Nevěsta s živou kyticí a maminky + svědkyně s vyrobenou?

Profilova fotka
Prosim dotaz nebylo by blbe kdybych jenom ja jako nevesta mela zivou kytici a nase maminky a svedkyne by dostaly kazda vytvorenou kytici? Udelaly byste to taky tak neni to blbe? Konkretne se jedna o tento styl kvetiny co je an fotce takovou by dostaly ale v barve nasi svatby...
Odpovědět
Ahoj, udelej si svatbu podle sebe :o) Jen si osobne myslim, ze neni nad zive kvetiny...Vyrobenou kvetinu bych pouzila pak napr. jako "hazeci" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já to budu mít třeba přesně obráceně. Mám kytku s pěnových růží a broží. Maminky a svědkyně budou mít živé růže. :-) A všechny jsme spokojené.
Odpovědět
Mně by přišlo zvláštní dávat někomu umělou kytici, zvláště, když ty si dopřeješ živou. Je to Tvá svatba, udělej si to podle sebe, ale mně se to zdá nevhodné
Odpovědět
Proč se jich nezeptáš? Můžeš to uhrát na to, že si ji nechají na památku .-) U nás by to žádný problém nebyl a nikdo by se nad tím nepozastavil. Na rovinu bych se jich zeptala, jestli by jim to vadilo a je. U nás je to vyřešené, umělou budou mít všichni. Maminkám to nevadí, berou jako samozřejmost, že si o tom rozhoduju sama, ale myslím že se na to nebudou tvářit babičky. Ale umělé mají všichni takže pokud ji nebudou chtít, můžou do ruky dostat kapesníky a je :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?