coverphoto
Neaktivní

alenkara

Prostě Alča
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsem nenapravitelná romantička, někdy až dětinská. Proto když jsem před sebou uviděla krabičku se zásnubním prstýnkem, oplakala jsem to, jak se patří :). Jestli se těším na svatbu? ANO! Žiju jí! A komu se to nelíbí, do toho mi nic není! :-D
zaregistrovala se 24. čvn 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 25. 6. 2016
2830
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
36 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
Alena a Zdenko
25. 6. 2016 Tábor | 30 fotek
květiny
http://www.fler.cz/drahuska56
Úžasné sušené vazby s levandulí mne naprosto nadchly. Milé jednání, rychlé dodání, kvalita provedení taky.
šperky
Eppi
Od této firmy máme jak zásnubní prsten, tak snubní prsteny a nakonec mi u nich manžel objednal i perly ke svatebním šatům. Máme je rádi, já i manžel. Shodli jsme se, že pokud budeme v budoucnu kupovat kvalitní šperky, tak jedině u nich. Jsou originální.
make-up
Make-up Artist-Hair Stylist Kateřina Holcknechtová
Zbožňuju jí :). V den svatby přijela do penzionu po osmé ráno, odjela kolem druhé odpoledne a nezastavila se. Učesala a nalíčila švagrové, tchyni, mou maminku, svědkyni a nakonec i mě, a to dokonale. Jednoduše, jemně, přesně jak jsem si přála. A účes byl perfektní - jen škoda, že zmokl :). Doporučuju všem, tahle dáma z vás udělá královnu! :)
ženichův oblek
Ozeta
:) Manžel je Slovák a miluje tradice, takže volba byla jasná... :)
svatební šaty
Svatební salon Maggie
Prošla jsem vícero salonů, ale až tady jsem zakotvila. A nelituju! Salon na Vinohradské v Praze je malý, ale šatů tam mají spoustu! Všichni jsou tam ochotní, vstřícní a profesionální. Je vidět, že své práci rozumí a že jí mají rádi. Tři týdny před svatbou jsem šla šaty měnit, protože jsem přibrala a do původích se nevešla :)). Nakonec jsme vybrali docela jiné, a jakmile jsem se do nich zapla, rozplakala jsem se. Byly úžasné!
koláče
MOJE MAMINKA
ÚŽASNÉ, DOKONALÉ, KŘEHOUČKÉ, LAHODNÉ - všichni si je chválil, a to jak na svatbě, ta všichni ti, kdo dostali výslužku. Dokonce byla mamka oslovena šéfredaktorkou jednoho nejmenovaného časopisu, aby tam poslala fotky a recepty :). Nikdy jí nepřestanu být vděčná. Pekla 20 kilo cukroví, celkem 30 druhů, všechno po nocích po práci...
dárky pro hosty
Tak porůznu :)
Měli jsme balíček se svatebními mandlemi, levandulovou miničokoládkou a levandulovým srdíčkem....
dorty
Cukrárna Sandra, Tábor + teta :)
Hranatý dort je ze Sandry - byl lehounký, jogurtovo tvarohový s kakaovým těstem. Ten druhý - zdobenější, krásnější a chutnější - byl od naší tety ze Slovenska.
Žádné příspěvky