Hledám hezké místo pro svatbu, Praha a okolí

Profilova fotka
Prosím o radu nebo zkušenost s takovou svatbou.Ráda bych to měla někde na statku,nebo hospoda se sálem.Klidně bych si vše zařídila.Jen nemůžu sehnat vyhovující prostor pro cca 100 lidí. Bylo by fajn možnost postavit si stany,někde bokem na přespání.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, to co Vás zajímá ohledně Vaší svatby bychom Vám mohli splnit. Jezdí k nám na svatby většinou z Prahy, takže se dá říci, že jsme vlastně "okolí" :-). Vše lze u nás uskutečnit na jednom místě včetně obřadu i ubytování. Organizační záležitosti s matrikou týkajících se obřadu zařizujeme my. Stany nejsou problém, náš pozemek u statku je dostatečně velký (přes 2500m2). Kdo nemá auto, dojede snadno i vlakem, nebo autobusem. Při osobní návštěvě vytvoříme svatební menu a časový harmonogram Vaší svatby tak, abyste už neměli další starosti. Hezký večer Eva a Milan Krausovi
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout prostory našeho rodinného hotelu. Máme velké zkušenosti a velký sál. Svatby pro 100 osob děláme několikrát do roka.
Odpovědět
Profilova fotka
@ksoptik Dobrý den, tipy na hezká a ověřená místa najdete na našich stránkách. Vše se ale odvíjí od Vaší představy a koncepce savtebního dne. Pokud byste si přála více tipů, v kontaktech na webu na mě najdete e-mail. Ráda Vám poradím. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, u nás lze uspořádat hostinu až pro 110 osob, vše za velmi příznivé ceny! Hlavní sál s parketem, pergola s otevřeným krbem, zahrádka, zahrada - kde lze uspořádat svatební obřad. Ubytování až pro 35 osob, zbytek si může postavit stany. Prohlédněte si náš profil, je tam i krátké video o našich svatbách. Ráda si s Vámi domluvím schůzku, osobně Vás provedu a připravím kalkulaci dle Vašich požadavků.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně mohu doporučit www.statekbrezany.cz Měli jsme tam svatbu v září a bylo to fantastické!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?