Svatba na hradě Kost. Máte zkušenost? Jaké jsou ceny?

ahoj, nemate nekdo zkusenosti se svatbou a hostinou na hrade kost?...jaky jsou ceny apod? moc dekuju za kazde info...na strankach ceny nemaji..
Odpovědět
sdda já tu u Kosti bydlím tak mám nějaký informace ale nedoporučovala bych. Nevím jakoj máte rozpočet na svatbu ale je to hodně drahý. My to máme na zámku v Mnichově Hradišti nevim jestli mají ještě volný termíny ale tam za to chtějí jen 3000 kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, zdravím všechny, kteří chtějí mít svatbu na hradě Kost. Doufám, že vás Majdulka neodradila! My jsme se tam vzali 20.08.2008 a vše probíhalo dokonale. Poplatek je 5000 Kč, ale o nic jsme se nemuseli starat - výzdoba hradní kaple byla v ceně, vše načančané, připravené, jak když má přijet knížepán...... Doporučuji! Matrikářky na MěÚ v Sobotce jsou vstřícné, ochotné... prostě na pravém místě a kastelánka hradu Kost je sice mladá, ale zkušeností má plno, je vtipná a profík. Před příjezdem nás čekala na nádvoří, což jsem při své nervozitě ocenila, všechno delegovala, směrovala nás, takže jsem se nemusela starat, jestli jsem někoho nezapomněli na nádvoří, delegovala celou skupinu!!! Tak kdo váhá, určitě hrad Kost je krásné místo s úžasným, profesonálním "servisem"! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Nemáte ještě někdo zkušenost se svatbou na hradě Kost, popř. někde v blízkém okolí?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
sangi • Dnes v 11:06 Ahoj, plánujeme svatbu na hradě Kost. Máte někdo zkušenost se svatbou na tomto místě? Případně nějaké doporučení co se týče ubytování, restaurace pro hostinu atd? Díky moc S.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
My budeme mít s přítelem svatbu na hradě Kost 11.6.2011 :) Chtěli bychom to venku, protože budeme mít rodiny sice 30 členů, ale ještě tak asi 40 kamarádů a ti by se všichni do kapličky nevešli a museli by asi stát venku :( Ještě nabízí sál uvnitř, ale tam je teď výzdoba zbraní, to se mi pro svatbu nelíbí. Dlouho jsme vybírali místo na hostinu, ale do drahého hotelu ORT se nám moc nechtělo. Nakonec jsme objevili v Sobotce restauraci Na Poště. Paní vedoucí je moc milá a ochotná a už má se zařizováním svateb zkušenosti. Je tam jedna místnost, kam se na hostinu 35 lidí tak akorát vejde. Ale zas to tam není na moc dlouhé oslavování. My tam budeme jen na oběd a pak pojedeme do nedalekých Drhlen, kde je táborové středisko od Sokola - a tam to rozjeme až do bílého rána :) Akorát ještě nevím, jak to udělám s kadeřnicí, ale přinejhorším si ji s sebou dovezu. Mám to na Kost 3 h cesty z Brna. Ale Český ráj je tak krásný... už se moc těším :)
Odpovědět
S obřadem tu zkušenost nemám, ale je to nádherné místo a určitě si dovedu představit tu obřad mít!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Je tu někdo kdo plánuje svatbu na Kosti?
Odpovědět
přemýšlím o ní také..ale zatím nejsem ještě požádané, i když furt slibuje, že už brzy :-)
Odpovědět
uvažujeme o louce u Kosti
Odpovědět
Profilova fotka
Louka se jmnuje Plakanek :-) Mam to tam moc rada. S pritelem jsme tam taky planovali svatbu, a hostinu v Ortu ale pak jsme od toho upustili, spise s ohledem na stisnenost kaplicky a taky to je prece jen stredoveky hrad, takze to je takove trosku strasidelne. Humprecht jsme museli vyradit diky tomu ze je na kopci a je k nemu spatny pristup. Bude nas asi hodne, polovina hostu ze zahranici... Takze jsme hledali dal. Loucen, Mcely a ted to vypada na Zamek Vinarice :-)
Odpovědět
pravda, Plakánek.. na Humprechtě to občas bývá, je tam dobrá akustika v tom sále, ale fakt malé a špatný přístup. hrad opravdu není asi takový zdobný, i když bych neřešila déšť, no ale risknu to venku :-) když má někdo zámeckou zahradu, může pak ale prchnout dovnitř eventuálně pokud to má domluvené a je tam volno, to tady nebude :-) budete to mít asi velké, i s hosty ze zahraničí, jednu takovou svatbu jsem zažila, i když cizinců nebylo tolik, jen pár, Francouzi. tak ať se vydaří! :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj všem, hledáme jako spousta z vás místo na svatbu. Budu ráda, za jakýkoliv návrh: : max. do 2h autem od Prahy : kapacita cca 50os - apartmány / chatičky, nebo stany : prostorná restaurace, kde by byla možnost tančit i za špatného počasí : terasa nebo louka pro venkovní tancovačku : ideálně rodinný podnik, majitel ale se zkušenostmi a selským rozumem : nemusí to být nic právě luxusně zrekonstruováno, ale žádný areál alá 70. nebo 80. léta : někde na konci vesnice, nebo úplně na samotě Napadne-li Vás něco, dejte vědět... Děkuju
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?