Svatba v hotelu Na zámečku v Praze. Jaké to tam je?

Ahoj, neměli jste někdo svatbu v hotelu Na zámečku v Praze Záběhlicích? Podle fotek to vypadá pěkně, ale nezmiňují se na svých stránkách co nabízejí v rámci večerního rautu, atd. Zajímá mě celkově, jaké to tam je. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, myslis hotel na zamecku v Uhrinevsi v Praze? my jsme tam o svatbe uvazovali, je to moc pekne misto na obrad, a je hezke i to ze tam se nemusite premistovat kvuli hostine nekam jinam. A ten pan provozni tam byl moc mily. Nakonec jsme se rozhodli pro jine misto vzhledem k nasemu rozpoctu a i trosku kvuli panelakum okolo, ale to bylo nase rozhodnuti a fotky jinych z toho mista vypadaji krasne!
Odpovědět
Je to v Záběhlicích. Tak nevim, kolik těch Na zámečku ve finále v Praze je ;-) Ale děkuju za tip, v Uhřiněvsi je to o něco dražší, teď jsem to zkoukla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máte někdo čestvé zkušenosti s Hotelem Na zámečku? Nejedná se o ten v Uhříněvsi, ale v Záběhlicích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
ahhoj, no ony jsou dva ty hotely nebo alespon se to tak tvari, jeden v zabehlicích a druhý v uhrinevsi , ten v uhrinevsi nema funkcni telefona, neda se tam dovolat ... jinak my budem mit svatbu v tom v zabehlicích... je to tam pekné a zase nas nebude tolik :)
Odpovědět
Profilova fotka
@maikanyx Od jisté doby bych do toho hotelu nestrčila ani nos. Pořádali jsme tam školení pro firemní zákazníky a jako pohoštění nám tam připravili plesnivé (opravdu zelené) chlebíčky a do stejných odstínů zabarvenou i perníkovou buchtu. Přála bych Vám, aby se jejich služby již zlepšily.....
Odpovědět
Profilova fotka
@maikanyx A ještě jsem zapomněla dodat, že když jsme tam ubytovali naše kolegy z německé mateřské společnosti, tak jim tam do rána z hotelového parkoviště zloději ukradli BMW. Reakce tohoto 4* hotelu?? Ty kamery umístěné na budově jsou jen atrapy, takže za nic neručíme a o ničem nevíme!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?