Svatba na Rábí/Vyšehradě pod širým nebem. Poradíte?

Profilova fotka
Moje drahá polovička chce mít obřad na Rábí venku... Jsme z Prahy..Vůbec nevím, jak se toto všechno dá na dálku zorganizovat - líčení, česání, hostinu, dopravu hostů, ubytování a taky se to 2xtolik prodraží :-( Máte někdo zkušenosti se svatbou na Rábí??? Já si myslím, že když už obřad pod širým nebem, tak v Praze a nejlépe na Vyšehradě...:-( Holky uvítám fotky z obřadů venku Rábí/Vyšehrad... nebo poraďte nějaké zajímavé místo..
Odpovědět
Profilova fotka
@alhola kámoška měla svatbu na Rábí 23.4., bylo to moc pěkný, ale chodili tam normálně návštěvníci, takže trochu rušno, já bych to tak nechtěla, ale proti gustu...můžu ti na ní poslat kontakt, jestli chceš (a taky jestli bude chtít ona). Jinak ona je ze Strakonic, ale bydlí v Praze. Pokud to tam vůbec neznáš (nemáš tam rodiče nebo tvůj přítel), tak to bude nadálku asi docela krušný.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@alhola ok, zkusím jí poslat na tebe kontakt a co potřebuješ, snad se ti ozve
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Díky moc...
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Jinak měli to na nádvoří v takovém klidném koutečku pod velkými stromy, bylo to moc hezké. Hrála tam nějaká slečna na varhany jako podkres obřadu, ale na druhou stranu, kde jsme stáli my, to nebylo vůbec slyšet, ale zas byl docela vítr, takže tam šuměly ty stromy. Já jsem chtěla radši svatbu uvnitř, ale tohle mělo taky něco do sebe :-) No, snad ti napíše víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@alhola a na stránkách hradu taky nějaké info je, posílám do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj nechci právě živou hudbu..takže si navíc budu muset zajistit někoho, kdo mi přehraje moje písničky... :-( Můj mi to určitě dělá schválně..když do chomoutu, tak abych si to užila... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@alhola tak se nenech do ničeho tlačit, jestli chce svatbu na Rábí, tak ať si ji zařídí, ne? na tomhle byste se měli oba shodnout a ne si dělat naschvály
Odpovědět
@alhola Mně se to taky zdá divné,že přítel dává jen náročné rozkazy a ty to máš sama zařídit. Pokud se mu do svadby nechce a dělá jen potíže,tak možná by sis to celé měla ještě rozmyslet . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Tak jsem to ani nemyslela :-) A taky, že pokud se teda opravdu usneseme na Rábí, tak si to zařídí :-)Já jsem tam v životě nebyla :-)A když mu vyčíslím ubytování, tak bude ještě za Vyšehrad rád :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alhola já moc nechápu, proč ho chytlo zrovna Rábí, když k němu nemáte žádný vztah, táhnout se takovou dálku na svatbu mi nedává moc smysl.......co třeba chodovská tvrz atp.? to byste měli v místě a taky pod širákem
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Holky, žijete některá s náročným manažerem??? Já jo:-)Má určitou vizi a pokud s něčím nesouhlasím, nastane diskuze s argumenty.. :-) Když uzná, že mé argumenty jsou rozumné, ustoupí a je po mém nebo najdeme kompromis...Je to tak správné, jen v některých případech je to malinko komplikované :-) Já jsem se vždy chtěla vdávat na zámku s francouzkou zahradou (v Praze je to Trója)..Ale zase musím uznat, že za svatby na zámcích chtějí nehorázné penízky..A úřad se mi líbí jen u nás v Břeclavi, ale to je zase daleko.. :-) Najít obřadní místo je náročné :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ptjj Chodovská tvrz??? To je dobrý nápad... zkusím to navrhnout :-) Díky holky :-)
Odpovědět
ještě má krásnou zahradu Sázavský klášter...ale je to tky trochu komplikované s dopravou:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alhola ahoj, tak ještě potřebuješ info o tom Rábí nebo už je to pasé?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jo? :-) Uvažujeme o tom.. Hold bychom jeli na Rábí už v pátek a odjeli bychom všichni až v neděli... :-( Ale nevím, kde, co a jak...
Odpovědět
@alhola My jsme se brali pod širým nebem na Krakovci. Vzhledem k tomu, že variana uvnitř byla dost chabá, byl to trošku adrenalin, ale naštěstí nás počasí mělo rádo. Jinak, my jsme se táhli takovou dálku (cca 40 km) proto, že k tomu místu máme citový vztah, zažili jsme tam na začátku našeho vztahu krásné chvilky, takže jsme tam rodinku táhli :-) ale nikdo neprotestoval, napak, nakonec to bylo super. Mimochodem, tím že bylo září, tak jsme měli hrad jen a jen pro sebe, bez návštěvníků a mohli jsme se tam fotit, jak dlouho jsme chtěli. Já tedy jsem určitě pro vztahy pod širým nebem a na hradech, já s tím mám zkušenost skvělou. Zase dálka Rabí - Praha, to už je fakt dost. Záleží také, kolik budete ubytovávat hostů a jestli je tvůj manažer tak úspěšný, že do toho bude bez řečí investovat ;-)
Odpovědět
@alhola Jo, ještě můžete zkusit zámek Ctěnice - od Prahy je to asi 5 minut autem a venkovní prostory krásné.
Odpovědět
Rabí je krásné, dálky bych se nebála. My jeli na naší svatbě od Plzně do Lidic a bylo to v pohodě - i když obřad byl v 11 dopoledne. V Lidicích jsme měli oběd a na zbytek hostiny jsme přejeli zase zpátky do místa bydliště nás obou. Z rodinných důvodů nešlo aby se tam spalo. Měli jsme z toho strach, ale na konec to bylo super... Měli jsme to sice blíž, ale pokud byste přespávali, tak neni žádný problém...Zařídit se dá ledacos na dálku, my jeli v podstatě jen jednou kvůli tomu obřadu.
Odpovědět
Ahoj, tak pokud je to ještě aktuální není pro mě problém tě spoustu věcí zjistit nebo doporučit. Bydlím v Sušici (pár km) od Rabí a pracuji v oblasti cestovního ruchu, takže mám spoustu kontaktů. Navíc teď organizuji vlastní svatbu, nebude tedy na Rabí, ale mám spousty známých, kteří tam obřad měli a byli max. spokojení :-) Stačí se ozvat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?