Kde jste měli v Praze svatební hostinu?

Ahojte holky, zakládám nové téma a byla bych ráda, kdybyste sem, vy, co už máte svatbu za sebou napsaly, kde se konala, jak se vám tam líbilo, zda jste byly spokojené, jestli to předčilo vaše očekávání nebo naopak jste byly zklamané...prostě takový celkový souhrn..Jde o to, že se tu zakládají nová a nová témata na konkrétní místa, tak jsem si říkala ,že by bylo fajn pro nás - budoucí nevěsty najít všechno na jednom místě. Díky za všechny příspěvky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my jsme měli hostinu a celý rautík v hotelu Na Zámečku v Záběhlicích na Praze 10. Paní se kterou jsem to celé vyřizovala byla strašně moc ochotná a milá :) Personál se o nás staral jako v bavlnce. Večer před svatbou jsem tam byla se svou svědkyní vyzdobit stůl a ještě jsem si na ně vymýšlela kvůli dortu, který jsme tam vezli. Ten jsem si taky dozdobovala, takže mi ho dávali do lednice, vyndavali z lednice atd :) Je tam sezení i venku, takže když je hezké počasí, je to paráda :) Když jsme tam měli svatbu tak tam byl ještě nějaký zájezd a stíhali vše perfektně a ještě se nám omlouvali že se nám nemůžou víc věnovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme teda meli objednanej stul v Ambiente, taky velka spokojenost...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jajinko, budu se v srpnu vdávat a koukám po nějake hezké restauraci v Praze se zahrádkou pro 25 - 35 lidí, kde bychom mohli udělat svatební hostinu pro rodiny. Sbírám tipy a zkušenosti jiných a chtěla bych se tě zeptat na cennovou kategorii svatební hostiny v hotelu na Zámečku. Ten hotel znám-je moooc pěkný-ale obávám se příliž vysokých cen. Mohla bys mi nastínit v jaké cenové kategorii se hostina Na Zámečku pohybovala,prosím? Jen abych měla představu...Děkuji za odpověď.
Odpovědět
My měli hostinu v Sport Hotelu na Praze 5 - Košíře - v žádném případě nebrat 8-( Proč? Zprvu velmi usměvavý, pak přehlížející majitel, večer sál zaplavily vinné mušky, slibované červené víno neměli celou noc, v nabídce bylo jen růžové a archivní (drahé). Číšníci tam snad byli poprvé a započítali i věci, které jsme platili. Jediné dobré měli jídlo, abych je tak nepomlouvala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, je to sice už nějaký ten pátek co jsme se brali, ale stále na den D vzpomínáme. Bylo to neskutečné, úžasné, dokonalé. Obřad ve Viničním altánu, hostina a večerní grilovačka v Mánesu nad vodou (teda Vltavou), výborný hudební doprovod, takže pařba skoro až rána, smích, hektolitry vína a destilálů bez ostudy, prostě paráda. :-) :-) :-)
Odpovědět
Díky, díky za příspěvky. Je tu někdo, kdo měl hostinu v restauraci Na korábě?
Odpovědět
Profilova fotka
fairry...no nás to vyšla hostina + raut do 25 tisíc, oběd 16 lidí cca a večer 28, jídla bylo až moc, možná jsme ho měli vzít míň, hodně toho zbylo ale oni nám vše zabalili sebou dom, dokonce i vynikající guláš, kterého se snědla jen jedna porce....no a jako bonus tam mají novomanželé noc zdarma :) se šampáněm
Odpovědět
Profilova fotka
My měli hostinu v hotelu Svornost v Dolních Počernicích...musim říct, že něco takového jsem nečekala; první dojem - to je hrozně obrovský...je tam salónek s krbem a pak velký taneční sál s parketem uprostřed...ale majitelé byli navýsost v pohodě a hrozně milí... jídlo jsme předem neochutnávali, ale chutnalo a bylo naaranžováno naprosto skvěle a podle toho, co jsme chtěli my a ne oni...na hostinu nás bylo nakonec 18 (5 lidí těsně před tím onemocnělo, ale oni to briskně vyřešili a neměli s tím problém) - to bylo v salonku s krbem, který byl pro zimni svatbu požehnáním ;-) a na večírek asi kolem 60 - to bylo v sále (hudbu jsme si prinesli na notebooku a pousteli, přes jejich ozvučení, ktré nám ochotně zapujčili)...menu bylo za 300,- na osobu a pak jsme objednávali bufet na večírek...výzdoba byla vkusná a nepřeplácaná - mohli jsme si i sami rozhodnout, jakou ji chceme mít...obsluhovaly nás celý den 3 číšnice a ta, co je vedla, se nás vždy předem zeptala, jestli, chceme to, co má pro nás přichystané, nebo to chceme jinak či jindy...celkově nás to přišlo asi na 35 tisíc - s tím, že ale na večírku si naši přátelé platili nápoje kromě uvítacího přípitku sami... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jíťo, zdravím (skoro 8-) ) čerstvou novomanželku. :-D Já budu moci poreferovat až v červnu, ale máme restauračku, kde jsem byla hostem na svatbě kamarádů a byla skvělá. Tak snad bude i na té naší :-) Jmenuje se Vinárna v podkroví a je v Písnici. Dosavadní jednání výborné, prostředí hodně příjemné a ceny na Prahu více než v pohodě.
Odpovědět
zdravím, my plánujeme hostinu v krásné pizzerii (kde skvěle vaří, nejenom italsky) v Bráníku, je to domeček se zahradou, svatba bude v červenci, takže doufám, že večerní párty proběhne na zahradě u grilu :-)
Odpovědět
Měl jste někdo svatbu v Pensionu Frýdl??Docela se mi to tam zamlouvá, i ceny, prostředí....
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu Na tý louce zelený v Krči a taky super :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtela bych ozivit tohle tema, protoze take hledam vhodne misto na hostinu v Praze. Prosla jsem uz snad vsechny temata na beremese.cz a nic vhodneho jsem nenasla ;-( Kde jste meli (nebo planujete) hostinu vy ostatni? Chtela bych radeji neco blizko centra, nejlepe v cetru. Hostinu a pak i vecerni party na jednom miste. Predem moc dekuji za vase tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
luckych: no my budeme mít hostinu i raut v hotelu Svornost..dřív jsme přemýšleli i o Golemově restaurantu a hotelu Čertousy
Odpovědět
sheinka: Vsechny mista pekny, ale bohuzel pro nas z ruky :-( Presto diky moc za tip!
Odpovědět
Ve Viničním altánu - obřad, hostinu i večerní párty. Je to přímo v centru Prahy, přesto všude kolem je zeleň.
Odpovědět
mirca18: hm to zni dobre, myslela jsem ze tam jsou jen obrady a ne restaurace...jdu si o tom neco najit:-) Diky!!
Odpovědět
Pod altánem je hned restaurace. Sice je to taková delší nudle, ale hodně příjemná. K dispozici máš i celou terasu. My jsme seděli chvilku venku, chvilku vevnitř. Celé to bylo uzavřené pro nás. Dělají se tam i ochutnávky vín a také vinobraní. Rádo se stalo :-)
Odpovědět
mirca18: Je to tam asi hodne drahe kdyz na to tak koukam :-| My mame obrad na Novomestske radnici coz je taky vlastne Praha 2
Odpovědět
Co znamená hodně drahé? Nás to vyšlo včetně platby za obřad a poplatku 3000kč asi 1000kč na hlavu. Brali jsme od nich i veškerý alkohol a hodně jídla zbylo. Jídlo a pití ma stejné ceny jako v okolních restauracích. V Praze chodím do restaurací hodně často, takže můžu srovnávat. Naopak, ceny alkoholu mého manžela příjemně překvapily. Jdu se podívat, jestli nevyhrabu v internetové formě ceník, který nám poslali z Altánu.
Odpovědět
Tak ceník nemám, po svatbě jsem všechno vymazala. Ale našla jsem, že jsme třeba přípitek Cinzano Bianko měli za 45 kč. Kuřecí kapsu plněnou šunkou a sýrem 150g plus americké brambory za 165 kč.
Odpovědět
Kdybys nasla ten cenik bylo by to super. Tisicovka na hlavu je v pohode. Nejvic se mi libi ze je tam moznost i ty terasy, to se v centru malo kde najde.
Odpovědět
Ta hostina je asi to nejmensi....mnohem draz vyjde pak ta nasledovna party, kde se to muze diky alkoholu "rozject" a hlavne tam budeme mit i vic lidi nez na hostine, ktera je jen pro rodinu.
Odpovědět
Jak už jsem psala, ceník nemám. Ale když si napíšeš mailem do Altánu, obratem ti pošlou komplet ceník a můžeš si udělat přehled. Samozřejmě, pokud ti nebude vyhovovat jídlo z nabídky, jsou schopni připravit i něco jiného. Odpoledne můžeš mít raut formou grilování - je tam hned u terasy gril pod střechou. Můžu říct, že dnes bych volila naprosto stejně a chtěla bych se vdávat v Altánu. Všichni hosé byli unešeni - vůbec to místo v srdci Prahy neznali.
Odpovědět
1000kč na hlavu to vyšlo i s rautem. U alkoholu si můžeš říct, do jaké částky chceš jít, nebo zda budete vy hradit víno i tvrdý alkohol. My jsme hradili všechno všem, kromě cigaret. Restaurace je nekuřácká, venku se kouřit může libovolně. Na terase jsme i tančili. My jsme měli 30 osob na hostinu i raut, jelikož jsme měli obřad až v 15:00. A také se nám nelíbilo, že bychom někoho zvali pouze na raut.
Odpovědět
my jsme měli na Praze 4 vytipovanou hospůdku "Na tý louce zelený", pak kousek od smíchova Sporthotel Praha - tam jsou dobré ceny,ale příšerneý jednání majitele, se kterým se všechno domlouvá (jinak číšníci jsou fajn)...pak jsme byli ještě v hotelu Svornost, ale mě se tam moc nelíbilo a nakonec jsme to měli v Léta Páně v Počerniích, kde je to moc krásné
Odpovědět
Ahoj nevím jestli jsem to už někam nepsala, my sjme měli hostinu i následnou párty s rautem v restauraci skleník v Letňanech, je to nová restaurace, mají i zahrádku. Fotky mám v albu ceny velice příjemné, ale přesně se to dohaduje podle objemu jídla, zda chcete celou restauraci jen pro sebe atd, ale můžu vřele doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my měli svatbu v Klánovicích, Praha 9 Golf resort, jde tam obřad i hostina v jednom.
Odpovědět
Profilova fotka
my tedy měli hostinu za Prahou, ale byla jsem na svatbě kamarádky v restauraci Černý kohout v Praze 5 - Klukovicích a nic hezčího jsem dlouho neviděla...krásná restaurace se zahradou na grilčo, super jídlo a obsluha, bylo tam vážně moc pěkně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
simass: nemáš prosím náhodou web adresu na toho Černého kohouta? Našla jsem cerny-kohout, ale nějako nefunguje. :-S Díky x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?