Kolik růží mám dát do kytice pro maminku a svědkyni?

holky chci se optat budu mit kytici z 9 bílých růži, chci poradit kolik růží mám nechat dát do kytice pro maminku a svědkyni? Nevím jestli mají být stejné nebo pro svedkyni větší?
Odpovědět
Profilova fotka
my dáváme maminkám jen po jednom květu, i když se to paní květinářce moc nazamlouvalo, ale mamka, co tam byla se mnou ji vysvětlila, že budou chytat vnoučata a jeden ozdobený květ bohatě stačí :) no a u nás se svědkyni nedává, takže nedáváme. Ale jinak podle mě by mamky asi měly mít větší než svědkyně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatebni z 9 ruzi budes mit malinkatou kyticku, ale pokud jsi mensi, stihlucka, mas jednodussi saty tak staci,ale na obrazku je spon 13 ruzi. Maminkam se dava vetsinou po 3 ks i svedkyni stejne.zalezi ale na tobe.
Odpovědět
Ahoj naše maminky a svědkyně měla tři růže a celkově byli uvázané podobně jako moje kytice. nejsem zastánce obrovských svatebních květin jak u nevěst tak u maminek. Malá kytička bohatě stačí. Je to jen kytka a stejně zvadne :-D
Odpovědět
jj ja nechci zadnou velkou kytici na obrazku je 9 ruzi presne tak jak to chci
Odpovědět
Profilova fotka
Ale kyticka dotvari celek nevesty, a po svatbe se da ususit nebo hluboce zmrazit a zustane stejna.
Odpovědět
Profilova fotka
@terdis Tak holt tahle kytka dotvoří celek skromné nevěsty ;-) Já svoji mrazit ani sušit nebudu. Doma by na ni sedal prach. Dám ji tátovi na hřbitov. @segara můžeš dát tři, ale určitě by stačila jedna
Odpovědět
ja ji taky nechci susit! jedna mi prijde opravdu malo! asi vezmu ty tri!
Odpovědět
Profilova fotka
@segara já chci pro svědkyni takový ten květinový náramek a družičky budou mít tři růže
Odpovědět
tak ja mit druzicky nebudu takze potrebuji jen kytici pro maminku a svedkyni
Odpovědět
kazda mame proste jinou predstavu
Odpovědět
Profilova fotka
@segara Jasně :-) vždyť by bylo divné, kdyby všechny nevěsta chtěly stejné kytky :-D já už mám dvě dcerky, takže jim musím dát nějaký "úkol"
Odpovědět
to je jasne to chapu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@segara tak být tebou, když ty budeš mít 9 ks, tak mamkám bych dala 3 a svědkyni 1 více ozdobenou. Já měla teda mega kytici, ač jsem si objednala malou kulatou, pro mamky jsem nechala udělat menší verzi té mojí kytky (která ve výsledku byla velikostně taková, kterou jsem chtěla i pro sebe) a pro svědkyni byl jeden nazdobený květ. Ženichovi korsáž a hotovo. Taky jsem kytku sušit ani mrazit nechtěla. Chtěla jsem ji rovnou i hodit mezi svobodné dívky, ale nějak se do toho neměly :-) a nutit jsem je nechtěla, tak mi za pár dní doma uvadla...
Odpovědět
@evly ja s ni hazet budu uz jsou zajemci co ji chteji chytit! takze mi stejne nezustane
Odpovědět
Profilova fotka
@evly @segara já bych taky chtěla házet...... ale mám strach, že by všechny utíkaly pryč místo aby se po ní vrhaly :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@segara taky už mám zájemce na chytání, dokonce dvě kamarádky a nevim kterýji radši hodit:( ale řikam si, že asu budu ráda, když dohodim do davu:) Jinak teda mam problém stim kdy ji házet, nevím jestli hned po obřadu, což by bylo nejlpší, ale zas bych ji němala na focení:( a nebo až večer? Co myslíte.
Odpovědět
Moje kytka půjde na hrob, maminky a svědkyně budou mít jednu růži na dlouhém stonku a at si s tím dělaj co chtěj. Družičky jednu na krátkém stonku a tu jednu si schováme to bude dcery a ta se jí jen tak nevzdá :-N
Odpovědět
@luciestarcova Budu házet někdy kolem páté. Na focení ji ještě budu mít a pak je mi to už jedno. Nenechávám si dělat kytku na házení, ať to holkám funguje:) jinak už se mi pihlásilo moc zájemkyň, které chtějí chytat, takže nevím jak se přetrhnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kytice matkám může být různá , po jedné , po třech , po 5 a více kusech . Je to různé dle přání každé nevěsty . Volila bych mezi jednou a třemi růžemi , záleží jak každá nevěsta chce mít bohatou kytici pro maminky :-)
Odpovědět
Já dala mamince a babičce po jedné růži. Svědkyně měla kytici frézií.. Já měla frézie a růže
Odpovědět
Profilova fotka
Kytice se většinou ladí do stejné barvy jako je svatební kytice příp. se dá použít jiný druh, ale stejná barva. Přesto se maminkám dává tak po 3květech a svědkyni jeden kvítek symbolicky. Vždycky platí pravidlo, že maminky vás vychovaly , tedy si zaslouží větší odměnu :-)
Odpovědět
@kitinka76 svedkyne a babicky maji po 1 a maminky po 3 aspon tak to mam u nas :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?