jen e-mailem, 2x bez odpovědi, byli jsme se tam podívat - prostředí krásné, ale malé vnitřní prostory Zámeček Čivice - byli jsme osobně, naprosto parádní a vstřícné jednání, krásné prostředí restaurace, stylový sál pro hostinu, velká zahrada a stáje s koňmi hned ve vedlejší budově. Ze schůzky jsme odjeli oba moc nadšení. Na všem je možné se domluvit a nic není problém. Prozatím čekáme na rozpočet, takže více informací postupně doplním.
Odpovědět
Profilova fotka
@zbdv Jak proběhla vaše svatba? Byla nakonec v Čívicích? Zajímalo by mne bližší info ohledně zámečku, protože webovky, které jsem našla, nefungují.
Odpovědět
Svatba byla naprosto úžasná po všech směrech. Zámeček a provozovatele mohu jen a jen doporučit. Mají nové webovky http://www.siestaresort.cz/hlstrana.html.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nemá někdo další, novější zkušenosti se svatbou v Resort zámečku v Čivicích, prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Já nemám zkušenos se svatbou, ale s firemním meetingem a pak jsme tam byli na víkend na pokuaz, který nám darovali za ten meeting úžasné vstřícný přístup, krásné prostory, výborné jídlo. Ale též je to z listopadu 2011. Svatby tam dělají, jenže já jsem z Moravy.
Odpovědět
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kolik jste měli lidí na svatbě v Čivicích a na kolik vás to přišlo? Díky moc :-)
Odpovědět
co se týče svateb na zámečku v Čivicích, ledacos se od roku 2011 změnilo - bohužel k horšímu - přístup, jednání, ceny, komfort hotelu...už to není to co to bývalo :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Tak já bych k tomu řekla, že sice místo -lokalita a venku prostředí pěkný, vaří dobře. Zblízka ale pokud jde o interiery, je to taková "naleštěná bída", nedokáží si pohrát s detaily a řada věcí až s podivem není dotažená, opravená jen zamalovaná apod..a je to celé takové a lá zámeček, ale opravdu jen a lá..Pokud jde o provozovatele, jsou to "těžcí obchodníci" , chtějí prostě vydělat. Když zajdete jen večer na pivo či večeři, nemají vás jak "odrbat", ale u větší akce si prostě nechají pěkně zaplatit...za mě doporučuji spíš zkusit hledat jinde nebo se smířit s tím, že prostě zaplatíte i něco, co byste jinde dostali za polovic. Žel smutná ukázka podnikatele z devadesátých let, který zkouší, co všechno jde a nějak moc nekouká, co ostatní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?