O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
AliExpress a Novy rok - neposilaji
Ahoj holky, chtela bych upozornit, ze v Cine ted maji Novy rok a nekteri prodejci neposilaji hned…
pajita
Před 8 lety
1
Staří lidé na svatbě
Ahoj, plánujeme svatbu. Přítel má hodně starou babičku, která sice chodí, ale obřad bychom chtěl…
alca666
Před 8 lety
18
Evangelický obřad v Dolních Kounicích ve Stodole
Ahoj nevěsty, mám dotaz. Budeme mít svatbu ve stodole v Dolních Kounicich a chtěli bychom mít přímo…
phneutralni
Před 8 lety
4
30. 6. 2017
Ahoj, kdo má svatbu v tomto datu :-) Co vše už máte či nemáte? Jaký máte rozpočet? Kolik máte li…
eventista
Před 8 lety
2
Obyčejný dort místo patrového
Ahoj holky, chceme mít svatbu obyčejný dort místo klasického svatebního dortu. Neměly byste tip, kd…
mybakery
Před 8 lety
2
Vizážista Plzeň
Hledám někoho, kdo by mě nalíčil a nejlépe i učesal u nás doma za příznivou cenu. Plzeň sever. Pros…
natalie_jachimova
Před 8 lety
5
Ranč Milovice
Zdravím! Zajímalo by mě, zda již měl někdo svatbu na Ranči v Milovicích (Zlínský kraj). Nemůžu odtu…
leneav
Před 7 lety
7
Agrocentrum ohrada - Vísky
Máte někdo zkušenosti s obřadem a svatební hostinou v Agrocentrum Vísky?????
simka7
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Svatební koláče - kdo peče v okolí Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště?
:-) Ahoj, holky prosím můžete mi někdo dát tip, kdo peče dobré svatební koláčky (zvací) v okolí Mla…
lucaa91
Před 8 lety
8
Staří lidé na svatbě
Ahoj, plánujeme svatbu. Přítel má hodně starou babičku, která sice chodí, ale obřad bychom chtěl…
janska_a_ruze
Před 8 lety
3
Barman show na svatbu 15.7.2017, Severní čechy - poraďte prosím.
Ahoj, hledáme na naši svatbu barmana, který předvede světelnou nebo ohnivou barmanskou šou a pak bu…
kjlb
Před 8 lety
2
Restaurace ve Vsetíně či Valašském meziříčí
Dobrý večer, zrovna vybíráme restauraci, ve které by se konala svatební hostina, byl milý personál,…
martina995
Před 8 lety
1
Kolik a jakou stužku na jedno auto?
Myšleno přes kapotu. Díky moc :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
lenousek89
Před 8 lety
4
Rozvedení rodiče na svatbě
Zdravím, potřebovala bych poradit, jak vyřešit nastalou situaci. Mám rozvedené rodiče (to není nic …
marketa7889
Před 8 lety
17
DJ olomoucký kraj
Ahojky, prosím Vás potřebovala bych poradit s DJ máme svatbu 19.08.2017.Pár už jsem kontaktovala a …
dj_libor_velek
Před 8 lety
6
Cukrářka Tábor?
Ahoj holky, můžete mi,prosím, některá doporučit nějakou šikovnou cukrářku z Táborska?
drobitko
Před 8 lety
1
Svědkyně nevěsty, co vše je mým úkolem?
Ahoj nevěstinky, chtěla bych se optat, co vše bude mým úkolem kromě podpisu na obřadu? Nevěsta tatí…
sladoch
Před 8 lety
5
Žaket - Morava
Ahoj, prosím kdo by mi poradil, kde sehnat pánský žaket za přijatelnou cenu? Prodej i půjčení.. Dík…
miki_a_moni
Před 8 lety
4
Menší hostina v Praze
Ahoj! Mohla bych poprosit o tip na restauraci v Praze na svatební hostinu v Praze pro cca 25 lidí,…
homecakes
Před 8 lety
10
Svatebni pernicky
Nějaká šikovná paní, nebo slečna, ktera by nám napekla pernikova srdce jako poděkování rodicum +c…
adacem
Před 8 lety
1
Co si myslíte o těchto šatech :) ?
Potřebovala bych trošku poradit :) Co říkáte na tyto šaty? Ano nebo ne? Je to moc odvážné? Je k nim…
m0nca
Před 8 lety
1
2
32
Když bude zima..
Nevěsty, mohly byste mi poradit? Budeme mít květnovou svatbu a předpokládám, že počasí nebude úpln…
nanay
Před 8 lety
14
Misto snubnich prstenu tetovani??
Ahojki holky, chtěla sem se zeptat na vaše názory ohledně tetování místo snubnich prstenů. Jelikož …
market119
Před 8 lety
4
Hot or not??
Prosím o vaše názory :-) .
martina_1987
Před 8 lety
12
V náš svatební termín neoddávají!
Ahoj Holky, už jsem z toho opravdu zoufalá :-( :-( !! Domluvili jsem se s přítelem na svatebním te…
terybela
Před 8 lety
1
2
36
Fotograf Plzeň 16.6.???
Ahoj. Našel by se fotograf za rozumnou cenu na termín 16.6.? Rozumnou cenou myslím focení cca 4-5 h…
vanillenka
Před 8 lety
4
Dobrý den, sháním fotografa na 24.6.2017 - Ostrava ? :-)
Dobrý den, sháním fotografa na 24.6.2017. Nevíte o některém?Fotografu je strašně hodně, ale já …
marpefoto
Před 8 lety
4
Salon Felicie Brno 2017
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda si nechal někdo v salonu šít svatební šaty na zakázku? A jak js…
pettra89
Před 8 lety
1
Snubní prsteny - zlatník
Ahojky, chceme "zrecyklovat" zlato,které máme doma a vytvořit z nich snubní prsteny. Nemá někdo typ…
kitykiki
Před 8 lety
6
Fotograf 17.6.2017 Ktová/Valdštejn
Zdravím, hledám šikovného fotografa na svatbu v termínu 17.6.2017. Přípravy a hostina v Ktové, ob…
kjuh
Před 8 lety
14
1
2
…
688
689
690
691
692
…