O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fotograf Čeladná - 5.5.2018
Dobrý den, změnili jsme termín svatby a hledáme fotografa, který má dne 5.5.2018 ještě volný ter…
fotomaslo
Před 8 lety
19
Svatební fotograf okr. Kutná Hora 26.5.2018
Hezký den všem, poptávám svatebního fotografa na cca 8 hodinové focení. Za nabídky (i cenové) před…
fotograf_princ
Před 8 lety
21
Oblek pro dítě v Polském Těšíně
Ahoj, nevíte kde v Polském Těšíně koupit oblek pro malého chlapce? Vel. tak. 74/80?
salonvanessa
Před 8 lety
3
Můj snoubenec nemá empatii a mě to vytáčí!
Holky, omlouvám se, musím se vypovídat. v září mne můj přítel požádal o ruku. V dubnu 2018 máme sva…
ema323
Před 7 lety
1
2
33
Jak vyzdobit kostel
ahojky holky, chystáme svatbu v kostele a zajímalo by mě, jakou byste tam udělaly výzdobu... já…
svatbacolor
Před 8 lety
7
Ubytovat hosty
Jak napsat lístek, že je možnost REZERVOVAT JIM ubytování (bohužel není rozpočet na placení)-ale po…
maliis
Před 8 lety
3
Svatební catering Břeclav
Dobrý den , nemáte někdo zkušenost s Cateringem v Břeclavi i okolí . Hledáme nějakou firmu pro raut…
kucerovabv
Před 8 lety
1
Svatební Fotograf Břeclav
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli by, si někdo nechtěl přivydělat focením svatby, nebo jes…
marpefoto
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Kadernice a vizažistka Ostrava 22.6.2018
Dobrý den, hledám vizažistku a kadernici nejlépe 2v1 za rozumnou cenu. Šlo by o učesání a nalíčen…
tedrezka
Před 8 lety
4
Motel U Jezera Velký Osek
Ahoj, je tu někdo kdo měl svatbu v motelu U Jezera ve Velkém Oseku? Byly jste spokojené? Na co si d…
akrimis
Před 8 lety
1
Stodola severně od Prahy, Kokořínsko, České středohoří
Prosím o tipy na stodolu na sever od Prahy, případně Kokořínsko či České středohoří. Klidně něco mé…
gingerjane
Před 8 lety
4
Obřad a oběd na Praze východ v okolí Úval u Prahy :)
Ahoj/ Dobrý den :-) , mám dotaz a asi i prosbu. Plánujeme svatbu na konci června 2018 a nevíte o…
modrokvet
Před 8 lety
4
Fotograf Mladá Boleslav - červen 2018
Krásný den všem, sháním šikovného fotografa/fotografku na nafocení našeho svatebního dne, na cca 6…
fotograf_princ
Před 8 lety
16
Svatebni obrad v Hradci Kralove
Hezky den.Chceme mit obrad v Hradci Kralove.Obed bychom usporadali nekde v okoli Stareho namesti,ve…
jancabr
Před 8 lety
7
Fotograf Vysočina 23.6.2018
Dobrý den, poptávám fotografa, který by byl ochotný za rozumnou cenu nafotit svatbu poblíž Sněžného…
vlesiva
Před 8 lety
19
Kameraman Brno 18.8.2018
Hledám kameramana na svatbu (18.8.2018) v Brně a okolí. Video obřadu a celého dne. Předem děkuji …
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
10
Šaty ušít - Česko ? Polsko? . (Slezsko)
Holky , kde vyjde nejlépe si šaty ušít, princeznovského typu. Vím jen o salonu Vanesa v Havířově, j…
linie_praha
Před 8 lety
2
Fotograf na svatbu 23.6. 2018 Táborsko
Krásný den přeji, hledám fotografa na naši svatbu, která bude 23.června 2018 kousek od Soběslavi. …
vlesiva
Před 8 lety
25
Kameraman duben 2018
Sháním kameramana na svatbení klip a video. Pouze Ostrava a okolí.Děkuji za nabídky!
adamlin
Před 7 lety
8
Barešův ranč
Ahoj, měl z Vás někdo svatbu na barešově ranči? zajímalo by mě, jak jste byli spokojeni. :-)
zuzana_horakova
Před 8 lety
3
Svatba Hradec Králové - místo na hostinu?
Ahoj holky, prosím o radu. Nevíte o nějakém pěkném místě v Královehradeckém, případně Pardubickém …
smajiska
Před 7 lety
4
Výslužky ano či ne?
Prosím o radu, je tu z Vás některá, která nebude mít na svatbě svatební cukroví a ani nebude tím p…
hanih
Před 8 lety
20
Volný kameraman na svatbu 8.9.2018 Brno-venkov?
Dobrý den, sháním kameramana na naši svatbu 8.9.2018. Pokus je někdo volný, budu ráda za nabidky :)…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
11
Svatební šaty Elody
Dobrý večer, zajímalo by mě, jestli tady má nějaká nevěsta svatební šaty z Elody, přesně model 1144…
vavrinec
Před 8 lety
2
Fotobudka/fotokoutek s rekvizitami na firemní vánoční večírek v Rychnově nad Kněžnou dne 9.12.2017
Dobrý den, poptávám fotografa, který má k dispozici fotobudku/fotokoutek s rekvizitami ve stylu hip…
michelle136
Před 8 lety
1
DJ na vánoční večírek v Rychnově nad Kněžnou dne 9.12.2017
Dobrý den, hledám levného ale šikovného DJ na firemní vánoční večírek. Téma večírku bude hippies st…
jaromiro123
Před 8 lety
4
Fotograf i kameraman 16.6.2018
Ahojky, Potřebuji nejlépe z jednoho týmu fotografa a kameramana. Nebo alespoň, kteří se znají a …
zezufoto
Před 8 lety
7
Živý doprovod na obřad Znojmo
Sháním živý doprovod na obřad, housle, klavesy (klavír) atd. budu ráda za každou odezvu
93anna
Před 8 lety
2
Stodoly, farmy Jižní Čechy
Dobrý den, poradil by mi někdo krásné svatební místo v Jižních Čechách ?Prosím pouze stodoly, farm…
standamat
Před 8 lety
3
Svatební DJ okres Mělník?
Dobrý den, sháním svatebního DJ na 8.6.2018 od cca 16:00-00:00. Doporučíte mi nějakého? Děkuji …
jaromiro123
Před 8 lety
6
1
2
…
530
531
532
533
534
…