Svatba na Vyšehradě. Pište zkušenosti

Profilova fotka
Neměli jste nebo nechystáte někdo svatbu v Praze na Vyšehradě? My tam máme zamluvený termín koncem září, ale místo jsme ještě definitivně nevybrali, můžeme to tam mít prý v podstatě kdekoli :-) Budu vděčná za každou zkušenost! Už se těším na tu krásu, máme svatbu v poledne, ty zvony tam jsou fakt romantický!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já jsem sice z Aše a svatba bude tady, ale Vyšehrad je nádhernej a vždycky když jedu do Prahy tak jej nikdy nezapomenu navštívit 8-) a kdybych bydlela v Praze tak svatbu udělám zrovna tam líbilo by se mi to tam v některém z těch krásných parků, takže si to užijte a se zvony v poledne tu bude vážně nádhera x-)
Odpovědět
michvon: já jsem měla, Vyšehrad je úžasné místo x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cell: a kde jste to tam přesně měli? Zajímají mě všechny podrobnosti :-)
Odpovědět
michvon: v Gorlici ... klidně se ptej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé, zrovna tam to máme vyhlídnutý taky, jen se bojíme, aby tam nebyla zima. A maj tam stoleček pro oddávajícího a nějakej přehrávač na hudbu? Nebo musíme mít všechno svoje?
Odpovědět
všechno potřebné najdeš tady, abych to nemusela psát pořád dokola :-) http://www.beremese.cz/forum/show.php... ale klidně se ptej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dík moc! Tyjo, tak už jsem rozhodnutá, ty svíčky mě dostaly, to chci taky! A hudbu si seženu nějakou živou, a bude to dokonalý. S termínem to máme teda úplně obráceně, než všichni ostatní - my chtěli obřad ve čvrtek, tak nám "vnutili" na matrice Vyšehrad, ale vzhledem k tomu, že to tam milujeme a můj nastávající tam navíc několik let pracoval, tak nebylo co řešit. Jen nás to nenapadlo samotné :-D
Odpovědět
michvon: to jsem moc ráda, Vyšehrad je fakt skvělé místo. Ostatní (a hlavně) oficální místa jsou jednak moc zprofanovaná, jedna svatba za druhou, někde je hluk, někde moc turistů .... Vyšehrad je oáza klidu, jen pár lidí a všichni se usmívali, leckdo nám i gratuloval, moc ráda na to vzpomínám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, už se těším. Budeme mít pidisvatbu, chceme to všechno malý, ale hezký. Ještě budu mít drzou prosbu: můžeš mi prosím do ip poslat kontakt na tu restauraci v Bráníku, kde jste měli hostinu? Teda jestli jste byli spokojení. Vypadá to, že jsme sousedky. My bydlíme na rozhraní Podolí a Bráníka a hledáme něco poblíž, kde bysme pak uspořádali oběd. Dík ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
to jsem ani nevěděla, že je možné mít svatbu na Vyšehradě, je to tam krásné :) Jaké to bylo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojte mozem mat jednu otazku cez koho ste si zamlouvali termin a obrad? Mate nejaky kontakt? Dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
Já přes ten link bohužel žádné fotky nevidím :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky a jen otázka, myslíte, že není problém jít se na Vyšehrad vyfotit s rodinou po obřadu na Nuselské radnici?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?