Svatba v Buchlovicích

Profilova fotka
Ahoj holky, pokud se tu najde některá, co plánuje svatbu v Buchlovicích ozvěte se... můžem pokecat, já plánuju svatbu v Buchlovicích v kostele a hostinu v hotelu Buchlovice ;-)
Odpovědět
1
2
Ketry, já ji sice už (bohužel) neplánuju, ale byli jsme se v Buchlovicích fotit a bylo to tam super. Ta zahrada nabízí veliké množství krásných záběrů :-) a v hotelu Buchlovice jsme měli moc fajn hostinu (i když jsme jim dopředu nehlásili, že je svatební, měli jsme to v pondělí tak byli docela překvapení). Já jsem to tam už znala, z ostatních nikdo. Ale od té doby tam jezdíme moc rádi zavzpomínat, už i s malou :-)
Odpovědět
jestli chceš, mrkni na naše stránky antosovi.webz.cz, máme tam mj. i pár fotek z těch "buchlovických"
Odpovědět
Ahojky, já jsem měla svatbu v Buchlovicích na zámku v obřadní síni. Byl to nádherný den a focení v zahradě jsme si maximálně užili! Focení v zahradě je opravdu úžasné (fotky jsou v mém albu) a celkově to prostředí - prostě jsem se cítila jako princezna! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, moje kamarádka plánuje svatbu v Buchlovicích na zámku a netuší, kolik to tam tak stojí. Nevíte některá?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky děvčata.chtěla bych se zeptat v červnu 2008 plánujeme svatbu na zámku v buchlovicích nevíte někteá jak seto tam cenově pohybuje zaten obřad?předem moc děkuji za odpověd'i.Petousekk :-)
Odpovědět
zkoušela jsem vám ty ceny najít někde na netu, ale i když tam mají vypsané snad všechny poplatky, tak za svatby ne :-( takže jedině tam zavolat
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj lenaha, k cenám na hotelu Buchlovice bych ti mohla podat pár info, pracovala jsem tam. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak za obřad na zámku je to 5000,- Kč, aspoň myslím, že se to nezměnilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! A nevíš náhodou, keti, kolik se vleze lidí do toho druhého místa? Nemyslím teď hudební salonek, ale ten druhý sál, tuším že se jmenuje sala terena... ;-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Jajinko tak to nevím, sice jsem tam jednou byla, ale nějak nemám představu, ale kamarádka tam bude mít svatbu a má 70lidí a ti se tam vlezou. Když tak se ti zeptám, jestli chceš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se holky omlouvám, obřad na zámku stojí 3000,- to je ten větší sál a v hudebním salonku to stojí 5000,-, protože ten je součástí prohlídky a ta se musí k vůli svatbě odkonit atd.Jo a ten větší sál je pro 100lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, tak teď v tom mám hokej.... :-S který je který - který je ten s těma obrazama ročních období na stropě ve kterých se má hledat ten člověk? (aspoň tak nam to na té prohlídce vždycky říkali.....)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hmm tak to teď zase nevím já,ale součástí prohlídky je určitě hudební salonek, no zjistím a dám vědět :-)
Odpovědět
jj, roční období jsou v hudebním salonku a je to v patře. Větší sál je dole v salla terreně
Odpovědět
ahoj devcata chtel bych se vas zeptat jestli je mozne ziskat datum svatby i na pristi rok (2008) diky moc
Odpovědět
čím dřív, tím líp, budeš mít větší výběr :-) kamarádka se v Buchlovicích vdávala před 10 lety (tehdy se oddávalo v té konírně kde jsou fuchsie) a museli se objednávat minimálně půl roku dopředu
Odpovědět
Ahoj vsichni, my mame svatbu na zamku v Buchlovicich, uz docela brzy - 6.10. Termin jsme zamluvili zacatkem dubna a jsme v poradi druzi ten den. Za obrad jsme platili 7 000 Kc, protoze muj nastavajici je Anglican a ja jsem z jineho okresu, ale je v tom vstup pro vsechny svatebcany zdarma. Netusim v jakem salonku to mame, nikdo nam nic nerekl, ale je nas 64.
Odpovědět
mohla bys mi prosimte napsat tel. cislo protoze my zijeme v Italii (moje snoubenka je italka) a mame to dost z ruky.diky moc radek
Odpovědět
k objednani terminu jsou potreba i nase obcanky nebo to muze udelat i treti osoba(napriklad muj otec)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, termín je dobré si buknout už teď, jelikož kamarádka měla problém s termínem na zámku na červen 2008. Ale na obci vám ho zatím nepotrvdí, ty termíny na obecním úřadě potvrzují až po Novém roce.
Odpovědět
Ahojte vsichni,co planujete svatbu na zamku v Buchlovicich. Nas obrad byl naprosto uzasny, jinak se to neda popsat. Byla tam ziva hudba-klavir a housle a bylo to skvele. I ta rec pani oddavajici nemela chybu,museli jsme mit i tlumocnici (manzel je Anglican) a i jeji preklad byl super. Jdete do toho, stoji to za to. My jsme si to zarezervovali 6mesicu predem, ale musite tam jit osobne s doklady atd., po telefonu nesmi nic vyrizovat. I na me se zlobila,ze vyrizuju svatbu po telefonu, ale pak jsme se dohodly, ze priletime co nejdrive i s potrebnymi doklady. Hodne stesti, mejte krasny den v Buchlovicich.
Odpovědět
Profilova fotka
ahöjky vespolek.my máme zamluvený termín 3.5.2008 ma zámku v Buchlovicíh.A hostinu v hotelu Buchlovice máte někdo snimi zkušenost?namě zatím působí velmi mile.A co jinak jak vám jdou přípravy? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petousku já mám s nima moc dobrou zkušenost, jak už jsem tu myslím někde psala, pracovala jsem tam asi rok. Svatby jsou tak vždycky moc krásné. Já sama ji tam budu mít v srpnu2008. My se budeme brát v kostele, ale to zatím nemáme domluvené, chystáme se tam v pátek.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem ráda že snimi máš takovou dobrou zkušenost.No my to máme na zámku:)datum už rezervované máme a zálohu jdem platit někdy v listopadu.Teda zálohu jako ten celý polatek:)A kde sis půjčila šatky?já jsem teda z Traplic,ale pracuju v UH a půjčila jsem sije v salonu Princess-ohromně milá a šikovná paní to vlastní vřele doporučuji.Jinde sem až tak skvělý přístup neuzažila :-(
Odpovědět
Ahojte holky, doufám, že se k vám můžu přidat ;-) My máme termín 7.6. na zámku, ale máme trošku problém s hostinou. Moje rodina žije asi 50 km od UH, tak řešíme, kde to udělat :-| Ale času je ještě dost, tak snad něco vymyslíme :-)
Odpovědět
Za klasický obřad dole v obřadní síni se platí 3 000 Kč. Nahoře v hudebním salonku se platí víc, kolem 8 - 10 tisíc, ale nevím přesně, protože nám bylo řečeno, že obřad se tam dělá mezi prohlídkami, takže "rychle" a já chtěla všechno v klidu bez stresu, takže víc jsme se už o to nezajímali. Ale dole v obřadní síni to bylo nádherné, živá hudba, bezva prostředí a po obřadu jsme vycházeli rovnou do zahrady, což bylo nádherné...Nás bylo na svatbě asi 70 a všichni se tam vlezli, samozřejmě někteří stáli. Já můžu Buchlovice jen doporučit - a to po všech stránkách - i co se týče oddávajících, hudby a v neposlední řadě milé paní matrikářky. Užívejte si přípravy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zatím šaty neřešila...snažím se dát dolů nějaké to kilo a taky svatbu plánujeme až na srpen08. Ale má nej kamarádka má taky tu nejlepší zkušenost s Princess, takže tam určitě taky zavítám. V pátek jdeme domlouvat obřad v kostele, tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
No jako já ti můžu vřele doporučit Hotel Buchlovice,protože moje rodina bydlí 100km daleko a mého přítele dokonce více jak 350km.Take hotel Buchlovice byl až druhá varianta,ale ta nejlepší.A pokud ti můžu radit ta hotel musíš zamlouvat už ted',protože už ted' mají nějaké termíny zamluvené.Obzvlášt' na červen a červenec.To stejné pokud ještě nemáš datum máš nejvyšší čas.Protože Buchlovice jsou strašně moc vytížené na svatby a červen atd.jsou nejvíce natřískané.Sme sito zjištovali už před dvěma měsíci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zdravím hlavně ketru, my plánujeme svatbu v Buchlovicích na začátek září, takže se tam těsně mineme (no vlastně i ten konec srpna i šel). Díky všem za tipy, taky budeme potřebovat ubytování (můj nastávající je cizinec, takže jeho rodina, a taky někteří moji kamarádi). Takže hned volám do hotelu Buchlovice - zatím jsem o něm nevěděla, a to jsem z Hradiště!!
Odpovědět
Ahoj nevěsty ;-) Díky za super téma a za užitečné info. Plánujeme svatbu v Buchlovicích - původně na 16.8., kvůli letní olympiádě ale zvažujeme červenec :-) Nastávající je sportovní maniak. Do Buchlovic jsem několikrát volala na matriku pro info. Zvlášť vstřícná mi paní matrikářka nepřišla, ale snad to byl jen můj dojem.. Protože samozřejmě chci, aby všechno klaplo, jak chceme. Můj snoubenec je také cizinec - Maďar. Paní matrikářka říkala, že se platí 5000 za obřad + 2000 za cizince :-) V Buchlovivích jsem byla před 5 lety na svatbě mého bráchy a bylo to tam moc hezké. Vzpomínám si hlavně, že tam byla hezká hudba (housle) a taky nějaká poezie :-) Myslím, že v lednu už je potřeba svatbu zamluvit - zásnuby můžou být pro někoho dobrý vánoční dárek :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?