Barva kytice k šatům

Dobrý den všem, poradili byste mi prosím, jaká kytice (barva, styl, druh) se hodí k těmto šatům? Nějak se mi zdá, že fialovobílá kytice by se s nimi tloukla. Pokud budete mít nápad, budu ráda, když vložíte obrázek pro inspiraci. Děkuji.
Odpovědět
jednobarevna - bila nebo i ta fialova (treba tmave fialova)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s coullie, nějaká temně fialová by byla super, nemusela by být špatná ani v kombinaci s tou bílou, takhle světle fialková by se s bílou ztrácela.
Odpovědět
Profilova fotka
@shagy:Dobrý den , vzhledem k výrazným šatům ,bych volila velmi decetní a jemnou svatební kytici v jednom tónu.Spíš se přikláním k bílé variantě. Přeji příjemný zbytek dne. Bára S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také bych se přikláněla k jemné decentní kytici. Buď bílá, nebo bílá jen s jemným nádechem do fialova. Líbila by se mi třeba jednodruhová kulatá kytička z eustomy - mix bílá a bílo fialová, nebo kytice čistě z hrachoru, ale nevím, kdy máte svatbu, tedy zda budou. Každopádně přeji správný výběr ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečno, já bych se vzhledem k extravaganci šatů nebála i výrazné kytice. Líbila by se mi temně fialová, jednobarevná s jedním maximálně s dvěma druhy květů. Třeba kala na dlouho nebo eustoma do kulata. Vždy záleží na vašem vkusu a v jakém duchu chcete svatbu mít. Přeji šťastnou volbu. ;-)
Odpovědět
fotka šatů je určitě z katalogu. kytice je jako šperk který musí sjednotit šaty a hlavně něvěstu....nic nesmí zbytečně potlačovat to ostatní. proto je důležitái reálná fotka nevěsty....(blondýnce bych dala do ruky něžnou světlou kytici, tmavovlásce klidně tmavou, eustomy jsou parádní :-) ) neřešte květinu tady a zajděte k floristovi, určitě Vám poradí jakou květinu vybrat....
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych také vzhledem k výrazným šatům volila raději kytici bílou a hodně jednoduchou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, první myšlenka - bílé růže...:-) K princeznovským šatům princeznovská kytice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba jednoduché neživé kaly :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?