Kdy je nejlepší rozdávat oznámení - pozvánky?

Profilova fotka
Holky jak dlouho před svatbou jste rozdávaly - budete rozdávat pozvánky a oznámení? a je to jen papírová forma, kdy už se o svatbě a datu veřejně mluví?
Odpovědět
My máme svatbu 24. 6. a oznámení budeme dávat společně s koláčky +- na začátku května :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My dnes objednaly a tak do cca 20 dnů budeme rozdávat svatba bude až na konci srpna, ale máme hodně zahraničních hostů tak chceme aby si udělali čas.
Odpovědět
My máme svatbu v květnu a oznámení budeme posílat příští týden. Požádali jsme hosty, aby nám dali vědět do konce března, zda se dostaví.
Odpovědět
Profilova fotka
@noterka a vaši hosté už o datu věděli? nebo se to dozví až s oznámením?
Odpovědět
Profilova fotka
@mautinkadc Jj, ono je to asi jistější.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella to je taky dobré.... předem vědět, kdo příjde a kdo ne že? Dík za tip!
Odpovědět
@petulkau my to oznámení máme velmi strohé - jen jména a datum, vlastně ani nemáme kde se to koná. :-D takže jsme v obálce kromě oznámení měli i průvodní dopis, kde jsou různé doplňující informace, organizační pokyny atd. a právě i potvrzení účasti kvůli jídlu, ubytování atd.
Odpovědět
@petulkau Jj, hosté o datu vědí už od října :D :D Těm budeme dávat oznámení jako oficiální pozvánku a pak dalším lidem, kteří nejsou na hostinu zváni, ale na obřad třeba přijdou - kámoši ze základky a tak :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella to je super nápad, aspoň to oznámení bude takové - nepřeplácané! to se mi líbí!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@noterka jj, tak to jo, si právě říkám, že by to byla moc krástká doba mezi předáním a svatbou, ale když o tom věděli už dříve, tak je to v pohodě... U nás už to ti, co budou zvaní taky ví... tak právě zvažuju, jak dlouho předem dávat to oznámení... :-)
Odpovědět
Já jsem teda dávala pozvánky už 7 měsíců dopředu. Máme celkem problém aby se rodina sešla, takže aby všichni měli jasno co nejdříve :-D ( máme termín zrovna když je v pondělí svátek, takže nám bylo jasné, že by si půlka lidí naplánovala nějaký prodloužený víkend)
Odpovědět
Zalezi na dni obradu (je to svatek? doba dovolenych?) a take z jak velke dalky hoste budou cestovat. My mame svatbu 14.7., save the date karticky jsme posilali na konci listopadu (spousta hostu je ze zahranici), takze samotne oznameni je ted uz jen formalita. Lezi nam uz doma, ale posilat je zacnem az na konci dubna. Do pulky cervna pak chceme vedet, kdo dorazi/nedorazi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme svatbu ke konci září a jelikož máme i hosty ze zahraničí, tak jsme posílali a rozdávali pozvánky minulý a tento týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu přesně za měsíc, pozvánky jsme posílali asi v lednu a dneska jsme posílali oznámení :-) I když to bylo celkem dlouho dopředu, z 90% nevíme, kdo bude chtít ubytovat, zařídit odvoz, i když jsme je o to prosili, takže to bylo stejně zbytečné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka Tak už bych se na ně vyprdla, ať si to zařídijou sami. Taky všem nabídnu tu možnost, ale kdo do nenahlásí do určité doby, ať so to pak dořeší sám.... .-) a děkuji za info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď mě napadá, že bych mohla oznámení rozdávat pod stromeček že? bylo by to sice nějakých 8 měsíců předem, ale zase by to mohlo být hezké :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkau To ubytovani se da zaridit i ten den, odvoz taky, tak si rikam, ze na ne prdim, na druhou stranu me mrzi, ze je pro nekoho je problem po tom, co ho chceme na svatbe a delame pomalu prvni posledni, poslat jednu blbou smsku, ale co uz no :-N Jinak jako darek pod stromecek je to fajn, ale podrobnejsi instrukce uz bych ze zkusenosti nechavala na pozdeji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, to určitě... a asi bysme to dali jen rodičům, i když oni stejně vědí kdy a co.. :-D No uvidím.... ale asi to tak úplně nevyjde, nevím, jestli už budeme rozhodnutí, kde a v kolik bude obřad... pořád máme několik variant... a času před náma hafol, tak to teď ještě až tak neřešíme :-)
Odpovědět
U nás to bude tak, mimochodem po dlouhé debatě s rodiči, že 20. května upečeme koláčky a ještě ten den rozdáme oznámení s koláčky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?