O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
V jakém obchodu bych toto našla?
Ahoj nevěsty, ráda bych se chtěla zeptat, zda některá nevíte, v jakém obchodu bych našla tento sto…
jancahy
Před 8 lety
5
Místo svatby Středočeský kraj
Dobrý den. Prosím máte nějaký typ na konání svatby někde v okolí Prahy, nejlepší by bylo nedaleko D…
katepch
Před 8 lety
10
Kdy je nejlepší rozdávat oznámení - pozvánky?
Holky jak dlouho před svatbou jste rozdávaly - budete rozdávat pozvánky a oznámení? a je to jen pap…
noterka
Před 8 lety
20
Schůzka před svatbou.
Ahoj holky, zítra máme schůzku s paní provozní restaurace kde budeme mít hostinu. Svatbu máme 7.7.2…
j_m
Před 8 lety
2
DJ Plzeň a okolí 10.06.2017
Sháníme DJ na svatbu 10.06.2017. Nepotřebujeme baviče ani moderátora. Pokud možno do 5000 tis. od c…
koukola
Před 8 lety
6
Hledám fotografa(ku) na 9.9.2017
Hledáme fotografa nebo fotografku pro naši svatbu, která se bude konat 9.9.2017 ve Žďáře nad Sázavo…
fotomaslo
Před 8 lety
6
Outlet svatebních šatů Praha? kam se jít určitě podívat ?=)
kde si to nenechat ujít ?
amazonka9
Před 8 lety
2
Kde v Praze sehnat opravdu krásné šaty pro 8 letou drůžičku ??=)
top šaty pro malé drůžičky Praha :-) ?
m0nca
Před 8 lety
3
sponzor fóra
DJ/Kapela 15.7. Moravskoslezský kr.
Sháníme DJ či kapelu k datu 15.7., co se týče DJ, nepotřebujeme baviče ani moderátora :) Pokud možn…
patasatko
Před 8 lety
5
Svatebni DJ na 21.4.2017 Brno
Hledam Dj na svatbu od 17-24h..cenově rozumného!!!Dekuji
sonido
Před 8 lety
6
Barva kytice k šatům
Dobrý den všem, poradili byste mi prosím, jaká kytice (barva, styl, druh) se hodí k těmto šatům?…
catchenka
Před 8 lety
10
Házení květin na zem před nevěstou
Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, zda květy na zem před nevěstou (když jde k oltáři) hází jenom…
avve
Před 8 lety
4
Živá hudba na 9.6.2017
Dobrý den, sháním už půl roku živou hudbu, bohužel pořád bez úspěchu :/ Tak bych se chtěla zeptat…
djhenry
Před 8 lety
2
Šikovná cukrářka pro Táborsko, Příbram či okolí
Nevíte o nějaké šíkovné cukrářce z okolí Táborska nebo Příbrami (na svatební cukroví či dort)? :-)
amichalcova
Před 8 lety
4
Který materiál do letadla?
Prosím poraďte, který materiál šatů se nejmíň mačká? Potřebuji je přepravit v letadle :-( zamilova…
sia_s
Před 8 lety
3
Vizážistka 8.7.2017, našla by se tu nějaká? :-)
Dobrý den, sháním vizážistku, která by mě nalíčila na mou svatbu, Praha-východ nebo Benešovsko. Děk…
yourmakeup
Před 8 lety
6
Mašle na židle
Ahoj holky, jdu si pro radu. Na židlích budeme mít bílé potahy a teď řeším mašle na židle, chceme …
nejkrasnejsisvatba
Před 8 lety
7
Barevné boty - prosím fotky
Holky, měla jste prosím některá z vás barevné boty k bílým ( ivory ) šatům? Můžu poprosit o fot…
nigoli
Před 8 lety
4
Kde koupit katedrálový závoj?
Prosím nevěsty, kde koupit kvalitní katedrálový závoj? Potřebuji v barvě ivory a minimálně aby měl …
lenatko91
Před 8 lety
5
Hledáme fotografa/fotografku
Prosím o radu - stále jsme nenašli vhodného fotografa na naší svatbu 12.8.2017 ve Zbirohu. Sháníme …
fotomaslo
Před 8 lety
11
Naskladnění nových šatů
Ahoj nevěsty, nevíte, kdy asi tak v průběhu roku v salonech naskladňují nové šaty?
pajita
Před 8 lety
2
Fotograf Plzeň -sever
Dobrý den, hledáme fotografa či fotografku na termín 10.06. 2017 v Alfrédově nedaleko Stříbra. Děku…
vlcekjan
Před 8 lety
7
Místo na focení v Ostravě
Prosím, poradí mi někdo, kde je nějaké hezké místo, nejlépe v okolí centra Ostravy na focení? Komen…
katerina93
Před 8 lety
1
Kamenný obchod se svatebními doplňky - Ostrava a okolí
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nevíte o kamenném obchodě s doplňky, dekoracemi, …
martap1
Před 8 lety
1
Svatební učes Lipník nad Bečvou a okolí 1.7.2017
Dobrý den, hledám šikovnou kadeřnici na vytvoření svatebního účesu z Lipníka nad Bečvou a okolí…
luucindda
Před 8 lety
1
Grilovaci party v boho stylu
Hledame nejake pekne misto na pristi rok, idealne chalupu ci statek se snadnym dojezdem z Prahy. Pl…
kvetaszenkova
Před 8 lety
2
Živá kapela 12.8.2017
Ahoj, sháníme živou kapelu - lokalita Krnov a okolí. Doporučí někdo někoho dobrého?? Díky
jaromiro123
Před 8 lety
2
Hostina v přírodě
Ahoj, může někdo doporučit nějaké pěkné místo v přírodě pro svatební hostinu? Ideálně, kde je alesp…
markytkamich
Před 8 lety
1
Kameraman 12.8. Krnov a okolí
Zdravím, sháním osvědčeného kameramana na svatbu 12.8.2017 Krnov a okolí. Nějaké zaručené tipy ? …
markytkamich
Před 8 lety
8
Nekomerční fotograf/ka
Ahoj, mám dotaz na fotografa neprofesionála. Měli jste někdo? Pokud ano, jak vypadaly fotky? Díky
nikolatumova
Před 8 lety
9
1
2
…
658
659
660
661
662
…