Neměly jste svatební hostinu v Kolibě v Litoměřicích?

ahojky, prosím vás, neměla některá z vás hostinu v litoměřicích v kolibě? nemohli byste napsat, jak to tam vypadá, kolik je tam míst, zda se tam dá přespat, a orientačně ceny? kamarádka mi jí doporučila na hostinu a celou oslavu, protože na svatbu máme pozváno 85 lidí, a zatím kde jsme se ptali, nikam se nevejdeme:-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky mončo, koliba má i svoje stránky tak si je najdi, jinak ceny nevím, ale mají velký sál, kde se pořádají i plesy, takže kapacitně se tam určitě vejdete. A koliba je i hotel, takže nocleh ti tam taky zajistí. A myslím, že tu někdo i psal, že s cenami se dá s nimi docela dobře domluvit. Jinak o litoměřicích je tu samostatná diskuse v sekci společné místo, tak za námi přijď a my ti tam určo poradíme. Jo a z vlastní zkušenosti vím, že je lepší si to tam rezervovat co nejdříve, neb Koliba je docela dost oblíbená.
Odpovědět
Profilova fotka
Moni, do IP jsem ti poslala odkaz na tu kolibu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
cenouska • Včera ve 14:41 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá zkušenosti se svatební hostinou z Litoměřic. stále přemýšlím v jaké restauraci či podniku udělat hostinu... Napadla nás Koliba. Máte někdo zkušenost přímo z Koliby??? byla bych velmi vděčná za vaše názory. S pozdravem Petra
Odpovědět
ahojky jsem z LTM a budu tam mít taky hostinu.. a zvažuju kolibu nebo vikárku ale ta je pro málo lidí a nebo hotel u lišky v hoštce.. klidně napiš do schránky mám už zjištěné ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
popř. můžeš přijít pokecat do diskuse litoměřice ;-) rády poradíme
Odpovědět
ahojky, napište mi taky prosím do ceny, jak to vypadá a nějaké podrobnosti, litoměřice připadají taky v úvahu, ještě se teda mrknu na tu diskuse litoměřice :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Holky prosím,neměla jste některá svatbu na Kolibě ? Chtěla bych vidět náke foto ,jak vypadá uspořádání stolů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
V Kolibě jsme měli toto léto SVATBU... Úžasná domluva na čemkoli, bylo možno více probírat bodově po mailech, takže i na dálku nebyl žádný problém vše vyjasnit. Stejně tak s tím, že jsme nestandardně chtěli jiné pivo, dalo se dohodnout... :-) Obsluha na svatbě super - milí, ochotní... dokonce manžela uchránili od kocoviny druhého dne z míchání panáků :-D Jídla úžasná a různorodá (samozřejmě jsme si je předem schvalovali) :-) Jediné, co mě mrzí je, že nedělají výzdobu sami - jsem si jistá, že by byla v pořádku a domluva by byla stejně příjemná jako na ostatních věcech. Bohužel s dekoratérkou Šárkou Kožíškovou jsem takto spokojená vůbec nebyla a to přesto, že na schůzce jsem z ní měla úžasný pocit, pak byla komunikace až na poslední chvíli, zaslaný chybný rozpočet (kdybych to odsouhlasila, tak si to asi zaplatit klidně nechá)... :-( Velmi doporučuji KOLIBU :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?