Svatební kytice, kytky pro maminky atd. Stačí 5000Kč?

Profilova fotka
Dámy, ráda bych se zeptala, jestli je rozpočet 5000,- za svatební kytku pro mě ve stylu francouzského buquetu (šeřík /pokud bude k sehnání/, pivoňky, mathioly, rozmarýn, astilbe, hortenzie ANTIQUE LILAK), květiny pro maminky (použít stejné květy, pouze bez fuchsiové barvy a menší velikosti), tři kytičky na ruku pro svědkyni a dvě družičky (jen na věc na ruku je prý za 80,-) pro ženicha větší a pro svědka menší ozdoba do kapsičky - oboje začištěné do kapsičky u saka? Zajímali by mě vaše postřehy a co si myslíte o ceně?
Odpovědět
Profilova fotka
Cena ok:-) ja mela za tyhle penize svoji kytku, mensi pro svedkyni. a 4 pro maminky a babicky. Korsaz pro zenicha. a 3 kytky na stul.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj řeknu ti to takto pivonky sme tedka kupovali na svatbu a jedna pivonka nakupní cena přímo od dodavatele byla 40,- sama sem z toho byla vykulená když kvetou už venku hortenzie stojí 100,- květ takže ono se ti to naskladá asi tak :-) na ruku naramky plus minus asi tak stojí těch 80,- a pro ženicha a svědka korsáž stojí tak tak od 80,- nahoru ale je to docela dost penízek se mi zdá
Odpovědět
za stejnou cenu zhruba, mam kytku pro nevestu, dve pro mamky, dve korsaže, kytka pro svedkyni, kytka na auto, kytka na stul, asi 7 malych kytiček pro deti. moc zaleži na druhu kvetin.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme kytku pro mě, 3 maminky, 3 korsáže, 1 náramek pro svědkyni a jsme na ceně 2000-2500.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koada A co máš za kytky? To je dost levné.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenben @lenosinka @marketaaj Děkuji za reakce.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my máme kytku pro mě, dvě kytky pro maminky, korsáž pro ženicha, dvě kytky pro družičky, 1 kytka pro svědkyni a něco podobného jako budem mít ženich pro svědka jen s tím, že to bude ve stylu jaký bude mít svědkyně za 1500,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bonniev karafiáty, frézie a eustomy. Nechci perličky a další blbosti. Bude to dozdobené zeleným. Kytkabude vzdušná, decentně povislá.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to reálné, záleží na počtu hortenzií, teď jsem je chystala a jedna vyšla na 160,- za kus, ale určitě bude krásná, dobrý výběr květin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emma2005 @koada @kacka.ondra Děkuji všem za reakce :-)
Odpovědět
já budu mít kytku z hortenzií a růží, 3 náramky ve stejném stylu,korsáž a tři vazby z hortenzií na stůl( ty prý budou dražší než kytka pro mě) apředběžná cena je 1500,-
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?