Praha a okolí krásné místo na svatbu?se vším všudy ?

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty =) neví někdo o krásném místě v Praze a okolí kde můžeme mít svatbu komplet na jednom místě ( obřaz+ oslava + ubytování ) tak abychom za to nemuseli statisíce =D DĚKUJI ZA RADY =)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Záleží na tom jaký typ/styl hledáte :-) . Také jsme chtěli vše na jednom místě a nakonec jsme zvolili Yard Resort kousek od Prahy - http://www.yardresort.com/ . Koukni k nim na fb, mají tam spoustu fotek. Držím palce s výběrem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht v klidné části Prahy, přímo na Vltavě. Prosím podívejte se na fotografie a videa v naší prezentaci. Těším se na případnou schůzku.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit penzion Lony v Mochově Praha východ. Není to nijak extra drahé ale nejlevnější taky nejsou. Je tam super domluva, výborné jídlo a spaní jako v pohádce 😊
Odpovědět
Family hotel okoř
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Spálený mlýn- Líšnice. Mali sme tam pred rokom svadbu. Krásne, romantické miesto a tiež tam výborne varia :-)
Odpovědět
Ahoj, můžu ti doporučit Hlubočepský zámeček. Je zde možné mít obřad i svatební hostinu. Měla jsem tam svatbu před měsícem a bylo to uplně užasné místo. Výborné jídlo, profesionální přístup, jedinečná atmosféra roubenky. Jedinou nevýhodou je, že nemají k dispozici ubytování. Ale to by si v okolí určitě sehnala. Jana
Odpovědět
My jsme to měli na statku Břežany...nádhera
Odpovědět
Profilova fotka
Taky hledam, ted se mi libi hotel Vsetice :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel čertousy v hornich pocernicich
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel a restaurace Bránický dvůr, nově zrekonstruovaná pod novými majiteli je letos poprvé.
Odpovědět
Dobrý den, u nás vám všechno zajistíme . Podívejte se do našeho profilu. Budu se těšit na spolupráci. Tomáš Král
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli už nemáte vybráno, ráda bych doporučila Dolce Villa Hotel v přírodním parku Divoká Šárka na Praze 6. Svatba u nás vystihuje pojem "vše na jednom místě". Pro obřady máme útulnou zahrádku, která je z části krytá dřevěnou pergolou, takže je možná i mokrá varianta obřadu. Pro hostinu, raut i zábavu můžete vybírat ze dvou prostor. V hotelu je 27 pokojů s celkovou kapacitou 69 lůžek, takže u nás můžete zároveň ubytovat své hosty. Pro lepší představu doporučuji podívat se na náš svatební web. Ráda Vám prostory ukáži osobně. Eva Jánská
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mit na zamku Berchtold v Kunicich-Vidovicich (Praha-Vychod) :-)
Odpovědět
My jsme vybrali Mlyn Karlstejn, levne to tedy uplne neni, ale misto je to opravdu krasne, da se usporadat vse na jednom miste a maji i variantu pro pripad deste. V Yard resort jsme se byli divat a moc me to neoslovilo, krome jidla ktere bylo vyborne. Nejtrapnejsi mi prislo jak se nam snazili prezentovat osklive betonove parkoviste jako ,,zahradku". Pokud chcete venkovni svatbu v prirode tak Yard rozhodne nebrat, pokud na tom netrvate tak verim tomu ze napr zimni svatba v te stodole spatna byt nemusi.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit Cesky statek v Dolnich Pocernicich :)
Odpovědět
Profilova fotka
Areal Na Sancich. S panem provoznim je tezsi domluva, protoze je porad zaneprazdneny, ale za to nema problem temer s nicim, co si prejeme (ubytovani, korkovne, vyzdoba, psy..) :) Je to prijemne misto nad Hostivarkou prehradou.
Odpovědět
Zápy viz moje album, ale termín i rok dva dopředu ;-)
Odpovědět
Ahoj, muzu jedine doporucit Kamenny mlyn v Pisnici: http://www.bowlingpisnice.cz, obrad lze provest treba u rybnika, ktery je asi pet kroku od restaurace. Maji supr zastresenou zahradku a taky penzion, kde muzete ubytovat prespolni hosty. Ceny jsou rozumne a kuchyne (meli jsme svatebni raut - grilovacka, sele atd.) fakt super!
Odpovědět
Ahoj, já měla teď svatbu v sobotu v penzionu Český statek (lze i s obřadem na zahradě) v prostorách Selského dvora. A mohu jen chválit a chválit:Originální prostrory,ochotný a milí personál,jídlo naprosto luxusní,vše cenově dostupné.Venku zahrádka-kde mohou děti běhat a hrát si.Svatebčani nadšený.Dovezla jsem si i svoji výzdobu a personál úžasně nazdobil...
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas, Český statek je na svatby v Praze moc hezké místo, včetně zahrady i ubytování. Kdo chce něco podobného, ale v přírodě, koně, statek Dvůr Prak je z kraje Prahy do 20 minut a okolní příroda a klid také není k zahození.
Odpovědět
Profilova fotka
Resort Zelené údolí, Úžice! Vše v dřevu a kameni. www.basta.cz
Odpovědět
STATEK NA STRÁNCE... www.nastrance.com
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?