Místo na svatbu: značka levně! Krásná zahrada s pergolou, stodolou atd...místo Praha východ(do 40km)

Profilova fotka
Ahoj:) -hledám místo na svatební hostinu.... -místo: Praha východ, Mladoboleslavsko, Nymburk, Lysá nad Labem atd ....max 40km od Prahy -značka levně znamená do 50 000,- komplet hostina (nájem (představuji si max 10 000,-), jídlo, pití, hudba) -Ideálně nějakou zahradu s pergolou, stodolou, statkem atd :) ...klidně i s obsluhou -chtěla bych si udělat vlastní výzdobu, vlastní občerstvení, pití, hudbu atd .... +pozvat nějaký catering... ...nebo klidně i restauraci, hospodu, ale rozumný ceny (né oběd za 600,-......panák 100,- atd ) a ideálně bez nájmu....
Odpovědět
také takové místo hledám ....... a jěště jsem nenašla pronájem do 10tis. :/
Odpovědět
Profilova fotka
@liiiliiien já bohužel také ne:( je to všechno strašně drahý.... radši za to koupim něco jinýho na svatbu a budu hledat dál :( :)
Odpovědět
Jsou to vydřiduši!!!!!!!! Jsem z toho znechucena ... Libí se mi Yard resort,tak čekám na kalkulaci...ale co pišou tady holky tak pro 60lidi 100 000tis. se vším či 45lidí - 77tis.
Odpovědět
V Yardu se platí zvlášť pronájem místa hostiny i místa obřadu + poplatek matrice - nás t vyšlo do 20 tisíc. Sýpka je nájem podle toho, kolik tam vypiješ/sníš ten den. Myslím, že nad 100 tis to bylo za 0, nad 50tis 10tis.. No každopádně Yard není z těch levnějších, ale je tam jinak vše super.
Odpovědět
My máme za měsíc svatbu na zahradě hotelu Villa Voyta. Mají na zahradě krásný altán a pergolu. Nájem se neplatí, jen jídlo a pití. Ceny jsou na Prahu docela rozumné. Pro 45 lidí to vyjde cca na 50 000,- za jídlo i pití. Výzdobu si udělám sama a veškeré sladké si můžeme donést svoje a zdarma. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za tip!:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych Vám případně mohla pomoct s tou pergolou, židličkami, obřadním stolkem atd.., pokud by to Vámi vybrané místo nenabízelo. Naše firma Svatba pod širákem se specializuje na svatby venku, všechno přivezeme, sestavíme a následně zas odvezeme. Na místě, které si Vy určíte, může to být prakticky kdekoliv, park, zahrada, les :) Kdyžtak se ozvěte, pokud byste měla zájem. Hezký večer Klára
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@digi94 @digi94 uz sem tam byla...ale hudba muze byt jen do 22h...jak to tam probiha vecer??.
Odpovědět
@liiiliiien no, nám tvrdili, že si jí můžeme normálně pustit v hotelu, ale nebyla to tak úplně pravda. Neřekli nám, že mají nějaký senzor hluku, který při určité hlasitosti vypne hudbu úplně, takže jsme jí mohli mít jen potichu (což bylo pěkně na prd, protože to fakt bylo málo slyšet). To mě dost naštvalo a už bych si je znovu nevybrala. Jinak obsluha a jídlo bylo perfektní.
Odpovědět
Habrovka (Praha Budějovická)
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji statek vitice, najdete je na FB, není to od Kolína daleko a lze tam udělat vše na jednom místě...
Odpovědět
Profilova fotka
@sonulefull dobrý den, mrkněte na www.eventino.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sonulefull dobrý den, mrkněte na naší restauraci Kamenny dvůr, Praha 4 ;-) Máme přijatelné ceny a při objednání dostačujícího rautu, neplatíte nájem. Katka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?