Měli jste svatební hostinu v penzionu Žilina v Žilině?

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujeme svatební hostinu v penzionu Žilina v obci Žilina nedaleko od Kladna, nemáte někdo nějakou zkušenosti s tímto penzionem? My tam zajdeme občas na oběd, ale to mi nestačí. Radši bych znala názor někoho, kdo tam měl svatební hostinu. Díky za příspěvky.
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu v srpnu. Vloni se tam ženil bratránek a měli jsme tam i oslavu padesátin... Všechno bylo naprosto bez chybičky. Obsluha profesionální, luxusní založení stolů, "nic není problém", super ceny, všichni velice ochotní při plánování, dobře poradí... Vážně vřele doporučuji! Žilina je dobrá volba!
Odpovědět
kyllies • Dnes ve 22:41 Ahojda, máte někdo zkušenosti s pořádáním svatební hostiny a následné veselice? Předem díky
Odpovědět
ahoj, my máme rezervováno na 9.10.2010 ;-) slyšela jsem zatím jen samou chválu ... p.Dostál vypadá zkušeně a ochoten se na všem domluvit, je pravda, že mě nejprve zarazila ta tělocvična, ale nakonec jak je to nazdobené tak to vypadá dobře, na parketách se taky bude tancovat skvěle, pohodlně se tam vejdeme (35 hostina + pak ještě 15 kamarádů) to ladění barev tam má taky docel adobré - měnit to nebudeme ...jen ještě nevím jak s hudbou jestli kapelu nebo DJe - neporadíte? A co budete objednávat k menu a na raut?
Odpovědět
to ikakrulka: děkuji, jsme si toho tématu nevšimla ...a za velká písmena se omlouvám, jsem tu nováčkem :-.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Svatbu v Žilině jsme měli teď 10.09. a vše bylo super, výborná obsluha, jídlo všem chutnalo a myslím, že všichni byli maximálně spokojeni. Na raut jsme měli řízečky - kuřecí i vepřové, nakládané sýry, rybičky, večer gulášek, ovoce, zelenina. Určitě doporučuji!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, my Žilinu plánujeme na příští rok... Můžu se zeptat, na kolik vás hostina vyšla (a pro kolik lidí?), jak jste to měli s pitím (rozlévané?) a ještě takové ty věco jako výzdoba apod... dělali jste si ji sami, nebo jste veškerý servis kolem nechali na nich? ..zkrátka moc prosím o nějaké cenné zkušenosti a rady a porady. Jinak gratuluji ke svatbě a přeji hodně lásky a společných radostí..:)
Odpovědět
@lolina Ahoj, prosím kdyby ses tu na stránkách objevila, abys mi poradila a napsala nějakou odpověď ju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?