O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatební kytice,florista Ostrava :-)
Ahoj, máte nějaké doporučení na floristu, kvetinářství v Ostravě? Já jsem konkrétně z Dubiny a p…
elin...ka
Před 8 lety
1
Hledám DJ na 5.8.2017, Královehradecko - Liberecko, máte někdo nějaký tip?
Hudba pro všechny věkové kategorie, spíš oldies a české. Taky bych ráda někoho, kdo trochu rozproud…
djhenry
Před 8 lety
8
Občerstvení pro svatebčany před obřadem
Ahoj, prosím o radu či Vaše zkušenosti ohledně příjezdu svatebčanů na obřad. Vzhledem k tomu, že má…
thaletka
Před 8 lety
10
Podle čeho jste vybírali fotografa?
Ahoj, dotaz je jasný, prohlédla jsem spousty fotek, mnoho z nich se mi líbí, proto mě zajímá podle …
amaka_cz
Před 8 lety
16
Dj x kapela
Hezký den nevěsty, chci se zeptat zda má taky někdo problém ,že se rodiči nelíbí ,že by měl hrát dj…
kapelabrno
Před 8 lety
6
Makeup a účes 16.9.2017 České Švýcarsko
Zdravím, sháním šikovnou vizážistku na naši svatbu dne 16.9.2017, která se bude konat v Českém …
yourmakeup
Před 8 lety
4
DJ na večer 16.9.2017?
Zdravím, sháním šikovného DJ na naší svatbu dne 16.9.2017, která se bude konat v Českém Švýcars…
djhenry
Před 8 lety
8
Svatební video 16.9.2017?
Zdravím, sháním šikovného kameramana na naší svatbu dne 16.9.2017, která se bude konat v Českém…
wwwfotofilipcz
Před 8 lety
7
sponzor fóra
Svatební fotograf 16.9.2017 České Švýcarsko
Zdravím, sháním šikovného fotografa/fotografku na naší svatbu dne 16.9.2017, která se bude kona…
fotomaslo
Před 8 lety
17
Doplňovačky
Ahoj holky, určitě to tu bylo.. ale nemáte někdo tip na nějakou pěknou svatební doplňovačku o nevěs…
ella51
Před 8 lety
1
Dj nebo kapela
Dj nebo kapela na 9.9.17 svatba v okr.Pribram
moncik16
Před 8 lety
1
Svatba v Táboře
Ahoj všem budoucím nevěstám :) Plánujeme s přítelem svatbu - trochu narychlo až teď a to někdy na o…
sonic3d
Před 8 lety
3
Špatný sex v manželství a nevěra na spadnutí
Začínám být malinko zoufalá a už nevím, co mám dělat. S manželem jsme dohromady spolu skoro 12let. …
veronikak88
Před 6 lety
22
Svatební hostina hotel Na Zámečku, Záběhlická
Ahoj, máte někdo zkušenost? Obřad máme ve Vršovickém zámečku a tady by se nám líbila oběd pro asi 2…
sheenny1
Před 8 lety
2
Vlasové dekorace
Ahoj holky, mám dotaz nevíte kde najdu takové dlouhé ,,nitě" s perličkama, vypadá to jako nevěstin …
leknina92
Před 8 lety
3
Místo na hostinu s tanečním parketem
Dobrý den, nevíte někdo o místě na hostinu, kde by byl prostor na tanec? V okolí Jičína, Semil, Ji…
helenka293
Před 8 lety
3
Svatební fotograf Zlín 2.9.2017
Dobrý den, sháníme svatebního fotografa na 2. září. Obřad bude v Baťově vile ve Zlíně. Můžete nám …
fotomaslo
Před 8 lety
12
Pochlubte se výrobou SVATEBNÍHO MENU na stoly =)
Ahojky nevěsty, pochlubte se prosím svojí tvorbou, co se týká svatebního menu ? pro nás ostatní pro…
fizuz
Před 8 lety
2
Jaký doplněk dát na stěnu?
Holky poraďte, máme restauraci, kde je velká stěna (za nevěstou a ženichem) úplně prázdná.. jak by …
freetree
Před 8 lety
2
Tlumočník Ostrava nebo Opavy
Ahoj, bohužel nàm bylo řečeno, že nakonec musíme mít tlumočníka pro mého svědka. Nevíte nĕkdo o …
polcek
Před 8 lety
8
Dj Vlašimsko
Sháníme DJ na svatbu 19,8.poblíž Vlašimi.predstavujeme si hraní cca od 15:00 do 23:00i dele:)nekoho…
djhenry
Před 8 lety
6
Fotograf Kladno a okolí
Ahojky, prosím poradíte mi někdo nějakého dobrého fotografa/fotografku ,který dokáže udělat ukázku …
fotomaslo
Před 8 lety
4
Shanim fotografa na svatbu 12.8.2017 Jizni Morava?
Pokud mate v tento termin volno, prosim o zaslani nabidky :-)
monika_tomas
Před 8 lety
21
Venkovní svatba v ČERVNU
Ahoj holky, jakou máte prosím zkušenost s venkovní svatbou a i večerní hostinou v červnu? Mám vel…
duckie
Před 8 lety
17
Nazor na svatebni saty
Zdravim nevesty, jsem stale nerozhodna....co rikate temto satum,barve,krajce? Saty se mi moc libi,…
martina_1987
Před 8 lety
17
Svatba na louce u křížku nad Karlštejnem
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost se svatbou na louce u křížku nad Karlštejn…
ajju
Před 8 lety
1
Kolik organzy?
Ahojki holky, prosim vas.ma nekdo zkušenosti kolik metru organzy na stul do tvaru U a kolik pribliz…
svatebni-doplnky
Před 8 lety
5
Pianista ke svatebnímu rodinnému obědu - 17.6.2017
Ahoj, sháním pianistu ke svatebnímu rodinnému obědu na 17.6.2017 - místo Hlídka Špilberk, díky za t…
harfistka_simona
Před 8 lety
5
Dj na svatbu Plzen sever 19.8.2017?
Hledám dj na svatbu 19.8.2017 kousek od Plzně
djhenry
Před 8 lety
8
Nerovný počet hostů zenicha a nevesty
Zdravím dámy, ráda bych znala váš názor na situaci, kdy je na jedne strane vice hostu. Puvodne jsme…
karolcvrk
Před 8 lety
24
1
2
…
651
652
653
654
655
…