O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatebni dort Ostrava (Karvinsko)
Ahoj, hladam sikovnu cukrárku, s estetickym citenim, ktora dokaze upiect krasny nahy dort s kvetino…
shigella
Před 7 lety
5
Vizážistka, Havířov a okolí 18.8.2018?
Ahoj holky, začínám být trochu zoufalá... máme termín 18.8.2018 a sháním vizážistku, už jsem jich o…
salonvanessa
Před 8 lety
2
Svatba Praha pro 60 lidí
Ahoj, sháním ne předražený podnik v Praze, kam by se vešlo na hostinu 60 lidí a zůstal i kus prosto…
svornost
Před 8 lety
4
Barva obleku ženicha?
Ahoj dámy, tak by mě zajímalo: jakou barvu obleku měl-bude mít Váš ženich? je nějaká barva "tradi…
simona_michael
Před 7 lety
8
DJ na svatbu 1.9.2018
Dobrý den, poptávám DJ na svatbu 1.9.2018 v Sedlčanech. Prosím o nabídky vč. bližší specifikace…
jaromiro123
Před 8 lety
8
Svatební video 1.9.2018
Dobrý den, sháníme na svatbu 1.9.2018 kameramana (svatební přípravy u nás doma (okr. Kladno), n…
ispfoto
Před 8 lety
3
Vysočina - catering
Dobrý den, máte prosím někdo osvědčený tip na někoho, kdo by připravil večerní raut, který se bude …
beruskalenuska
Před 8 lety
2
Brno. Poptávám šikovnou vizážistku.
Doporučíte mi prosím šikovnou vizážistku a kadeřnici? Nejlépe jednoho člověka, který dělá svatební …
jmhm
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Svatební oběd a rodina?
Ahojky nevěsty, chtěla bych zeptat, co říkáte na to, že k obědu zveme pouze rodinu a po obědě, ať s…
ppawlusha
Před 8 lety
8
Kapela na svatbu 30.6.2018 jižní Morava
Hledáme kapelu na svatbu 30.6.2018, Blanensko. Super kapela za super cenu? Děkujeme
nikapavlova
Před 7 lety
8
Spodnice s vlečkou + bílý deštník
Dobrý den sháním spodničku na šaty s vlečnou jednoduchou a bílý deštník. Nabídne někdo? Děkuji
kesarelka
Před 8 lety
1
Prosím kameramana na 16.6.2018
Sháním kameramana na 16.6. v okresu Svitavy. Na celý den do 7000,vím že to jde i kvalitně za tyhle …
lagamba
Před 8 lety
8
Vývazky z nevěstina závoje/šateru
Ahoj, měli jste prosím někdo vývazky z nevěstina závoje (šateru)? Něco podobného jako je na fotce.…
joanhappy
Před 8 lety
4
Hudební kapela na svatbu - Olomouc, červen 2018
Ahoj, sháním hudební kapelu z Olomouce a blízkého okolí, svatba bude v červnu 2018, předem děkuji z…
vladenkasmidova
Před 7 lety
7
Svatba jižní morava
Ahoj holky poraďte mi s místem hostiny v Bořeticích,Velké Pavlovice či Velké Bílovice pro cca 60 li…
ujenoura
Před 8 lety
2
Sháníme statek pro svatbu
Ahoj nevěsty, nevíte o statku v okolí Plzně, kde bychom si mohli sami připravit výzdobu, obstarat j…
gruoille
Před 8 lety
16
Svatební oznámení 2v1 ano či ne?
Ráda bych si vytvořila jak svatební oznámení tak i krabičku na koláčky sama, napadlo mě zda je blbé…
romikkeiko
Před 8 lety
4
Termín říjen
Byl to risk, ale měli jsme termín 14.10. týden před a týden po byla zima a pršelo. Měli jsme babí l…
hitchhiker
Před 8 lety
2
Obřad okolí Tábora
Na náš den D jsme vybírali z několika míst, klasika radnice, kostel jsme hned zavrhli, dále přicház…
pichoval
Před 8 lety
1
Fotograf v okolí Ostravy - koho byste doporučili?
Ahojte, koho byste doporučili na celodenní focení svatby? Cca 12 hodin, od příprav po odpolední/več…
leuskaberuska
Před 7 lety
12
Svatba v okolí Ronov (okr. Chrudim)
Ahoj, máte prosím nějaký typ na svatbu v okolí Ronov n.D. do 30 km různým směrem? Nejlépe s ubytová…
andrea8385
Před 8 lety
1
Fotograf/ka 1.9.2018
Dobrý den, sháníme fotografa na 1.9.2018 okolí Znojma
fotomaslo
Před 8 lety
19
Naked cake na svatbě - měl úspěch?
Ahoj holky, prosím vy co jste měli na svatbě Naked cake, jaký měl úspěch a mohli by jste přidat i f…
pettom
Před 7 lety
23
Statek nebo farma na svatbu do 100 km od Prahy
Ahoj, Snažíme se s přítelkyní najít místo pro svatbu, kde bychom si vše zařídili sami. Ideálně do …
armvdd
Před 6 lety
12
Místo na svatbu Příbram-Písek
Ahoj, moc prosím o radu na místo v okolí Příbram až směr Písek, všechna místa jsou buď plná či nám…
farmaheroutice
Před 8 lety
3
Tema svatby: levandulova a seda
Dobry den, Chtela bych se zeptat, zda ma nekdo zkusenost s barevnou kombinaci Levandulova a s…
20martina18
Před 8 lety
6
Svatba u jezera Ústecký, Středočeský kraj
Ahojky, s přítelem plánujeme příští léto svatbu. Nemáte nějaké tipy na místa v přírodě/ u jezera,…
maggie333
Před 8 lety
7
Jaký máte názor na rasově smíšená manželství?
Zajímalo by mě jaký máte osobní názor i osobní pohled na rasově smíšené páry a rasově smíšená manže…
hegerkatka
Před 7 lety
5
Jaké svatební auto byste doporučily pro nevěstu a ženicha?
Zajímalo by mě,jaký typ a značku automobilu nebo limuzíny byste doporučily pro nevěstu a ženicha. D…
limuzinatransportcz
Před 7 lety
3
Vizážistka z okolí Děčína?
Hledám někoho, kdo by mě nalíčil na svatbu v okolí Děčína, nejlépe s vlastní dopravou, ale není to …
ladekor
Před 8 lety
2
1
2
…
531
532
533
534
535
…