Místo na svatbu Praha a okolí

Dobrý den, prosím o návrh místa a zkušenosti pro Prahu a okolí-spíše Praha-východ. Ideálně bychom chtěli místo, kde nám zařídí obřad, raut, večerní zábavu i ubytování pro cca 40 lidí. Předem děkuji za postřehy
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnou prostory našeho hotelu . Umíme udělat svatbu na jednom místě. Náš hotel je na východním okraji Dolní Počernice. Zastavte se a proberem osobně . Budu se na vás těšit . Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
@27lenas Dobrý den Leni, mohu doporučit: Villa Voyta nebo hotel Čertousy. Obě místa mají krásné prostory pro obřad a líbila se mi obsluha, že hosté opravdu byli opečováváni :-)
Odpovědět
ahoj, hotel Čertousy má ale asi už dost plno, záleží, kdy se chcete brát. Je to ubytování nutné? Jinak máme stejnou lokaci, ale ubytování nechceme, tak písni jestli chceš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám nabídnout služby našeho hotelu :) Více informací na našem profilu zde, webových stránkách nebo emailu. Ozvěte se, něco vymyslíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu. Pěkný den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím že můžeme splnit všechny Vaše požadavky. Video o svatbách u nás: http://www.mlynskydomov.cz/?svatby-a-... • Možnost uspořádání obřadu u nás na zahradě • Kapacita vnitřní restaurace na sezení je 80 osob, na zahrádce 30 osob • Prostor na tanec. Doporučíme hudbu, DJ • Cena 4-chodového svatebního menu od 270,- Kč • Otevřeno pro Vás budeme mít tak dlouho, jak si budete přát • Poplatek za pronájem prostor platíte pouze při akci přesahující půlnoc • Přivézt můžete vlastní dort, výzdobu i alkohol (účtujeme tzv. špuntovné“) • Ubytování pro cca 35 osob • Parkování pro 20 vozů vedle restaurace, ubytovaní parkování ve dvoře • MHD v dosahu Pokud Vás má nabídka zaujala, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, kde najdete odpovědi na všechny Vaše otázky, vzorové kalkulace, od menu, přes raut a ž k výzdobě, či ukázku příkladu na kolik vyjde svatební hostina včetně nápojů, svatebního dortu atd. Snadno si tak vytvoříte prvotní představu o cenách. A kdyby jste přeci jen váhali - loni jsme získali ocenění 5. nejlepší místo roku 2014 od Marriage guide  ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já točil na Farmě Ztracenka a moc se mi tam líbilo, zkuste mrknout ;) Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Od Prahy sice cca 70 km (na jih), ale Pension Smolotel :)
Odpovědět
My máme termín na zámku Loučeň :)
Odpovědět
@kvetaszenkova dobrý den mohla bych poprosit o zaslání? k.ati.k@seznam.cz
Odpovědět
Vsem moc dekuji za nabidky a napady...uz misto mame :)
Odpovědět
@27lenas a co nakonec vyhrálo?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?