Svatba v Hospodě Pod Borovou v Malenovicích

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se svatbou v Hospodě pod Borovou (Malenovice). Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Slysela jsem, ze to tam je na svatbu pekne. Prijemny personal, my o ni taky uvazovani, ale ztroskotali jsme na venkovnim obradu. My ho chteli a oni ho nedelaji, protoze ty pozemky kolem nejsou jejich. Znama zname tak mela svatbu a obrad meli v kostele na Borove.
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu, už to máme domluvené na 21.6., všechno se mi moc líbí, viditelně příjemný personál a přístup, krásné prostory, luxusní jídlo a moc fajn šéfkuchař, prostě celkově fajn přístup a domluva. Navíc máme štěstí i s cenou, hospoda není otevřená dlouho. Krásné prostředí kolem a veranda k pronajmutí. Jinak je vše moderní, a otevřený přístup k individuálním požadavkům, :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@craki Ahoj, nemohla by jsi mi prosím sehnat kontakt na tu známou známé? My chceme svatbu-obřad v kostele na Borové a na hostinu se nám zalíbila Hospoda pod Borovou, tak bych byla moc vděčná za všechny informace, jestli to tak měli taky... Děkuju moc! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tereziez Renáta Bialoňová. Na FB ma profilovku s miminkem, tak ji zkus napsat tam.
Odpovědět
Ahoj, na Borové také plánujeme svatbu. Prosím mohly byste napsat zkušenosti? A zda někde v okolí není pěkné místo na venkovní obřad? Zdobení jste si zařizovaly samy, nebo tam mají někoho kdo to zařizuje? Do kolika hodin svatba trvala? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dámy, prosím, na kolik Vás vyšla svatba právě v Hospodě Pod Borovou, také tam plánujeme svatbu, ale bojíme se, že to bude cenově nepříznivé, máme 90 lidí.....děkuji =)
Odpovědět
A kdy máte termín? Já slyšela cca plus mínus 800 osoba bez alkoholu, asi záleží na každém no..a kde máte obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
18.7. obřad bychom rádi ve Václavovicích, ale ještě to není jisté... =)
Odpovědět
@mischakbk @petronella9 Chci se jen zeptat, jak dopadlo vaše rozhodování? Budete mít hostinu v hospodě pod borovou? sháním někoho, kdo ví víc než já :) ještě jsme tam nebyli se konkrétně domluvit, ale ten termín 9.5. tam máme zamluvený.... Nevím, jak to je s placením - co všechno musíme brát od nich atd. no.... kdybyste některé napsala nějaké info, budu ráda!!! ;)
Odpovědět
Tak my už máme zamluvený termín na 20.6. 2015 a první schůzku s paní provozní už máme za sebou. Co můžu teda potvrdit je, že domluva je skvělá. Ráda poskytnu nějaké info. Za pronájem sálu nechtějí do jedné hodiny v noci ani korunu (poté 1000kč/hodina) Pronájem půly terasy za 4000kč. Alkohol (víno i tvrdé) možno svůj, (samozřejmě že poté musíte odebrat alkohol z baru v určité hodnotě) Nabízejí teplý i studený raut, grilování na terase. Nealko jejich, ale je podáváno v litrových džbánech, kdy cena za džbán je srovnatelná s třetinkou v restauraci, takže rozhodně výhodnější. Je toho spoustu, kdyby Vás někoho něco napadlo, tak se ptejte. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@moninkadro ..Naprosto souhlasim :)))!!!! My to tam mame 5.6.2015:)...mohla bych se Te zeptat, jestli uz si resila matriku ve Frydlante? Me teda rekli, ze az od ledna pristiho roku nabiraji..:( Diky za odpoved a preji krasny den :)))
Odpovědět
Hezký den, my nemáme obřad v Malenovicích, takže matriku ve Frýdlantě zatím neřeším :) ...
Odpovědět
Článek se načítá
@monikadro Ahoj, prosím Tě, mohla bych se zeptat, kde budete mít v Malenovicích obřad? Nevíš, jestli nejde udělat Pod Borovou venkovní obřad na terase?
Odpovědět
Profilova fotka
@kackafa ahojky:), obrad je tam mozny, vsak bude tam nejaky pronajem ... nevim kolik. Krasny den preji:)
Odpovědět
@lienaj Děkuji za info, zkusím se poptat přímo na míste :)
Odpovědět
@kackafa Ahoj, můžu se prosím tě zeptat, jestli ses už ptala na ten obřad přímo na terase a jak to dopadlo? Děkuji předem :-)
Odpovědět
Holky, obřad by byl moc pěkný i v altánu kousíček od Hospody pod Borovou... http://www.tutto-lubno.cz/fotogalerie...
Odpovědět
Ano, na ten jsme se byli podívat....okolí altánu pěkné, výhled krásný...jen pro svatební hosty je to trošku nešikovné...pár židliček by se vešlo přímo do altánu a zbytek by snad vydržel stát :) a pak záleží jak by vyšlo počasí...to je taková menší noční můra :-|
Odpovědět
@marketa_87 Omlouvám se, neptala jsem se, neboť se nám nelíbil přístup vedení
Odpovědět
My tam taky budeme mít svatbu v srpnu. Myslím si že na to jaký je to prostor a jak je borová krásná mají opravdu dobré ceny :) S panem provozním je trošku složitější se zkontaktovat z důvodu vytíženosti, ale jinak opravdu milý pán. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikm naprosto souhlasim:)!!! Pan Ondra provozni je uuzasny, taky si myslim, ze ceny jsou primerene a vyzdoba bude kouzelna:))!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@veronikm No ta komunikace je s ním těžká...
Odpovědět
Profilova fotka
A nevíte někdo kde ubytovat hosty poblíž Borové?
Odpovědět
V penzionu budoucnost, naše rodina tam bude ubytována. :)
Odpovědět
Ahoj svatbu jsem měla v hospodě pod Borovou 15.6.2014. Jak jsme plánovali svatbu tak jsem z toho byla nadšená personál milý a jídlo dokonalé. Ale můj den D byl totální katastrofa co se týče obsluhy a provozních záležitosti. Měla jsem objenány dvě hlavní jídla jedno masové a druhé vegetariánské luxusní pohankové placičky v trojobale, ale to co nám donesli na stůl se tomu ani nepodobalo slepená pohanka v celku absolutně bez chutí-vyjadření šefkuchaře bylo že se to jinak v takovém počtu lidí nedá udělat (celkem jsme na svatbě měli 48 lidí z toho necelá polovina byla vegetariánu). Další problém byl. Obsluha byla povětšinu venku a kouřila na stolech byly prázdné džbánky s pitím!! A tak dále ani tady snad nebudu vypisovat všechno co se jim podařilo za husarské kousky. Ale největším gol byl den po svatbě zjístili jsme že nám vyhodily 2 velké krabice s cukroví - prý bylo okoralé??!! A vrátili mi celém spodní patro mého 4 patrového dortu..den před tím mi řekli, že už nic nezbylo takže když přišli na večerní raut kamarádi tak nemohli ochutnat dort. Neříkám, že celý personál Borové je neschopný, ale my jsme bohužel na něj narazili. Takže si dejte pozor na slečnu Anelin.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
V minulém roce jsme měli v hospodě pod Borovou svatbu. Prostředí je sice velice pěkné, ale to je zhruba tak všechno co Vám tu mohou nabídnout. Jídlo bylo velice drahé a hlavně ho bylo málo. Nebylo nám to milé, když za námi po obědě chodili hosté a ptali se, kdy bude další chod - porce byly opravdu malé. I když se personál zdál být před svatbou příjemný a ochotný, realita však byla úplně jiná. Spousta slibů, ale ve skutečnosti nic. Nezájem, neochota, celková rozladěnost. Je mi moc líto, že jsem nedala na varování známých, kteří zde již oslavu měli a rovněž jako my nebyli spokojeni.Byli jsme okouzlení prostředím a proto jsme neslyšeli varování. Oslavu tady už nikdy více.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@moninkadro zdravím Vás mužete mi dát nejaké info ohledně vaší svatby pod borovou? kolik jste měli lidí a kolik vÁS TO TEDY vyslo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
hospoda pod borovou jedno velke zklamani, jak tu vice nevest pise pri jednani jsou mili ochotni nic neni problem, ale jak nastane den svatby je to katastrofa:( obsluha neochotna, vecne jsme jim chodili rikat at doplni nealko ci rucniky na zachode nebo nase cukrovi(to nedoplnili ani jednou, vse nam zbylo) pritom hospodu meli prazdnou tak se nam mohli venovat. bylo toho mnooohem vice a kdyz jsme to druhy den sdelili pani provozni tak mi odpovedela vetou ze to je nase vina. Hospodu NEDOPORUCUJI, nevesty nenechte se zmast krasnym prostredim.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrapetulak na borove to vychazi 1000kc na hlavu
Odpovědět
Profilova fotka
Milé dámy, můžete mi někdo popsat svatbu z tohoto místa, trošku mě děsí některé komenty - pevně doufám, že to změnilo za tu dobu. Děkuji za info.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?