Levandulová kytička na ČERVEN - kde sehnat?

Profilova fotka
Ahoj, budeme mít levandulovou svatbu a já bych logicky chtěla levandulovou kytičku - pro sebe a tři menší pro maminky a svědkyni. Myslela jsem si, že si nechám udělat nějakou neutrální a jen do ní zastrčím pár snítek čerstvé levandule, ale nakonec jsem se přeci jen rozhodla mít levanduli jako základ. Miluju jí. Jen nevím, na koho se obrátit. Nevím, kolik taková kytička vydrží, kdy ji objednat... Jsem z Prahy, ale svatba bude v Táboře, kde budeme už den před obřadem. Máte někdo zkušenost? Vím, že v Čechách jsou levandulové farmy, ale nevím moc, jak to funguje :). Díky za každou radu.
Odpovědět
Taky plánuju na červen levanduli (začátek června) Tedy ne přímo svou kytici, ale dekorace. Na zahradě jí mám spousty, ale taky nevím, jestli už pokvete :-| A jak vydrží, když ji budu muset ustřihnout minimálně dva dny před svatbou. Takže pokud někdo ví, budu taky ráda za zkušenosti :-)
Odpovědět
@alenkara Pokud máš termín po 15. červnu, dá se vyřešit, písni mi IP.
Odpovědět
@verap33 Bude-li dobré počasí, levandule kvete zhruba od poloviny června, vrcholí první týden v červenci.
Odpovědět
http://www.levandulepodripem.cz/#o-nas
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měla zájem, ráda pro Vás kytičky z levandule udělám. Já jsem dělala levandulovou svatbu na konci června a brala tehdy ještě levanduli francouzkou, česká ještě nebyla úplně nakvetlá. V Levandulové farmě, kterou Vám zde doporučují, už by nějaká být ale tou dobou mohla (Také jsem od nich už brala, jezdím často okolo :) ) - ta francouzská už má tou dobou zase skoro po sezóně. Záleží s jakými květinami byste chtěla levanduli kombinovat, ale myslím, že většina Vám v pohodě vydrží, pokud si ji vyzvednete o den dříve. Nebo vyšlete někoho, kdo pojede až v den svatby, aby Vám ji dovezl - varianty určitě jsou. Přikládám pro inspiraci ještě odkaz na album, kde mám použitou levanduli. http://www.beremese.cz/catalog/vendor... A jednu dávám i sem. Zdravím z Rozkvetlé dílny a přeji klidné svatební přípravy. Jana Čechová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?